" name="artikkel_frimerke"> NRK Super | Fin Fredag | Nettmøtet er ferdig! Fikk du svar?

  • Gå til Kristines blogg.
  • Nett-TV

    Se Fin Fredag
til nettmøte_gammelstorrelse

Nettmøtet er ferdig! Fikk du svar?

12. april, 2013

Ville Justin Bieber datet en fan? Hvor skal han bo? Hva skal du ha på deg på konserten? Dette var blant spørsmålene Kristine måtte svare på når hun stilte til nettmøte med dere!

NRK Supers Bieber-ekspert Kristine Magnesen har sittet og svart alle dere som har sendt inn spørsmål. Hun kunne blant annet fortelle at hun allerede nå vet hva hun skal ha på seg på konserten.
- Gode sko, bukse, t-skjorte, en cardigan eller hettejakke utenpå det og en ytterjakke som kan knytes rundt livet fordi det kommer til å bli ganske mye ståing og gåing i kø. Og det kommer helt sikkert til å bli varmt så det er smart å ha noe på seg som jeg kan knyte på kroppen for det finnes ingen garderobe, sier Kristine.

Her kan du lese alle spørsmålene og svarene som kom inn på nettmøtet.

Så du ikke hva David Pedersen fra plateselskapet til Bieber svarte Kristine i mini-serien "Bieber & me"? Da kan du se det om igjen her. Det viser seg at Bieber ikke lar seg av noen i det hele tatt denne gangen.
Se klippet av svaret hans her:

Se alle episodene av Bieber & me

Informasjon

NRK Super er NRKs kanal for barn. På denne siden kan du se aktuelle programmer i nett-TV, spille spill, lese om og delta i aktiviteter i forbindelse med programmene.

Kontakt

Epost: info@nrk.no

Telefon: 230 47 000

Redaktør NRK Super: Hildri Gulliksen

Ansvarlig redaktør: Thor Gjermund Eriksen