" name="artikkel_frimerke"> NRK Super | Fin Fredag | Trenger du hjelp?

 • Gå til Kristines blogg.
 • Nett-TV

  Se Fin Fredag
Trenger-du-hjelp586

Trenger du hjelp?

23. mai, 2013

Er du for eksempel forelska, men tør ikke fortelle det til den du liker?

Lurer du på hva du skal si til mammaen din for å få mer lommepenger eller for å være lengre oppe om kvelden? Savner du bestevennen din som har flyttet?

Har du blitt uvenner med noen? Eller har du fått noe til bursdagen du egentlig vil bytte?

Send inn ditt spørsmål, så hjelper vi noen av dere med å finne svaret.

Ingen problemer er for store, og ingen er for små. Fin fredag finner ut hva du bør gjøre - send inn i dag!

Legg igjen en kommentar

323 kommentarer til “Trenger du hjelp?”

 1. Noen sier:

  Hei jeg er forelska i en jente som er 2 år eldere en meg hun er 13 og jeg 11 men mange andre er også forelska i samme jenta og vist jeg spør er jeg redd for å få nei eller bli mobba for hun er 2 år eldere en meg men hva skal jeg gjøre

 2. 12-14 sier:

  Hei jeg er forelska i fetteren min sin beste venn og
  Vis jeg sier det fetteren min kommer han til å bli skikkelig sur
  Siden jeg er 12år og han er 14år hva skal jeg gjøre

 3. vegard sier:

  Jeg er 24 år og har gjort det slutt med jenta mi og fordi jeg var ikke lykkelig i forholdet og var ikke sikker på om jeg ville tilbringe hele livet med henne. Vi hadde Vært sammen over 1 år. Hun fått besøk Viseum og blir i 3 måneder. Jeg føler jeg er helt Okey som at det var det rette med gjort det slutt men blir sjalu når hun snakker med andre gutter? Jeg vet ikke hva jeg burde gjøre

  • KristineM sier:

   Skjønner at det er vanskelig å være sjalu, men når du har gjort det slutt, må du faktisk akseptere at hun snakker med andre gutter.

   Kristine

 4. forelska jente sier:

  Hei jeg liker en som er eldre en meg og er redd får at han ikke liker meg og jeg tenker på han hele tiden. Hva skal jeg gjøre?
  HJELP MEG!!!!!!!!

 5. Forelsket jente sier:

  hei. Det er en gutt jeg liker som er super søt.Men jeg tør ikke å spørre om vi kan bli sammen. Og jeg vil bli sammen med han før noen andre gjør det. HJELP!!!!!!

 6. sjalu jente sier:

  Hei. Jeg har kjæreste, han sier heletiden at han elsker meg ogsånt men han vil ikke at jeg skal ha facebook passordet hans? Jeg har hatt det tidligere, men da snakket han med en venninne og det likte jeg ikke... så da krangla vi litt, tror du han er utro bare fordi han ikke gir meg facebook passordet sitt?

  • KristineM sier:

   Hei,

   Dette er et ganske komplisert problem. Det er veldig slitsomt å være sjalu, og jeg skjønner godt at du blir usikker. Men jeg skjønner også at kjæresten din ikke liker at du snoker på facebooken hans når du har passordet. Hvis han sier at han ikke flørter med andre jenter på facebook og at han elsker deg, må du tøre å stole på det.

   Lykke til,
   Kristine

 7. Mathea sier:

  Hei jeg er forelska i 3gutter i klassen alle 3 flørter med meg og sender hjerter på snapshat hva skal jeg gjøre no ?

  • KristineM sier:

   Hei,

   Mange vil nok se på dette som et luksusproblem. Så hyggelig at det er så mange gutter som liker deg. Liker du dem, da? I så fall kan du vel bare svare noe hyggelig tilbake? Men det blir kanskje mye å holde styr på hvis du skal flørte med alle 3 på en gang. Du kan jo fortsette å flørte med den du liker best, og så bare sende vennemeldinger til de andre to.

   Kristine

 8. Simonette sier:

  Hei fin fredag

  Jeg er forelska i 2 gutter men ikke noen av de liker meg.
  Hvordan skall jeg få minst en av dem til å bli forelska i meg????????

  Simonette 10 år.

  • KristineM sier:

   Hei Simonette,

   Det går dessverre ikke an få noen til å bli forelska, det eneste rådet er å prøve å bli litt bedre kjent med dem og se om kanskje en av dem ombestemmer seg. Og hvis de ikke gjør det må du nesten bare vente til du blir forelska i en som liker deg like godt tilbake.

   Lykke til! Klem fra Kristine

 9. Irritert jente sier:

  Onkelen min plager meg altid han bor på låftet å er 1 år eldre enn meg hva bør jeg jøre?¿

  • KristineM sier:

   Hei irritert jente,

   Ett år eldre gutter og særlig onkler kan være fæle til å erte og irritere, og hvis det er det han holder på med er det beste rådet å ikke bry deg om det. Overse han, rett og slett. Hvis han virkelig plager og mobber deg må du si fra til de voksne dere bor med.

   Kristine

 10. Andrine sier:

  Hei fin fredag!
  Dette er et spørsmål jeg har gått rundt å tenkt på mange ganger når jeg ser den gutten jeg liker. Jeg lurer på ossen jeg kan tørre å gå hit til han, være med han osv. Vi går i parallell klasse og jeg tro han liker meg, men han er nokså sjenert, han også.
  Har dere noen råd/tips til at jeg skal tørre? Og vet dere ossen man skal tørre å spørre han face to face?

  Ps: jeg er 12 år

  • KristineM sier:

   Hei Andrine,

   Skjønner godt at du blir litt sjenert og synes det er skummelt å gå bort til han du liker. Men hvis du vil bli bedre kjent med han er den eneste måten å gå bort til han og snakke med han. Kanskje du kan få med deg en venninne, så blir det ikke så skummelt? Lykke til!

   Kristine

 11. carolline sier:

  Hei fin fredag.

  Jeg har kjæreste men jeg er forelska i noen andre og den personen liker meg hva skal jeg gjøre?

  • KristineM sier:

   Hei Caroline,

   Hvis du er forelska i noen andre enn kjæresten din burde dere kanskje ikke være sammen? Da synes jeg du skal gjøre det slutt, og finne ut om den andre personen virkelig liker deg. Du risikerer selvfølgelig at denne personen ikke vil bli kjæresten din, men det er vel bedre enn å ha en kjæreste du ikke er forelska i?

   Kristine

 12. victoria sier:

  Hei Kristine.
  Kjæresten min er skikkelig sjenert og flau når jeg er med han. Hva kan jeg gjøre for å få han til å bli mindre sjenert og flau?
  Hilsen 12 år gamle Victoria.

  • KristineM sier:

   Hei Victoria,

   Tror du han er sjenert og flau fordi han er litt usikker, kanskje? Det kan være ganske overveldende å være 12 år og plutselig skulle være kjæreste med noen, det har han kanskje ikke prøvd før. Det beste du kan gjøre er å vise at du liker han akkurat som han er, og la han bruke den tiden han trenger for å komme over usikkerheten på sin egen måte. Lykke til!

   Kristine

 13. thea sier:

  Hei Kristine min besteVenn er sammen med han jeg er forelsket med
  Jeg er så sint men jeg tør ikke og si det og de flørter velidimye!

 14. 1d fan sier:

  dette er ikke et sånn spørsmål men : jeg er veldig glad i one direction og lurte på om de kunne være gjestene i fin fredag

 15. ilham sier:

  hei jeg har vert hjmme helle tiden og jeg spreker snart hjelp og hva kan jeg gjøre

 16. Amalie sier:

  Hei. Jeg har en kjæreste å han har veldig lyst til og kysse meg, og før ville jeg også det. Men nå så vil jeg egentlig ikke. Jeg gruer meg veldig til og møte han... Hva skal jeg gjøre?

 17. tante rød sier:

  jeg har fått mensen, og jeg har fått mange spørsmål om jeg har fått mensen av GUTTER!! og jeg blir skikkelig flau når de spør om sånn... bør jeg bare heve hode og si ja, eller liksom... hva skal jeg gjøre??

 18. MacGyver sier:

  Jeg har blitt uvenn med en jente jeg liker veldig godt. Jeg traff henne på Facebook og vi fikk veldig god kontakt, men da jeg skulle møte henne fant jeg ut at hun var døv og da ble det veldig vanskelig å snakke med henne. Da jeg kom hjem hun at hun ikke ville snakke med meg mer. Jeg har prøvd å si unnskyld men hun nekter å tilgi meg. I det siste har jeg fått høre at hun kaller meg for ting. Til høsten begynner hun i parallellklassen. Hva skal jeg gjøre?

 19. N sier:

  jeg klarer ikke å bestemme hvilke klær jeg skal ha på meg fordi jeg har så mye kule klær.
  kan dere hjelpe meg

 20. sara sier:

  jeg kan ikke få mitt egent rom. men hva skal jeg gjøre

 21. Helene sier:

  Stefaren min kjæfter mye på meg, jeg har sagt det til mamma men hun tror ikke på meg. Hva skal jeg gjøre?

 22. Anonym sier:

  Hvordan kan jeg få mere lommepenger?

 23. Elisabeth sier:

  Hei, jeg treneger ikke hjelp, men jeg ville at en av gjestene kunne vere de fire jentene fra JENTER, ? håper dere ser kommentaren.

 24. Anonym sier:

  Jenny bare prøv å si at du er forelsket i han og se hva som skjer det skjedde med meg og en jente i klassen som jeg var forelsket i og som var forelsket i meg

 25. Anna sier:

  Jeg er veldig forelska i en gutt i klassen men jeg får ikke kontakt hva burde jeg gjøre for å få han til og bli intrisert i meg plis svar trenger hjelp

  • Kristine sier:

   Hei
   Alt du må gjør er og si til han foretsempel du lukter godt i dag har du klippet deg foretsempel
   Du har kjempe kule sko.

   • Jeg hjelper deg mye sier:

    Hei Anna. Det er ganske vanskelig det der med kjærlighet. Men det du må gjøre er en og snakke med han/hun. Så når dere har snakket Sammen noen ganger så kanskje du kan be han/hun hjem til deg. Du kan også spørre om hva han liker og gjøre i fritiden. Hilsen Hjelperen

  • Hjelperen sier:

   Hei Anna. Det er ganske vanskelig det der med kjærlighet. Men det du må gjøre er en og snakke med han/hun. Så når dere har snakket Sammen noen ganger så kanskje du kan be han/hun hjem til deg. Du kan også spørre om hva han liker og gjøre i fritiden. Håper dette hjelper. Hilsen Hjelperen

 26. Jenny sier:

  Jeg er sykt forelsket i en, men jeg vet ikke hvordan jeg skal gå fra? Og venninnen min er forelsket i den samme!!!!!! Og jeg føler at hjeg ikke kan spørre han fordi det vil knuse hjerte hennes!!!!!
  Hjelp!!!!!!

 27. Ingrid sier:

  Hei, alle sier at jeg har kommet i puberteten, men det har jeg egentlig ikke. Hva skal jeg gjøre?

 28. anonym sier:

  hei jeg trenger hjelp med og slutte og bite negler og jeg er kjempe forelsket i en gutt i klassen jeg tenker på han hele tiden men får han aldri ut av min hjerne og jeg har en beste venn som spiller hele tiden uskyldig men hun skjuler noe son ligger oppå han jeg er forelsket i og blir sur vis vi spør om hun liker han

  h

  hj

  hje

  hjel

  hjelp

  hjel

  hje

  hj

  h

 29. Emma sier:

  Hei jeg har ikke så mange kule klær og har lyst til og endre stil men det er vanskelig når jeg ikke kan så mye om mote, vennene mine har kule nye klær men jeg får ikke nye for mamma har ikke jobb. Hun sier det er viktigere med mat en klær hva skal jeg gjøre.

 30. M sier:

  Hei! Problemet mitt er at bestevennen min skal flytte til høsten og bytte skole:( Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.... Jeg har lyst til å holde kontakten og fortsatt være bestevenner men hva skal jeg gjøre??

  Og et annet problem er at jeg er redd for at hun skal få seg ny bestevenn på den nye skolen! Hjelp meg, Vær så snill!!!! Det høres ikke så ille ut, men det er det for meg!!!:-(
  MVH M

 31. Martha sier:

  1: Bestevennen min har blitt sammen med en i klassen, som jeg er forelska i. Men det er ikke problemet.
  Nå har hun forandret seg skikkelig og tør ikke å være seg selv.
  jeg har lyst til å si det til henne, men tør ikke fordi hun blir skikkelig fort såra.
  2: Hun er ofte litt frekk mot meg, som jeg synes er litt irriterende.
  Hun sier for eksempel rettetter at vi har spist at ånden min lukter det vi akkurat har spist, og hun tenker ikke over at hun har spist det samme.

  XOXO Martha

 32. Synnøve sier:

  Foreldrene mine skal skilles om en uke :( Men ikke så langt i fra et "lite" stykke bare.
  Hva skal jeg gjøre for å få dem til å bli sammen igjen, de sier at de har problemer med følelsene til hverandre hjelp meg!
  Eller hva skal jeg gjøre for at jeg skal føle med bedre, og ikke gråte mere?
  Og hvem av dem bør jeg bo mest hos, den som ikke har møbler men får flere møbler etter hvert, men kan lage sunnere mat enn den andre, og skal har tenkt og kjøpe WII, eller den som har møbler men som har de beste dynene og putene, og er nærmest bestevenninnen min.
  HJEEELP!!!

 33. M.l.v sier:

  Eg er kjæreste med fetteren til kusinen min vi er på vêr sin side og hun syntes det er dumt at vi er samen

 34. Anna sier:

  Jeg ønsker meg ny mobil fordi den kan ikke ha snapchat, og alle andre i klassen har det! Hva skal jeg gjøre?????????

 35. INGA sier:

  Hei, jeg er helt desperat!!!! Jeg har 3 bestevenner og elsker dem, men en i klassen tror at hun ene er så kul så noen ganger henger hun med henne. Og hun/ bestevennen min liker ikke hun en gang!!! Og hun som følger etter bestevennen min, tror at jeg er så rar og UKUL, men det er jeg egentlig ikke i det hele tatt. !!!! HJELP MEG !!!!!!!!!!

 36. Emma sier:

  Hei Fin fredag!

  Jeg er veldig lei meg pga at lillebroren min får all oppmeksomhelen hjemme, og jeg føler at mamma og pappa bare bryr seg om han og ikke meg han er 6 og jeg er 12!!! Pliiissssssssssss hjelp meg!!

 37. TheaBelieber sier:

  Jeg har MEGA lyst til å møte Justin Bieber!!!1
  heeelp me !
  Og en ting til jeg klarer ikke å følge like godt med i timen etter Justin Bieber konserten 17.April jeg tenker bare på det å savner det SYKT MYE!!!
  Hva skal jeg gjøre ?

 38. Hanne sier:

  Hei jeg føler meg veldig utenfor BFF en min!:(!
  Når hun er med ei annen sier hun:du er dårlige i alt typisk deg!
  D er veldig teit håper dere hjelper meg!!!!!!!

 39. mille marie sier:

  HEI JEG ER FORELSKET I EN GUTT I KLASSEN OG HAN SITTER VESINA MEG d: ), OG JEG TROR IKKE HAN LIKKER MEG,kan dere gelpe meg med tips til vor dan jeg kan spøre han,plis plis plis 😀

 40. meg sier:

  Hei, jeg liker en gutt i klassen. Det gjør vennina mi også... for noen måner siden sa jeg at jeg likte han til henne, men jeg ville ikke at noen skulle vite det, så jeg sa at jeg ikke likte han lenger. hviss jeg spørr han kommer hun kansje til å tro at jeg er en løyner, og hun kommer til å bli veldig lei seg! Men hviss jeg ikke gjør det blir jo jeg til å bli lei meg! Eller hvis hun spørr han. ååååååå...jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. hadde blitt veldig glad hvis du svarte!

 41. katharina sier:

  hva skal jeg gjøre når min bff har fåt kjærest da er jeg jo glad på henes veine men hva når det går ut åver venskapet vårt ? hva skal jeg gjøre hjelp men fin fredag hjelp!!!!

 42. anonym sier:

  Jeg har en lillebror som altid skal være på rommet mitt.Og mamma sier at han må få lov til å være der.Er det sånn at jeg kan bestemme om han kan være på mitt rom?

 43. Maria Pauline sier:

  Jeg vil gi Bestevennen min en gave men mamma sier at det koster mye!!! Hva skal jeg gjøre?
  Hilsen 1D FAN (Maria)

 44. anonym sier:

  hei foreldrene mine er av og til over entuistiastiske hvordan stopper jeg det

 45. Louise sier:

  Jeg er forelska i en gutt i min klasse men jeg tørr ikke å si det jeg tenkte og si det siste skoledag hva annent skal jeg gjøre jeg er 12 år plis hjelp meg om du kan :)

 46. Malin S. M. sier:

  hei
  jeg har en bff som heter Kaja .
  jeg bruker ogspørre mamma om jeg kan:skype/ringe/eller skrive brev til henne men hun svarer altid : NEI,NEI,og NEI !
  kan dere hjelpe meg ?
  plees svar.
  hilsen Malin

 47. jino sier:

  jeg føler meg utafor når bff en min alltid er med en gutt jeg er forelska i men de bryr seg ikke hva skal jeg gjøre

  • mille sier:

   Hei jino du kan jo bare være med en gutt bff en din liker,og dere kan jøre noe hun likker da skal du se...............

 48. Agnes sier:

  Vennene mine vil ikke at lillesøsteren min skal vere med og hun blir veldig lei seg og når lillebroren til en annen av vennene mine spør er det greit jeg får dårlig samvittighet

  • Nora sier:

   Hvis det er sånn at de ikke vil være med deg syns jeg du kan være alene med vennene dine! Men vist de er dine aller beste venner som forstår deg og støtter deg syns jeg du burde si at lillesøsteren din kan få være med dere av og til

 49. Stine sier:

  Hei!!
  Jeg har et stort problem!! Den persjonen jeg elsker over allt har en kjæreste og jeg har hjertesorg!! Hva kan jeg gjøre for at han kan like meg bedere???
  PS: han flørter og ser på meg i timene og tuller med meg.

 50. Elsa sier:

  Hei eg og tre bestisa av meg har sakt at me liker ein gutt som kjæreste til han å no er ingen av oss forelska lenger. men han går rundt å trur at me er forelska i han .han virker veldig stolt for han har noken som er forelska i han .men det er vi ikkje

 51. HEMMELIG sier:

  Hei.
  Jeg har et stort problem.
  det er om en gutt på skolen han er frekk mot meg, kommenterer alt det jeg gjør. Han har også truet meg før. Jeg har sagt det til læreren men hun bryr seg egentlig ikke så mye.

 52. carolline sier:

  Hei

  jeg er forelsket i en som er forelsket i meg men han har meg på siste plass på lista si og jeg har han på første plass skal jeg ha han på siste eller første og dessuten han er sammen med min bff og jeg føler at hun ikke gidd og være med meg skal jeg være bff med henne eller ikke

  • Svarer sier:

   Du bør vente litt før du bestemer deg.1) viss hun mobber deg litt eller erter, plager....ikkje ver bff eller venn.
   2)viss hun er forsetter son så bare ver venner
   3)viss hun blir bedre så forsatt ver bff

   Og den kjeresten,......vent han slor kankje snart opp og blir samen med deg lisom gutter,... Ikkje frekt ment gutter!

 53. jino sier:

  hei jeg er forelska i en gutt i klassa men jeg tør ikke og si det skal jeg eller ikke pliiiiiiiiiiiiissssssssss jeg må ha svaret på det ps jeg er 8 og en halv

 54. maria sier:

  Jeg får ikke det jeg vil bare småsøskene mine.
  Kan dere hjelpe meg?

 55. ida sier:

  eg vil ha å leine fest heim e men mamma sei nei men eg seier eg er 13 år

  hhhhhhhhhhhhhhhjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllllllllllllllllllllppppppppppppppppp
  va skal eg jær

 56. ida sier:

  eg vil ha å leine fest heim e men mamma sei nei men eg seier eg er 13 år

  hhhhhhhhhhhhhhhjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllllllllllllllllllllppppppppppppppppp

 57. MRS. STYLES sier:

  Hei Kristine.
  Skal du ha Fin fredag til høsten eller? Jeg bare lurer på noe om dere kunne ha Fin fredag sånn som dere hadde det før sånn at det var en pogramleder også kom det en gjest hver fredag også hadde gjesten med seg en ting også kunne de som så på få den tingen de hadde med seg med og ringe inn et nummer og gjette hvordan de fikk tingen jeg prøvde det en gang og jeg vant en veske av Mia (kjendis).

 58. HJELP... sier:

  Hei alle som leser dette kan dere plis hjelpe meg?
  Jeg er forelska i en søt gutt men han er sammen med noen andre.
  Jeg vil at det skal bli slutt mellom dem sånn at jeg og han kan bli sammen.
  Han liker meg det vet jeg men han liker han som han er sammen med nå og.

  • svarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sier:

   Er han bifil siden han liker degog en gutt?...

  • Svarer sier:

   La han bestemme. Hvis han liker den han er sammen med nå så er det vel ikke noe vits i å gjøre det slutt mellom dem. Da blir jo bare begge lei seg.

 59. Love fin fredag...! sier:

  Hallo... elsker deg Kristine:)
  Men dette lurer jeg på:
  Hvordan si til moren din når du får mensen?

 60. Meg på stathelle sier:

  Jeg har det helt fint jeg! Har ikke dere det også??? ALLE jeg kjenner er SUPER SNILLE

 61. anonym sier:

  Hei jeg liker justin bieber og er en gutt, men alle guttene i klassa ler og plager meg for det.
  Hva ska jeg gjør?

  • Anonym sier:

   Du må bare ignorere dem.
   De er bare dumme som sier sånt.
   Justin Bieber kan ha jente- og guttefan.
   Et tips: Si det til en voksen. De hjelper deg sikkert!

   • anonym sier:

    Det er en gutt i klassen min som også er gutt og liker Justin Bieber, jeg liker han selv(er jente). Jeg syntes du er tøff som liker han. Men for å komme til saken. han jeg kjenner har blit litt mobba, men viss du ikke bryr deg om det, bare være deg selv og fortsett å være med vennene dine, gidder de som mobber deg å fortsette. plizz svar til bake om det funket:-)

 62. selma emine sier:

  hei fin fredag jeg lurer på:
  jeg har en venn som vil skaffe seg kjæreste men gutten hun er forelska i er ikke interessert eller han er forelska i henne men han synes kjærester bare er stress hva kan jeg gjøre for å hjelpe dem inn i et forhold??????

 63. Julie sier:

  Skal foreldre bestemme når du skal få kjereste?

  • Er kjempestolt av meg selv sier:

   Nei, foreldre kan jo egentlig ikke bestemme noenting. Men de vet ofte om du er gammel nok eller ikke, så det er lurt å høre på dem hvis de virker som de har peil på forhold 😉

 64. kaja sier:

  Hei!
  Det er en jente i klassen mobber meg fordi jeg ikke bruker sminke, men jeg er jo 10 år, og hun bruker meg, hva skal jeg gjøre for at hun skal slutte å mobbe meg?

  • Birgitte L. sier:

   Du skal si til henne om hun er noe bedre enn deg. Alle mennesker har like rett til å si sin mening. Alle er av samme blod. Hvis hun ikke stopper så ignorer henne. Når hun kommer til deg går du forbi henne og later som Ingenting. Mitt beste råd 😉

  • Elsa sier:

   Hei når du er 10år er du litt liten til å gå på sentere aleine Det er veldig mange som får gå på sentere alene når dei er 11/12/13 år så du bør ikkje vere lei deg for det

 65. kaja sier:

  Hei!
  Jeg lurte på om dere kunne hjelpe meg?
  Mamma sier jeg er for liten til å gå på sentere alene når jeg er 10 år,
  men alle i klassen gjør det! Så hva syntes du, er jeg for liten eller ikke?

 66. anonym jente sier:

  hei!
  jeg er bestevenn med en jente som har en bestevenn som sier at jeg ikke får lov til å være bestevenn med hun fordi hun er, hva skal jeg gjøre???
  plissss!!!!!!!!!!!! hjelp!!!!!!!!!!! da er dere supre plisssss!!!! jeg er desperat!!!!???

 67. Anonym sier:

  Hei:)
  Jeg er en Belieber og har vært det siden jeg så Justin for første gang.men det
  Som er problemet er at foreldrene mine er helt imot sat jeg er en Belieber. Hjelp hva kan jeg gjøre??
  Ps: den 18.april sa jeg til foreldrene mine at jeg skulle overnatte hos en venn, og dro til konserten på kvelden. Hjelp!!!!!!

 68. Meg sier:

  Hei Jeg har lyst til og begynne og sminke meg, men jeg er usikker om det kommer til og bli flaut
  HJELP!

 69. AnOnYm sier:

  Jeg spurte en gutt om og bli sammen med han for 3 år siden han sa nei
  men jeg er fortsatt forelska i han.
  Skal jeg spørre på nytt?

  pliiiis svar på fin fredag!!!!!:):):):):)

 70. mina marie fra skjetten sier:

  jeg får ikke lov til og legge meg k.9 som ddi andre jentene i klasen

 71. Anonym sier:

  hei fin fredag
  jeg er liker litti en gutt på skolen min, men beste
  vennen min er sammen med han å jeg kan jo ikke
  bare stjele kjæresten hennes.
  . Han her sagt at han har vært forelska i meg veldig lenge. Hva skal jeg gjøre???

 72. Anonym sier:

  Hei, jeg lliker en gut litt men han har en kjereste og hun er jeg veldig god venn med! Han likte meg før men. Jeg vil ikke såre venninna mi hvis jeg spør han. Uansett hvis han sier nei så kommer jo kansje venninna mmi til å bli litt lei seg! Bør jeg spørre han??

 73. anonym sier:

  hei ej e forelska i en gutt i klassen min men vet ikkje om han liker meg
  ka skal ej gjer??

 74. Maja sier:

  Hei! Jeg har en besteveninne (12) som synes hun ser så tykk ut, men egentlig så er hun helt normal. Jeg har prøvd å snakke med henne og si at hun ikke trenger å slanke seg, men hun vil ikke høre og insisterer på at hun har masse fett på kroppen. Hva skal jeg gjøre for å få henne til å slutte å slanke seg?

 75. hjelp meg sier:

  hvordan skal jeg spørre om bh.
  pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis svar for det er på tide snart.

 76. hjelp meg sier:

  hvordan skal jeg spørre mamma om bh.
  pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis svar for det er på tide snart.

  • anonym sier:

   du trenger ikke å spørre moren din om å få bh, du kan dra å shoppe med noen venner. ta med litt penger å gå å kjøp det.

 77. jennifer sier:

  hei fin fredag

  jeg er forelsketi en gutt på skolen som heter Oliver og han liker bare sånne kulle jenter. og jeg er ikke så kul akkurat

 78. Belieber♥♥ sier:

  Hei,Kristine eg er 10 år og eg har en lillebror som er 4 år og vi deler rom og det er skikkelig plagsomt,eg får ikke overtale foreldra mine til å flytte han inn på ett anna rom fordi vi er 6 stykke og derfor har vi ikke nok rom til han så vi må sove inne hos meg:(.

 79. Irmelin sier:

  Hei jei blir mobbet på skolen å er lit utenfor dette begynte i 5kl å nå går vi i 7kl ha skal jei gjøre

 80. Malika sier:

  Jeg er forelsket i en fyr (eksen min) Og han er sammen med bffen min hva skal jeg gjøre??

 81. anonym sier:

  Hei finfredag.

  En gutt i klassen er forelska i meg, men jeg vill ikke. for vi har vert sammen får en da bryde han seg om meg. så hjelp meg.

 82. Julie sier:

  Hei. For 1 år siden slo jeg opp med en gutt i klassen og nå angrer jeg. skal jeg spørre på nytt igjen nå?
  Julie 10år

 83. Julie sier:

  Hei. Jeg har vært forelska i en gutt i snart 4 år men jeg tør ikke å spørre. Skal jeg bare sidet rett ut?
  Julie 11år

 84. Belieber!! sier:

  hei jeg er forelsket i en gutt som bor i hollywood jeg vi møtte han kan dere hjelpe meg å møtte han 19 år og er fra canada han heter justin bieber i love jb

 85. anna sier:

  hei....er,,en...sån..justin..bieber..fan..og..kan..dere..hjelpe..meg..med..å..treffe..han..da..hadde..jeg..blitt..så..glad

 86. Ubekjent sier:

  Hei jeg vill ha hjelp med om jeg rettigheter til å lukke dåra på romme mitt hilsen en som vill ha var❤

 87. Ole-Fredrik sier:

  Hei.
  Jeg har et problem. Jeg er forelsket i min beste jentevenn (jeg er gutt). Hva skal jeg gjøre? Vi deler alt og forteller hverandre alt. Jeg er så synnsykt gal forelsket og jeg trenger HJELP! Hun liker bare gutter som er litt eldre enn seg selv, og er allerede sammen med en i 5, noe som er rart siden hun (og jeg) går i 8. klasse. Burde jeg spørre henne for det? Vi er som to dråper vann. HJELP!

  -Ole-Fredrik (8.klasse)

 88. Miss.Bieber sier:

  Hei fin fredag❤
  Jeg er veldig veldig forelska i bestevennen min(gutt) men venninna mi liker han også og jeg tør ikke spørre fordi jeg ikke vil at vi skal slutte å være venner og hvis han sier nei blir jeg jo veldig lei meg ,men hvis han sier ja så blir venninna mi lei seg.
  HVA SKAL JEG GJØRE??

 89. Thea Marie sier:

  hei fin fredag,jeg er ei jente som er 11 år.
  og har møt Justin bieber i Oslo jeg fikk klem og auto.
  men når jeg dro hjem i gjen var alle venninene mine sure på meg
  pliZZZZZZZ svar meg

 90. julie sier:

  jeg og en av mine beste venner har krangla fordi en gutt slo opp med henne og ble sammen med meg. jeg liker en annen gutt bedre men han på 2. plass. Bør jeg slå opp?

 91. Catherine sier:

  Hei FinFredag,
  Jeg bor i SIngapore og jeg har laget veldig gode venner of jeg har også verldig gode venner i Norge men siden faren min sin jobb bestemmer om vi skal dra til ett annent land eller ikke men jeg vet ikke for jeg skal bli eller vœre mest glad...
  kan dere hjelpe meg?..
  -Catherine

 92. FOREVER A BELIEBER sier:

  Hei jeg er en jente på 13 år, og jeg er veldig stor fan av Justin Bieber men jeg får aldri lov av mammaen min til å gå på konsertene hans og kjøpe tingene hans eller noe!
  Jeg syntes det er veldig urettferdig og derfor prøver jeg alt jeg kan til å gå på konserten hans men mammaen min står alltid i veien!
  Kan du hjelpe meg?

 93. Anna sier:

  1:Jeg er forelska i en gutt å vi skal reise på ferie sammen å akkurat da venninna mi fikk vite det ble de sammen så har de slått opp å blitt sammen igjen flere ganger og når de ble sammen visste vennnina mi at jeg likte han men venninna mi er den mest populære hos guttene og alle liker henne og ingen andre og hun baksnakker meg noen ganger

 94. Verdens størte Rusher! sier:

  Hei Fin fredag!
  Trenger hjelp! Vil så gjerne på en Big Time Rush konsert, men alle konsertene de er i er i Amerika! Vil så gjerne ha de i Norge!!!! Elsker de såååååå mye!!!!!!!! Hvordan kan man få de hit til Norge? DESPERAT!!!!! Håper dere svarer på dette!!!!!!!!!

 95. Kulefam sier:

  Hei mamma sier at jeg skal være i seng til 2030
  Jeg får ikke legge meg 2030 jeg er jo 10 hva skal jeg gjøre hjelp meg
  Jeg er stor nå

 96. Meg sier:

  Jeg vil ha lommepenger og gjøre det mye bedre på skolen!! synes det går litt dårlig.. og ikke minst jeg vil møte JUSTIN BIEBER! det er flere ting.. men det er det jeg kommer på nå. Men, hvordan skal jeg få til disse tingene på lettest måte?

 97. Eva sier:

  hei jeg har alltid hat en drøm og den drømmen er at jeg vil treffe sirkus e altså sirkus eliassen!

  vil du hjelpe meg?

  FIN FREDAG ER HELT RÅTT

 98. Frøken problem sier:

  Hei, hei!
  Jeg er forelsket i storebroren til en nær venn, men jeg tør ikke si det til henne eller bestevennen min. Hva skal jeg gjøre?? Skal jeg si det??

  P.S: Jeg er 12 år og han er 15 år.

 99. Forelska jente sier:

  Hei jeg er forelsket i en gutt som er 19 år men han bor ikke i Norge han bor i Hollywood
  Kan du hjelpe meg med og treffe han? Han kommer fra Canada

 100. meg sier:

  jeg skal kanskje flytte fra alle vennene mine for å begynne på ny skole hvor jeg skal gå i to år så skal jeg begynne på ongdomskole et anna sted og det er en gutt jeg liker som jeg tror liker meg !!! JEG HAR KANSKJE BARE FREM TIL SOMMERFERIEN HJELP!!!!!!

 101. Marie♥♥ sier:

  Tenk litt.. Dt var ikke noe hyggelig sagt. Ikke at dere skal tenke men er her het tenk litt! Så tenk litt du burde tenke litt

 102. Emma sier:

  Hei fin fredag jeg var på en klasse fest og etter på skulle jeg over natte men jeg ble syk . Når pappa skulle forklare løp hun bare skal jeg snakke med henne

 103. Anonym sier:

  Hei, jeg blir mobbet av guttene i klassen og det er spesiselt en som mobber meg jeg kan begynne og gråte på skolen osv så må jeg liksom løpe til doen også begynner jeg og gråte og sånt med det er en ting gutten som spesielt mobber meg er jeg forelsket i kan dere hjelpe meg om dette plis ? hilsen en jente på 13 år... :(

 104. s sier:

  jeg er en gutt<3

 105. En jente sier:

  Hei jeg ble forelska i en gutt for 5 dager siden og jeg har gått på skolen med han siden første klasse han går i 7 og jeg i 5 jeg ble forelska i han da når vi var leirskole.Men det var først nå at jeg ble forelskett i han å luerer på om det ekte forelskelse nå for jeg har aldir følt noe for han men nå gjør jeg det.

 106. Stine sier:

  Det er en gutt jeg vil møte. Vi er to utrolig gode venner, men han bor så langt unna! Heeele veien til Berkley (?) i USA. Jeg har utrolig lyst å møte han, fordi han sliter litt, i grunnen. Hadde vært utrolig gøy for oss begge om dere kunne hjelpe oss!

 107. LVN sier:

  Hvordan får man lommepenger trenger tips.

 108. Camilla sier:

  Hei fin fredag :-) jeg er forelska i en gutt i klassen og han har spurt meg om å bli sammen og jeg synes at han er kjekk men han er slem mot vennene mine. Så jeg svarte ja men nå vil han ikke la meg være med vennene mine og bare kysser meg hele tiden når jeg ikke vil. En dag så slå jeg opp og da ble han så sur at han slå meg hartd på nesa helt til jeg begynte å blø men jeg bare sa at jeg falt. vær så snill og hjelpmeg hilsen Camilla på 12 år.

 109. sofie sier:

  Hei, jeg går i sjette og etter sommerferien i sjuende, jeg bruker bare maskara, men syntes det er litt lite, lurer på om jeg skal begynne med mere sminke eller holde meg der jeg er nå, og i så fall hva annet?

  Sofie

 110. Belieber❤ sier:

  Hei jeg er forelska i en gutt. Men han er 19 år. Også får jeg ikke sjansen til å møte han fordi han bor i Hollywood:) Så jeg får ikke sagt i fra:( Han er i fra Canada så kan dere hjelpe meg med å få treffe han??

 111. Miriam sier:

  hei

  JEG FOR IKKE DE ALTIG DET JEG VIL.

  HVA SKAL JEG GJØRE? FOR Å FÅ DET JEG ALTIG JEG VIL

 112. Hannah sier:

  Hei, Fin Fredag!
  Jeg er forelsket i en gutt, men han sa han likte meg fordi han syntes jeg er stygg.
  Men jeg fant ut at han likte bestevennen min og hun liker også han.
  Bør jeg la hun bli sammen med han eller ikke?

  • Line sier:

   Hei Hannah det kan jo sikkert være litt fristende å spolere alt mellom dem?!
   Men du vil vell ikke ødelegge et vennskap på grunn av en gutt?
   Så du får se hva som skjer!
   Kanskje vennen din ikke blir sammen med ham vist du sier til henne at du plir trist og lei deg og at du ikke er komfortabel med det.
   Hoper dete hjelper deg.
   Og si til vennen din hva du føler, hun vil nok fårstå å la alt dete kjæreste greiene vente litt

 113. Anonym sier:

  Hei jeg hvet det er en gutt i klassen min som er forelsket i meg men jeg er ikke foelsket i han hva skal jeg gjøre

 114. Ina Emilie sier:

  Hei :) jeg er forelsket i en gutt i klassen min! Han er også naboen min! vi er verdens beste kompiser! Burde jeg spørre han?

 115. mari sier:

  hei fin fredag ♥♥♥
  jeg er forelska i min gutte venn men jeg tørr ikke og spøre han
  HVA BØR JEG GJØRE

  mari
  10 år

 116. mari sier:

  hei fin fredag ♥♥♥♥ jeg er 10 år
  jeg er forelska i en gutt på skolen min men beste
  vennen min er sammen med han å jeg kan jo ikke
  bare stjele kjæresten hennes.
  HVA SKAL JEG GJØRE. kan dere hjelpe meg
  hilsen Mari ♥♥♥♥♥♥♥

 117. anja sier:

  Fin fredag pappa er alltid masete mot meg

 118. Mrs. Bieber sier:

  1. Jeg savner Justin så innmari!!! Jeg var på konsert og tenker på han hver dag !!! Hva skal jeg gjøre?
  2. Jeg har hatt samme kjæreste to ganger, men han synes at jeg er litt "pyse" når det gjelder kyssing, hva skal jeg gjøre?
  3. Jeg har skikkelig lyst på en MacBook Pro, men mamma og pappa sier at det er for dyrt, har du en plan?
  4. Hvordan spørre mamma om BH?
  5. Jeg føler jeg blir "utestengt" av bestevenninnen min innimellom. F.eks på Instagram skriver hun fine og koselige, og lange beskjeder til andre, men ikke meg. Vi har vært bestevenner i ca.10 år. Hva skal jeg gjøre ??????

  Please svar i fin fredag! ❤
  Hilsen en gal belieber❤❤❤❤!!!

 119. jassijb sier:

  jeg er 12 år og mamma sier at jeg ikke få lov til å sminke meg til skolen kan du hjelpe meg

 120. kristian h sier:

  min beste venn bor har flyttet

 121. Mina sier:

  Hei fin fredag:)
  Jeg er så forelsket i en gutt som er litt kjent.
  Har hatt kontakt med han.
  Men jeg føler at han ikke husker meg mer.
  At han har på en måte glemt meg:(
  ''Hva børr jeg gjøre får å få mere oppmerksomhet av han''?
  -Mina
  12 år.

 122. Megjeghei sier:

  Jeg er forelska i min besteguttevenn! Vil spørre ham, men redd vennskapet vårt vil rakne da! pleace hjelp meg! :)

  • Anonym sier:

   bare spør han og så sier du dette: "Hei, jeg liker deg ganske godt å jeg har lyst til å bli sammen med deg men hvis du sier nei så kan jo vi fortsatt være venner.... Ikke sant? " så sier han ja til og fortsatt være venner eller ja til og bli sammen med deg.

  • Svar til Megjeghei sier:

   Eg stemmer på deg, fordi det er akuratt sånn med meg og... :)

 123. Beliber(: sier:

  Jeg har et problem med bestevennen min jeg liker henne på henne ikke nå for tiden fordi hun prøver på en måte å leke seg kul og sånn så det er ikke så kult å være med henne, jeg pleier å være med andre når hun ikke pleier å være på skolen så pleir jeg å leke med andre da og jeg har fått en venn burde jeg være med henne da. Elsker å se på Fin Fredag<3

 124. Annika sier:

  Jeg har et problem.store søsteren min er et år eldre en meg
  Hvorfor kan hun se på film når jeg må sove?

 125. anonym sier:

  hei jeg er kjempe forelska i en gutt selv om han er to år eldre enn meg så tror jeg han liker meg men hvordan finner jeg ut om han liker meg eller ikke?

 126. FORELSKA sier:

  DET ER EN GUTT JEG ER FORELSKAI BURDE JEG SPØRE OM Å BLI SAMMEN JEG ER MUSLIM HAN ER NORSK MEN SAMA DET

 127. anonym sier:

  hei

 128. ANONYM sier:

  Hei. Jeg har masse penger men får ikke lov til å bruke dem! Det har vært sånn veldig lenge nå og jeg har prøv å overtale dem til å bruke dem selv men svaret har alltid vært nei. Hva skal jeg gjøre nå?

 129. Andrine (ikke mitt virkelige navn) sier:

  Hei :)

  Jeg er 11 år. Jeg lurer på om det er en grunn å glede seg til mensen

 130. Beliber sier:

  1. Jeg savner pappa veldig ofte han bor i Bodø og jeg bor i lofoten jeg er kanskje bare i Bodø 3 ganger i året.. Hva skal jeg si til mamma?
  2.jeg likte en gutt, men han liker en jente som jeg er uvenn med og en i hans klasse.. Det irriterer meg at han likte bestevennen min burde jeg si til henne at han liker henne?
  3.jeg er veldig ukultur for de i klassen min hva kan jeg gjøre for og bli litt mere kul?
  4. Jeg hadde/har en vennine men en annen jente kommer mellom meg og venninna mi hele tiden og det er plagsomt og trist , syns dere at jeg burde snakke om det med venninna mi?

 131. Anna sier:

  HJELP MEG! Jeg er forelsket i en gutt, men det ser ut som han har en kjæreste fra før av! Men jeg klarer ikke og stoppe å tenke på han <3 Han snakket om henne til kompisene hans, men jeg var rett vedsina! Jeg klarer ikke mer! Hva skal jeg gjøre for å slutte og tenke på det?!?!??!

 132. maria sier:

  hei jeg ønsker meg er trampoline mamma sier at jeg kan få en men pappa hvill ikke ha den i hagen sellom vi har plass og nessten alle i klassenmin har en .

  hva synes dere jeg skal ?skal jeg la vere og mase eller skal jeg se om han ombestemer seg

 133. oda sier:

  Pianokurset mitt har gått konkurs og jeg er veldig lei meg!!
  Hvordan skal jeg glemme det???

 134. cheer sier:

  jeg går på Cheerleading å er sånn som bærer opp folk . men jeg vil egentlig være en som blir kasta opp :( jeg var sånn som blir kasta opp i fjor å det var mye gøyere enn å bære opp folk :( bør jeg spørre treneren min om jeg kan bli sånn som blir kasta opp eller bør jeg vente å se ?

  • Me sier:

   Du bør bare vente og se om han ombestemmer seg å lar deg bli flyver det er sikkert flere som vill prøve å være flyver. han skal nok sikkert finne ut hvem som passer best i denne rollen :) håper svaret hjalp deg litt...

 135. Eline sier:

  Hei Kristine
  Jeg er en jente på 14 år som er veldig forelsket i en gutt i klassen. Han er super søt og får meg til å le, og jeg tenker på ham helle tiden. Han går rundt å flørter med alle men sån gjør jo alle gutter. Hvordan kan jeg finne ut om han liker meg og hvordan kan jeg spøre ham?
  Plis hjelp meg
  Mange Fin Fredag klemer fra Eline

 136. Vil ikke si det sier:

  Jeg har et problem mamma sier at jeg må flytte får og få en hund og vi flytter ikke på lenge og pappa liker ikke hunder og mine venner blir jo bare mesunnelig når de får høre at jeg skal få en hund og da bak snakker de meg men det med flytinga er litt vanskelig så jeg vet ikke hva jeg skal gjøre jeg sa til mamma at jeg ville flytte før bursdagen min men de sier jo jeg vet ikke når vi skal flytte for at du skal få hund så hva skal jeg gjøre sånn at jeg kan få en hund?

 137. katte elsker sier:

  jeg har så lyst til å få meg en katt . jeg har spurt mamma veldig mange ganger nå men hun sier nei :( Men etter sommeren skal jeg kanskje få være ett fosterhjem for en katt. men da kan jeg jo bare ha katten i noen måneder eller mer, å jeg vil jo ha en katt som er min i mange år 😉 spørsmålet er : bør jeg spør moren min om jeg kan få en katt etter det eller bare ta det som det kommer ??

 138. en jente sier:

  hei! jeg er forelsket i en gutt som jeg har vært lenge nå. problemet er att han liker en annen jente som er veldig pen, og hun liker han. :( jeg har vært sammen med han 1 gang men da slo han opp dagen etter :'( Bør jeg gi opp eller fortsette å prøve og gjøre sånn att han liker meg ??

 139. Anonym sier:

  Hei! Jeg har et problem med bestevennen min... Det virker som om hun har hoppet rett over til en annen. Jeg har på en måte fått meg en ny bestevenn, men jeg syntes vi ikke passer så godt sammen. Jeg har prøvd å si til den (gamle) bestevennen min hvordan jeg føle det, men hun sier bare: jeg må jo ha andre venner også!! Pliis hva skal jeg gjøre, jeg føler meg såå alene!!

  • Safa sier:

   Hei
   Jeg liker en gutt som er litt kjent.Han har vinnet norske taleter og er litt kjent.
   Han er utrolig flink til å danse og synge!
   Jeg har lyst til å finne på noe med han, men er litt redd får hva han kommer til å svare.
   Han bor i Oslo, og jeg bor i Lunner.
   Børr jeg spørre han om vi skal finne på noe?
   Håper på svar:)
   -Safa.12 år

 140. mona one direction sier:

  jeg vil møte one direction plis hjelp

  • VMODF(VERDENSMEST ONE DIRECTION FAN) sier:

   Jeg var på One Direction konsert 7.Mai:-)
   Første sang var Up All Night(YNDLINGS SANGEN MIN)

 141. trenger hjelp sier:

  hei jeg lurer på om man kan byne og dra til byen allene når man er 11år

  • Anna sier:

   Jeg er 9 og får lov!

  • 1D sier:

   det er ikke lurt. man vet aldri hva folk kan fine på.. jeg er 12 og får ikke låv vent til du er 13 eller 14 år. da er man mer voksen og vet bedre hva som kan skjed...

  • Hjelp sier:

   Hei 11 år er litt lite å dra til byen alene:( men moren din kan sitte på en kaf'fe men dere flyr rundt:) dere har med telefon og alt blir bra!
   Kos

 142. emilie sier:

  Hei jeg er sammen med en gutt å hvordan får jeg han til å slå opp

  • Anmol :) sier:

   HEEII !! :)
   Haha,,. For dt første vil du at den gutte uu r sammen md skal slåå opp.. elr duu? ... Hvis uu vil at han skal slåå opp.. så må duu nok ha en kjempe good grunn for åå slåå opp.. noe som både ikke sårer hn ohg følelsene hans 😉 Mn hvis uu viil slååopp såå måå uu nook bare gåå til hn åå sii: Sorry asz, mn jg slår opp,,. R leii foor dt :/.. dt r aktisk best "! 😀 ,. Jg veet dette fordii jg har nettopp hatt en sånn situasjon.. lixm påå en måtee !! :)
   Sorry for feil skrevet!

   - Anmool 😛 ...

 143. anonym sier:

  jeg liker en gutt i klassen min, og hver gang vi er i samme rom skikker han på meg. jeg tror han liker meg fordi jeg kan se øynene hans stirre på meg, så liker han meg børde jeg spørre eller tror dere han kommer til å spørre meg. jeg har aldri hatt skjæreste

 144. beate sier:

  hai jeg er en jente på 10 år og jeg har blitt skjent med en gutt fra fotball g02 og jeg har blitt kjempe forelska i han men så har jeg spurt og han sa jeg skal tenke på det nå har han tenkt i 5 uker . bur det jeg bli sammen med han eller ikke

 145. ingebjørg sier:

  hei jeg heter ingebjørg jeg har ett problem 2 gutter har spurt meg om å bli sammen og jeg er forelsket i begge hva skall jeg gjøre

 146. Lu Ying sier:

  hei, jeg er 12 og snart 13, jeg er forelska i en gutt i klassen. jeg synes han er søt og så kjekk!!!! men jeg tør ikke å fortelle til han at jeg liker han. jeg har ikke noe sjans til å bli sammen med han, så jeg tør ikke å si det, hva skal jeg gjøre?

 147. Random sier:

  Hei! jeg har en super snill bestevenn og han og jeg har vært sammen men han slo opp og nå vet jeg ikke om vi er bestevenner lenger , PLEAS HJELP!!

 148. anonym sier:

  hei jeg er en jente på 11 år ! hvordan får man en gutt til å like deg ? <3 hilsen en anonym

 149. Hemmelig sier:

  En gutt har slått opp med meg og jeg vil at vi skal være bestevenner som før , hva skal jeg gjøre . hjelp?!?!

 150. Elise sier:

  Hei. Mitt problem: Jeg er forelsket i en gutt. Jeg har spurt han TO ganger, men han har alltid svart nei.
  Og jeg liker han fortsatt. Men det er som om det er noe jeg gjør som er dumt eller noe, så han ikke vil.
  Pils hjelp meg da!!
  Hilsen Elise.

 151. asfa sier:

  Jeg har et problem mine begge bestevenner krangler og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre burdde jeg bytte bestevenner eller gjøre dem venner hilsen asfa

 152. Lia victoria sier:

  Hva skal jeg gjøre for å få lov til å være ute lengre enn det jeg pleier å være?

 153. Anonym sier:

  Jeg liker en gutt, som er 2 år eldre, jeg går i 7 og han i 9... Jeg hvet ikke om jeg skal spørre han eller ikke fordi han vet at jeg liker ham... Hva synes dere at jeg skal gjøre, jeg sliter virkelig... :( gråter hver dag....

 154. Samira sier:

  Hvordan spørre mamma om bh?

 155. MAIKEN sier:

  heeei.. jeg er forelska i noen og jeg tørr ikke å spørre!!!!kan dere plis hjelpe meg????

 156. Siri sier:

  Jeg er sykt forelsket i en søt gutt i klassen min,hva skal jeg gjøre for å bli sammen med han. Kan dere hjelpe meg for jeg trenger virkelig hjelp av dere jeg har vert forelsket i ham veldig lenge nå,å noe må gjøres,kan dere plis hjelpe meg,for jeg trenger virkelig hjelp hær. =)

  Hilsen en jente som er sykt forelsket i en søt gutt i,klassen sin. <3

 157. Marie♥♥ sier:

  Jeg lurer på hvorfor noen av de som har mye penger er bortkjemte? Plis Svar!

  • Tenk litt sier:

   Di e jo bortskjemte for di får penger og får allt di vill ha
   pågrunn av att dei har penger t dt

 158. Karoline sier:

  Hei eg er ein 11 år gamel jente og eg trenger litt hjelp. Eg har lyst til og få facebook når eg er 13 (det er 13 års grense) eg har sakt til mamma og pappa at alle andre får når dei er 13 år men dei sier altid att eg ikke får låft før eg er 16 uansett så trenger du ikke det. Så pliiiiis hjelp meg eg har gledet meg til eg blei 13 men når eg spurte om det så fikk eg eit stort NEI

 159. anonym jente sier:

  hei jeg liker en gutt i klassen min, når en anen gutt er slem mot meg så påen måte beskytter han meg. jeg har spurt en gang før han svarte nei burde jeg spørre i gjen ????. plissssssssssssss svar meg på finfredag da hadde jeg blitt glad (hug)

 160. Sara sier:

  Hei jeg er forelska i en gutt i klassen jeg har spurt han om og bli sammen men han sa nei bør jeg spør igjen eller ikke?

 161. anonym sier:

  Det er en gutt jeg liker men jeg tørr ikke å spøre! hva skal jeg gjøre?

 162. Forelska jente i (11åra) sier:

  Hei, jeg er sykt forelska i en som er ett år eldre enn meg. De som jeg trenger hjelp til, er hvordan jeg skal spørre om vi kan bli sammen? Pliiiis Hjelp meg! Jeg blir utrolig glaa daaa! <3<3<3 Jeg tror han liker meg litt dah, pga flørter <3

 163. vikeli sier:

  eg er hodestupt forelska i en gut og har merka at han har flørta med meg i det siste men eg er usikker på om han er forelska i meg, men en venn av meg som er bestevenn med han eg er forelska i har sagt at han har sagt at han er forelska i meg og at han og han eg er forelska i ofte snakker om meg. men eg har så lyst til å bli sammen med han!!! hjelp meg!!!!!!!!!!!!!!!

 164. Anonym sier:

  Jeg liker en gutt og begge vet at vi liker hverandre. Mange sier til oss at vi passer sammen og det gjør vi vel også. Skal jeg spørre han eller er det best om han tar det første steget?

 165. Rusher sier:

  Kan dere få Big Time Rush til Norge!? Værsåsnill!!!! Jeg virkelig elsker dem av hele mitt hjerte.. Vil Big Time Rush noen gang komme til Norge?
  Det hadde betydd så utrolig mye om dere kunne fått dem til Norge..

  • Verdens største Rusher! sier:

   Hei! Helt enig! Elsker dem minst like mye som deg!
   Så om det finns en mulighet til å få dem til Norge så svar på dette spørsmålet på fin fredag! Jeg har sjekket ALLE konsertene deres, og alle er i Amerika:(:(:(:(:(:( Plis svar på dette! Trenger dem!<333333

 166. Marie ***** sier:

  Hei jeg er forelska i en gutt i klassen og vennene mine sier at jeg skal spørre vist jeg vil! Hva skal jeg gjøre

 167. lilly1998 sier:

  Hei, vennen min er litt slem mot meg.. først er hun slem og holder meg utenfor så neste dag så er hun plutselig venn med meg og glad.. så sårer hun og skuffer meg veeeeldig masse !! hva skal jeg gjøre ? vi har vært venner siden vi var små ..

 168. anonym sier:

  jeg må legge meg klokka ni om kvelden og lillesøstra mi er to år mindre enn meg og får lov til og være oppe til klokka ni om kvelden og jeg fåkke lov å være lengere våken enn henne
  sier mamma og pappa. hva skal jeg gjøre hjelp

 169. Caroline sier:

  Hei jeg har litt vanskelig med å få nye venner jeg bor i et annet land å trenger noen tips

 170. Ada sier:

  Jeg skal ha et skuespill og jeg har et veldig teit kostyme og jeg gruer meg. Hva skal jeg gjøre?

 171. Hermine veldig stor Justin bieber fan sier:

  Er det vanskelig å få tak i justin bieber

 172. lisa sier:

  Hei jeg er forelska i en gutt i klassen og det virker som om han også liker meg,men
  bør jeg spørre om han vil bli sammen med meg selv om han kan si nei?

 173. Nadia sier:

  Jeg har hatt det tungt helt siden Januar. Bestevennen min flytta til Kolbotn, mens jeg bor i Oslo...Jeg får aldri kontakt med henne pga. mamma er uvenn med foreldrene hennes...Hva skal jeg gjøre? Hilsen Nadia 4. klasse

 174. det er ikke så viktig nå sier:

  Jeg lurer ikke på dette, men det hadde vært litt kult og spørre andre om det.
  Hvordan skal man få en jente/gutt til og like deg.

 175. Thale kristine sier:

  Jeg har knust mobilen min, men den virker fortsatt. Burde jeg kjøpe meg en ny?

 176. Anonym sier:

  Jeg har nettopp flyttet, og da måtte jeg bytte skole!
  Og en i klassen er super kjekk!
  Først trodde jeg at han likte meg
  - Han snakker mye med meg, og spørr om hvor jeg bor, hva jeg heter på facebook, Og han sier hei når vi ser hverandre i butikken osv ( da var han med vennen sin da )
  Så når jeg skrev '' Hei '' til han på facebook som jeg gjorde igår.. Så står det '' Sett ( klokkeslett )
  Jeg liker han oxo veldig :)

  Liker han meg, eller hva?

 177. stine sier:

  Jeg har lyst på mac book pro men mamma og pappa sier den er for dyr kan du finne på en plan?

 178. dina sier:

  det er en gut jeg liker lit og har lit lyst på et bilde av han ,men skal jeg ta blide av han eller ikke

 179. mina sier:

  jeg er forelsket i en gutt jeg har hatt som bestevenn i snart 6 år men har blitt forelsket i han hva skal jeg gjøre?

 180. Anonym sier:

  Eg var ilag me ein som er ett år eldre enn meg ifjor han slo opp og eg blei heilt knust eg va kjempe gla i han...det er eit år sio men eg greie ikkje å ji slipp på han eg har endo følelsa for han men han hate meg og eg vett ikkje koffor:(så eg sendte han melding om me kunne bli venna so begynnte han å kødda me meg om me sku bli ilag so sa eg ja og då sa han at allt va tull:(han har jort da mongen gonga og no har eg liksom ikkje kontakt me han lenger:(å eg savne når me var ilag...
  Ka skal eg jer???eg trenge virkeli hjelp...

 181. amailie sier:

  jeg var sammen med en i klassen så sa en at vi ikke var sammen det var ikke noe gøy jeg begynte å gråte jeg be så le med at jeg ikke klarte og gråte jeg gråt mer en en halv time så slo vi opp og jeg be så lei meg men vi er de bestevennene noen gang fatnes men jeg er så lei meg Kristine kan d hjlpe meg med å ikke vere trist for den dagen skulle jeg gi ert brev der det sto(du er den beste kjeresten i hele verden) jeg er så lei meg hilsen Amailie.

 182. Marie sier:

  Jeg er forelsket i en gutt i klassen men jeg vet ikke om han liker meg hjelp meg

 183. lisa sier:

  Hei fin fredag. jeg har et problem jeg har en gutt som jeg var ofte med før men nå er jeg forelska i han så skal jeg spørre han eller ikke?

 184. Helene sier:

  Jeg må skrive stavskrift og holde på en vond måte, men jeg greier ikke og skrive da. Hva skal jeg gjøre?

 185. anonym111111111112 sier:

  hva skal man gjøre når man er forelsket i noen men de har kjæreste

 186. Silje sier:

  Hei!I går slo skjeresten min opp,fordig han hadde blitt sammen med bestevennen min.Så jeg lurer på om det er vits får meg å være sur på hun?Jeg har vert knust, stumm,knust og trist siden da siden da!Og alle jentene spørr om vi er uvenner får at hun har ``Stjelt kjæresten min´´Burde jeg væer sur????

 187. Vilde sier:

  Hei...
  Jeg er forelska i en gutt som er 3 år eldre en meg.Vi kjenner hverandre men jeg har ikke sagt noe til han og han har ikke sagt noe til meg.Far kjenner han og han sier altid "hei" til faren min.Hva bør jeg gjøre for at vi skal bli bedre kjent?bli sammen?

 188. Rannveig sier:

  En gang tok mamma med søsteren min på leos lekelnd og hun sa at hun skulle ta med meg å en gang men nå er det 2 og et halt år siden å mamma har ikke tatt meg med. Hva skal jeg si til mamma??

 189. Miss Justin DB sier:

  Eh... Tørr ikke å spørre. Plutselig får jeg noe i posten og alt. Og foreldrene mine ser hva jeg har spurt om og alt det der!!!

  • KristineM sier:

   Hei Miss Justin,

   Er du redd for at vi i Fin Fredag sender deg eller foreldrene dine noe i posten? Det kommer vi aldri til å gjøre. Hvis vi velger å vise ditt spørsmål i programmet bruker vi bare det navnet du har kalt deg her. Ellers er det, som du ser av de andre kommentarene, mange som vil være anonyme så da kaller de seg bare det. Så bare spør du :) vi er her for å hjelpe, ikke sladre.

   Klem fra Kristine

 190. Christiania R sier:

  Hei! Jeg elsker kjæresten min!! Men hvordan skal jeg slå opp med han!?

 191. Anonym sier:

  Jeg hadde en telefon som jeg ville bytte men nå går det bra pga. jeg fikk ny til min bursdag

 192. Linn sier:

  Hei. Mitt problem: Jeg har hatt en gutte venn siden jeg var 2 år vi gikk i samme barnehage. På tirsdag 21 mai 3013 så ble vi uvenner og kalte hverandre stygge ting. men så snakker vi med læreren å hun sa at vi ikke får lov til å ha kontakt å liksom han var en av min bestevenner å liksom jeg kan ikke tro at det var slutten på vennskapet våres men uansett så kan dere i Fin fredag hjelpe meg pliiis jeg har ikke snakket med han siden en dagen:((( blir lei meg værgang jeg tenker på det. Hilsen Linn på 11 år (5 klasse) Håper dere vil hjelpe meg

  • Lotta sier:

   Stakkar deg de vil helt sikkert hjelpe deg:)

  • Lotta sier:

   Stakkars deg de vil helt sikkert hjelpe deg :) XD

  • Anonymt sier:

   Jeg synes du skal snakke med han og si unskyld for det du har gjort! Og du kan si at du vil bli venn med han igjen! Eller du kan snakke med foreldrene dine! mItt tips da 😉 jeg er ikke fin fredag går det greit at jeg hjalp deg?

 193. katrine 8 år sier:

  hei eg håper dokke kan svare i morga skall eg på fotball kamp probleme er at eg ikkje for kjosk penga rmen det for vennane mine svar kva skal eg gjere

 194. katrine sier:

  hei eg ska på fotball kamp og eg for ikkje pengar til kjosk og vennane mine får det kva skal eg gjere tips svar

 195. martin sier:

  Jeg er forelsket i en jente i klassen vår men jeg vett ikke hvordan jeg kan bli sammen led hu hjelp meg

  • LILLEHJELPER sier:

   BLI GOD VENN MED HENNE MEN IKKE GÅ FOR FORT TIL Å SPØRRE. BLI SKJENT MED HENNE FØRST OG PRØV OG INTRESERE DEG FOR HVA HUN LIKER!

 196. Vilde sier:

  Hei, eg er sjukt forelska i ein gutt er to år eldre en meg( eg er 11 år) og han er 13 år. Han snillere ofte til meg når eg er ute i friminnute en gang kysste han nesten meg men plutselig kom det lærare og han bare gikk eg treng nokon gode tips vær så snill

 197. abrar sier:

  hei

  jeg inviterte bffen min til selskapet mitt flere ganger men di siste to [rene har hun ikke invitert meg

  har dere noen svar for hvorfor kansje hun ikke inviterte meg????

  jeg pr;vde [ sp;re men hun svarte meg ikke.

 198. abrar sier:

  hei

  jeg inviterte bffen min til selskapet mitt flere ganger men di siste to [rene har hun ikke invitert meg

  har dere noen svar for hvorfor kansje hun ikke inviterte meg????

  jeg pr;vde [ sp;re men hun svarte meg ikke.

 199. Lena sier:

  Hei eg har ett spørsmål og det er eg vil vere oppe lenger men får ikkje lov av mamma og pappa!
  Di i klassa synes det er kjempi teit at eg må legge meg så tili!!!!!!!!

 200. margrethe sier:

  jeg liker en gutt men tørr ikke spørre fordig han er en tullete gutt som kan erte meg hvis han ikke vill syns dere at jeg skal spørre eller ikke
  hjelp!!!

 201. benedikte sier:

  jeg vil ha hest men jeg få ikke lov men burde jeg kjøp en hest vis jeg får rå

  • K og M sier:

   Hei!!
   IKKE kjøp en hest hvis du ikke får lov!

  • Anonym sier:

   !!!!!!!!!!!!HEI IKKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KJØP HEST HVIS DU IKKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 FÅR LOV OG JEG TROR IKKE DU KOMMER TIL OG FÅ RÅ UANSETT FORDI EN HEST ER GANSKE DYR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KLEM FRA MEG PS: DET VAR BARE ET TIPS DET VAR IKKE FOR OG VÆRE MASETE:)

 202. Ina Emilie sier:

  hei :) Jeg er forelsket i en gutt i klassen min. Vi er naboer og verdens beste kompiser! Bør jeg spørre han? Han er verdens søteste gutt <3 <3

 203. emilie sier:

  jeg liker en gutt men tørr ikke spørre hva skal jeg gjøre

  • Anonym sier:

   Det du bør gjøre er å være deg selv og bare spør. Hvis du begynner og grue deg tenk på at det er bare en gutt. Bare et tips! Hvis han sier nei kan du jo bare si at det var en kødd:-)

  • anonym sier:

   jeg liker en gutt i klassen min, han skikker på meg vær gang jeg er i samme rom med han. pliiiis jeg vil bli sammen med han.

 204. Jenny Elise sier:

  Hvordan for man en gutt til og like deg!!?

 205. Lia sier:

  Hei jeg er 11år og har lyst på Facebook men mamma og pappa sier nei. Hva skal jeg gjøre for å få Facebook? Hilsen Lia 11år

 206. Laura sier:

  Hei jeg er forelska i en gutt, men jeg vet ikke hvordan jeg skal spørre han kan dere hjelpe meg!

 207. Line.s sier:

  Jeg og en venninne er bestevenner. Men på måte når jeg ser på henne virker hun ikke som andre jenter. Hun er litt anderledes en de andre i klassen. Og avotil tror jeg kanskje hun blir forelsket i folk av samme kjønn. Sååå ..... Burde jeg spørre om hun er .........

  Pliiiiiiiiiis svar!!! Jeg håper jeg kan få et svar av dere!!

 208. en JENTE sier:

  HEI!!! det er litt mye men jeg tar det allikevell det 1... jeg liker veldig godt 1 gutt vi har vært sammen mye (og lekt og sånn) og det er 2 år o forskjell han går i 7 og jeg går i 5 og da vi lekte sammen da virket det som om han likte meg og jeg ventet og ventet og ventet og lurte og lurte så fikk jeg bestevennina mi til og spør og da sa han: NEI ALDRI HUN ER STYGG...og dagene etter er han liksom helt Bitch mot me og sånn... så er jeg med han igjen og da er han snill og det virker som om han liker meg og så hadde vi nsp jeg tokk s og da sa en gutt at jeg måtte si hvem jeg likte og da sa jeg det (jeg kviskra det i øret til den som haddee den da og da spurte han om hva jeg sa og da jugde jeg og sa justin bieber.... og jeg vill ikke innrømme det til han at jeg liker han for han er jo mye eldre og jeg er redd for hva som vill skje om han finner det ut. men til problemet: jeg mistet følelsene for han en stund og trodde de var over men en dag kom de tilbake da jeg såg hvordan han så på meg med de øynene og han smiler alltid når han går forbi meg på skolen.. og han virker forelska og når jeg snakker med han er han hyggelig (når vi er alene) med andre rundt oss på f.k..s skolen er han bitch og hjemme med andre og alene er han liksom en engel og når det er på skolen er han bitch.. hva skal jeg gjøre?? jeg blir forrvirret og hvet ikke helt hva jeg føler om det som skjer nå... jeg liker han men da jeg spurte siste gangen svarte han bare ikke han gikk sin veg og denne gangen var jeg med bort selv ....jeg ELSKER HAN ......ok til problem 2: jeg og bestevennina mi krangla om noe KIK greier Det startet sånn:: vi snakket og sånn:
  hun: jeg har besøk
  meg:hvem av da?
  hun: hemmeligt....
  jeg:ok
  hun: hei har du KIK?
  HUN:JEG HAR.. BRUKERNAVN OG BRUKERNAVNET......
  HUN_: SVAR SVAR SVAR!!!!!
  JEG: SLUTT OG MAS
  HUN::HÆ?????
  JEG SLUTT OG MAS (JEG TRODDE HUN IKKE SKJØNTE SÅ JEG SKREV DET PÅ NY)
  HUN:HVA?
  MEG:Se da
  hun: gjør det du
  meg: ja jeg gjor det
  hun: du maste der (bare for og hevne seg)
  meg: nei
  hun: men til spørsmålet mitt har du kik?
  meg: hemmeligt ( jeg sa jo det for jeg føler at uansett hva jeg spørr om svarer hun det så jeg gjørde det 1 gang for og vise hvor teit det er og skrive sånn når noen spørr om noe. og det tålte hun ikke)
  hun: det er ikke vits i å lage problem ut av ALT
  jeg: er ikke vits og vær frekk
  hun:ka er problemet ditt?
  jeg: en hemmelighet er en hemmelighet 😉
  hun: javell jeg skjønner ikke at jeg gidder og kontakte deg og spørre om ting.
  jeg skulle si noe til deg som du ikke hadde blitt så glad for.
  jeg:neivell det er sånn du er mot meg og det er jeg lei så nå gidder eg ikke meir dr
  itt (jeg blir mye mobbet) fra b.l.a deg men om du vill vite det så ja jeg har KIK..
  JEG: FORNØYD NÅ ELLER?
  HUN (CA 2 TIMER ETTER) GOD JUL
  JEG: HÆ?
  HUN: GODT NYTTÅR
  JEG: HVA ER DET DU VILL???
  NOEN DAGER SENERE HAR JEG PRØVD OG BLI VENN MED HUN OG HUN GODTAR IKKE OG JEG GA OPP OG EN DAG SA HUN JA.. NOEN DAGER ETTER VAR VI I KRANGEL I GJEN DA tok hun i fra meg den jeg var med først og det er 2 uker siden og nå vill ikke jeg snakke med henne mer og hun maser på melding Viber snapchat og komenterer heletiden på bilder på instagram altså mine bilder og så kommenterer jeg og vill bli venn igjen og da svarer hun bryr meg ikke(jeg skreiv kule du er)

  • lille hjelper sier:

   hei, jeg så i den laaaaaaaaange komentaren din bestevenn ikke er noe hyggelig. et tips til deg er å la hun være i fred og finne en annen ven som du heller kan være sammen med. så kan heller hun komme tilbake krålene til deg.
   jeg så også at du blir mobbet, men et tips som jeg tror vil funke (har aldri blitt mobbet før, så hvet ikke hvordan det er) er og ikke bry deg om dem som mobber deg, og heller tenke at så lenge du selv synes at det du gjør er noe som er 100prosent deg, vil de slutte og mobbe deg.

   p.s.
   tror mobbere bare er salu på andre og lar det gå utover dem.

  • alexandra sier:

   for det første så er jeg lei for det men tror ikke han liker deg vist han sa du er stygg og andre gangen svarte han ikke. Du kjønner når man er forelska tror man alltid at den personen liker deg sellom han egentlig ikke gjør det, det kjedde med bffen min også men det viste seg at han faktisk smilte til henne for at jeg skulle syntes han var snill og søt så altså han var forelska i meg..... Men jeg syntes du burde si sannheten til han og prøv og liksom vise tilhan at du er kul og liker det han liker er LITT guttete fks. spiller fotball så han innser du er kul søt ikke teit og syyykt jentete funka ivertfall på meg 😉

 209. Tomine sier:

  Jeg skal flytte men jeg har en kjæreste hva skal jeg gjøre slå opp eller fortsatt være sammen og holde kontakt på skype og sånt?
  Pliss hjelp meg

  • Liana sier:

   Ikke slå opp han kan bli veldig lei seg det bedre å møtes og såne ting. for eksempel at han reiser til deg og er der i 1 uke

 210. Tomine sier:

  Jeg skal flyte og jeg har en kjæreste hva skal jeg gjøre?
  Pliss svar

 211. Malin sier:

  Hei jeg er forelska i en gutt men alle sier at han lukter bæsj kan jeg få hjelp?

 212. SILJE sier:

  STOREBROREN MIN SYNGER HELE VEIEN , HVORDAN KAN JEG FÅ HAN TIL Å STOPPE?

 213. Eksperten sier:

  Til alle som er forelsket!
  Er du forelsket, men tør ikke å spørre?
  Tips:
  *Gi han/henne komplimenter
  *Send brev og lapper
  *Få en venn til å spørre hvem hun/han er forelsket i
  *Be han/henne hjem
  Hvis du ikke prøver, blir sjansen bare mindre og mindre!

 214. Caroline lilla sier:

  Jeg har en kjæreste og det har vennina mi å
  Men hennes kjæreste gir henne ting og er søt mot henne, mens min kjæreste ikke bryr seg om meg, bør jeg spørre kjæresten min om han kan begynne å oppføre seg som en kjæreste eller bør jeg slå opp med han?????????

  Dere må svare på mitt spørsmål det haster.......

  • anonym sier:

   Ikke slå opp eller få HAN til å gjøre sånne ting men du kan gjøre sånne ting. 😉

  • alexandra sier:

   egentlig ingen av delene syns du burde starte med det før han prøv og kysse han og blunke til han så kansje han begynner med det samme

 215. natasha sier:

  jeg liker en gutt og han liker meg også men jeg tørr ikke spørre HVA MÅ jeg gjørde .........................................HJELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 216. Anonym sier:

  Hei, jeg har en venn i klassen som er veldig frekk noen ganger, men hun kan også være snill.
  Hun vil liksom gjøre meg flau veldig ofte spesigelt forann gutten jeg er forelsket i.
  Vi er bestevenner, men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre?
  Synes du at jeg burde slutte å være bestevenn med henne eller bare si at hun MÅ slutte?

  Hilsen Anonym

  • en som skjønner deg sier:

   si at du ikke vil være bestevennen hennes. Jeg går i klasse med en som er sånn å det er ikke bra, vi var også bestevenner vi kranglet hun var ikke til å stole på. uansett
   er det ikke bra å være bestevenn med en du ikke er helt sikker på du KAN være med uten hun er frekk. Jeg skjønner deg veldig godt:)

 217. mina.m sier:

  jeg liker en gutt men jeg hvet ikke helt om jeg tørr å spørre han synest dere jeg skal spørre selv eller få noen av mine nermeste venner om å spørre for meg?

 218. martine sier:

  eg er forelsket i ein gutt og eg har lyst å bli i lag med han men vi har nesten ingenting tilfelles men trenger man å ha noe til felles for å vere kjerester

 219. Øystein sier:

  jeg vil ikkje puse tenene me mor seier at eg må

 220. adas sier:

  Hei,vi har fått en ny gutt i klassen,eg e sjukt forelska i haan!
  æ har spurt han men han svarte nei? ..:/ men fordi jeg spurte 2 uker etter at han flyttet hit såå..men æ prøv å få oppmerksomhet ifra han?..
  hva burde jeg gjøree:/

  • Hjelpe-teamet sier:

   Du kan prøve å smile mere til han, og finne ting til felles og snakke om, begynn med p bli bedre kjent. Da vet han mere hvilken person du er. Dette her går bra, lykke til

 221. sol sier:

  har du et triks for og få være lengere oppe om kvelden

 222. Sara sier:

  jeg vil ha en kjereste men jeg tør ikke å spørre Levi i klassen HVA SKALL JEG JØRE

  • Cornelia sier:

   Hei, Sara. Du burde sende ham noen små blikk og gi ham komplimenter, som f.eks. Fin jakke eller noe sånt. Etterhvert når du har holdt på en liten stund kan du prøve å spørre han når dere er alene. Lykke til ! 😉

 223. Sara Helene sier:

  Jeg liker en gutt i klassen, men han er sammen med bestevenninen min og jeg vil ikke såre min aller bestevenn også vet jeg ikke om han liker meg

  Hva skal jeg gjøre?

  • Emily sier:

   Da burde du ikke spørre ham, han har en kjæreste og du vet det til slutt finner du en som er rett for deg;)

 224. anonym sier:

  jeg får ikke mer enn 70kr i ukelønn og venninene mine får over 100, kan jeg også få mer?? det er så utrolig teit!! 12 år jente

  • Enig!!!!!!!!!!! sier:

   DA har jeg det verre for å si det sånn!! Jeg er 11, og får ikke alltid ukelønnen selv om jeg har gjort alt jeg må, og uansett får jeg bare 20 kr!!!!!

   • Svarer enig!!!!!!!!!!! sier:

    Du burde bare si at du får alt for lite ukepenger!
    Jeg får over 100 kr og jeg er også 11 år!!!!
    SPØRR!!!!!!!!

    • ......Anna sier:

     Jeg får 30/40 kr i uken og er fornøyd med det!! Kjenner MANGE som ikke får ukelønnen i det hele tatt... Men de klager ikke:) DIRECTIONER 4EVER<3<3<3<3<3

  • Mæ!!!!!! sier:

   Jeg får ikke ukelønn så du trenger ikke mere hværtfall

 225. Anna Sofie sier:

  Jeg er sammen med en gutt og han er ikke så veldig romantisk.hvordan skal jeg få han til å bli det? Kysse meg på kinnet, klemme meg og sånne ting. Plz svar

 226. Ida sier:

  Jeg er forelsket i en gutt i klassen ,men han er sammen med beste vennen min og han gutten liker meg og

  Hva gjør jeg?

 227. bff-jenta sier:

  jeg trenger hjelp min pappa og mamma har bestemt at jeg ikke kan være med mine 2 bff kan dem besteme hvem jeg er venner med når jeg er 11 år

 228. I love Jesus ❤ sier:

  Jeg trenger ikke hjelp av dere for jeg har en aen som kan hjelpe meg med alt. Han heterJESUS❤

Informasjon

NRK Super er NRKs kanal for barn. På denne siden kan du se aktuelle programmer i nett-TV, spille spill, lese om og delta i aktiviteter i forbindelse med programmene.

Kontakt

Epost: info@nrk.no

Telefon: 230 47 000

Redaktør NRK Super: Hildri Gulliksen

Ansvarlig redaktør: Thor Gjermund Eriksen