" name="artikkel_frimerke"> NRK Super | Fin Fredag | Kjærlighetspanelet har svart

 • Gå til Kristines blogg.
 • Nett-TV

  Se Fin Fredag
HM_Sumeet_Kristine2

Kjærlighetspanelet har svart

16. mars, 2012

Plateaktuelle Heidi Marie og Sumeet fra tv-programmet "Lovesikh" svarte på dine spørsmål om kjærligheten. Her kan du lese svarene!

Se knallsendingen med kjærlighetssanger, gode tips og råd til sjekking her!

Hvis du stilte et spørsmål om kjærligheten i kommentarfeltet, kan det hende Kristine, Heidi Marie og Sumeet har svart deg!

Heidi Marie kjenner de fleste som programleder på NRK Super, og nå er hun aktuell med den nye platen "I want to go".

Sumeet forsøker i tv-programmet "Lovesikh" å finne ei jente som han kan gifte seg med, men det er ikke godt å vite hvor man skal starte. Kanskje du har et tips til han?

Se Sumeet i tv-serien "Lovesikh"

Legg igjen en kommentar

565 kommentarer til “Kjærlighetspanelet har svart”

 1. Johanne sier:

  Hei,
  Jeg er 11 år jeg er forelsket i en gutt som heter Andreas han er og for forelsket i meg vi har kysse mange ganger og jeg slå opp med han fordi jeg ikke likte han lenger men han liker meg ennå det er mange gutter som har spurt meg før hva skal jeg gjøre.

 2. guttpåAustrheimSkole sier:

  Hei!

  jeg er en gutt 11 år jeg har aldi hatt en kjæreste men er skikkeligt forelsket i noen
  vær så snille og hjelp meg med hvordan og få kjæreste!

  • utestemme sier:

   Hei gutt 11 år,

   Vi svarer bare her på vår egen side. Vi synes du burde prøve å snakke med den du er forelska i og prøve å finne ut om den personen er forelska tilbake. Hvis du er skikkelig tøff kan du si med en gang "Skal vi være kjærester?", men vær forberedt på at noen synes det kan være litt skummelt. Så rådet er å bli litt bedre kjent, kanskje finne på noe sammen bare dere to, og så fortelle at du er skikkelig forelska. Lykke til!

   Hilsen kjærlighetspanelet.

 3. kjærlighetssyk jente sier:

  hei jeg har en kjæreste som bor i oslo og jeg bor på fjellhamar og vi møtes nesten bare en gang annavær uke burde jeg slå opp for jeg tror jeg liker en annen i klassen min men han er lizzom bestevenn med kjæresten min pliiiiiiiiiiiiizzz hjelp meg. håper veldig på et svar hilsen: kjærlighetssyk jente

 4. En trist en sier:

  Hei, jeg vet at dette er et veldig sent innlegg.... men jeg bare håper på å få svar!
  Jeg har mange følelser for en gutt i 7. (jeg går i 6.) Han går ikke på samme skole(kjenner han nettsåvidt):( Å jeg spurte han om å bli sammen, men det gikk ikke så bra! Han skrev bare at han ikke kjente meg å at han ikke blir sammen med folk han ikke kjenner :'( Å jeg bare har så lyst å vite hvordan vi kan bli sammen!... Håper på svar...

  • utestemme sier:

   Kjære triste du,
   Høres ut som du har funnet en ærlig fyr. Noen ganger må man bare ta et nei for et nei og prøve å gå videre. Det gjør vondt der og da, men så går det over og så møter du noen som du blir godt kjent med og som vil bli sammen med deg. Den gutten du liker nå har jo allerede sagt at han ikke blir sammen med folk han ikke kjenner, så da må du prøve å bli bedre kjent med han. Det er ikke sikkert dere blir sammen likevel, men da har du i hvert fall gjort et forsøk.
   Lykke til!

 5. Anonym sier:

  Hallo, jeg går i 9.klasse. Jeg liker en gutt, men vet ikke om han liker meg. Han spurte meg om vi skulle være bestevenner, han ditcha bestekompisen sin til han ble sur, han spurte om jeg frøs hele tiden og når jeg skulle gå hjem fra venninna mi så kom han og kompisen bort til meg. Kompisen skulle hente noe så det var bare oss to så dro han meg inntil seg, men så sa jeg at jeg måtte gå siden jeg ble kvalm og da jeg sa hva det var så var han omtenksom..
  Liker han meg??
  Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre :(

 6. Anonym sier:

  Hei jeg går i 7.klasse og liker VELDIG godt en gutt i klassa mi.han ser på meg ganske ofte(tror jeg)(for jeg tørr ikke og se på han så lenge) også en gang da vi var på fysakdag så satt jeg meg nedenfor han og bestevennen hans og da drev dem og tullet veldig med meg dem drev og tok beinene sine på meg og han jeg liker tok beinet sitt og tok mot skulderen min og tok det opp og ned(beinflørtet med skulderen min)men det er noen uker siden og han pleier ikke og snakke med meg så masse da vi snakker er bare de gangene han enten ertermeg eller sier no stygt om meg(uten at han mener og gjør meg lei meg egentlig tror jeg)og de gangene han ja jeg tror det er flørting.og han ser på meg litt men det kan jo hende er pga. At jeg ser egentlig på han veldig mye og kanskje han begynner og lure.Idag gikk jeg og to venniner fordi dem men så ringte det inn og da gikk han og to andre den andre vegen siden de skulle på sløyd og da hørte jeg at den ene kompisen spurte han jeg liker "ble du flau nå"og da skjønte jeg ingenting.hva tror du de mente??og jeg har så veldig lyst til og spørre han men jeg tørr ikke har dere noen tips til meg?

 7. mie sier:

  Hei!
  jeg liker en gutt i klassen men han Erter meg og bestevennen min liker han tror jeg da...
  Og jeg går i b og han i c Hva skal jeg gjøre dor at han skal like meg?
  Gi noen tips plizz
  Håper dere svarer

 8. Dina sier:

  jeg liker en gut i 6 i år blir i 7 klasse , men jeg vet ikke hvordan jeg skal si ale følelsene til han liksom at jeg syns du er søt men vil ikke over drive,,han er morsåm rampete som meg 😉 men han er mere populer. å en aend han vet jeg er forelska i han men han sier nei da jeg spår har spurte 3-4 men på ark skjenert, skal jeg virke u intrisang en uke å så ta lit å lit om ganga å så trenge jeg hjelp skikelig !!!!!!!!!! ps hvar sammen med den ene gutten i barne hagen den som viste jeg var forelska i hjelp :(

 9. Nathaniel sier:

  hei jeg er forelsket i en jente i klassen men jeg tør ikke å spøre om vi skal bli sammen hva skal jeg gjøre??

  • Eva sier:

   Hei .. det er en gutt i åttende jeg liker men han liker ikke meg som går i syvende... ingen vet hvem han liker... og han klasker vennina mi som også går i åttende og stirrer på meg imens hva betyr det .. hjelp pliiiiissss ??? !!!!

  • lundby sier:

   jeg har kjæreste :) jeg liker deg jeg liker alle hade Bra

  • nathaniel sier:

   jeg er ikke forelsket i ho lenger jeg er i en annen men hun er 2 år eldre en meg men jeg ha hørt fra bestevennen hennes at hun er forelsket i meg

 10. Amantes sier:

  Hvordan kan man vite om en gutt liker deg? jeg er sykt forelsket i en i klassen , men jeg vet ikke om han liker meg. Han snakker mye med meg og vi sitter sammen og ler sammen og sier ting som "joiner du å bli med på ett eller annet? men hvordan kan jeg finne ut om han liker meg? og en annen ting hvorfor begynner hjertet mitt og banke fortere når han ser meg i øynene? svar fort!

  • Eva sier:

   Hei ... jeg liker en gutt som går i åttende men jeg tror ikke han liker meg selv om jeg går i syvende ... og han sier ikke til noen om hvem han liker .., kompisene hans pleier å erte meg hva skal jeg gjøre ?? Svar pliiiizzzz !!!! JEG TRENGER HJELP !

 11. Sofie sier:

  hei jeg er Sofie fra en annen kommentar
  men jeg har snakket med bestevennen min og hun visste ikke
  hva skal jeg gjøre hilsen meg

  • utestemme sier:

   Om venninnen din svarer at hun ikke vet, kan det høres ut som hun kanskje trenger litt tid til å tenke på det. Kanskje du kan spørre henne på nytt om noen dager? Fortell henne at du ikke har lyst til å bli sammen med han om det ikke er greit for henne, og at du derfor vil vite ordentlig hva hun mener om det.

   Hilsen
   Kristine

 12. ingeborg sier:

  Jeg erforelsket og lurer på 2 ting:
  1: er det dumt å like noen bare fordi men synes de er søte?
  2: er det dumt å like noen fordi de er eldre enn seg selv?

 13. seha sier:

  Hvist en gutt slår deg eler sier stygge ting til deg og drar deg i håret men så ler dere sammen noen ganger og smiller til hverandre og shan jelper deg med lekser og du hjelper han?hva betyr det,liker han meg.hater meg.eller noe annet.Pliss svar

 14. sofie sier:

  kordan blir voksne kjærester og koffer heter det kjærlighet

  • utestemme sier:

   Voksne blir kjærester på mange forskjellige måter, det vanligste er at når man møter noen man liker sørger man for å møte dem flere ganger, og når man har blitt litt bedre kjent spør man om å bli sammen. Akkurat som barn og ungdommer gjør det, egentlig.

   Kjærlighet heter det fordi man er glad i hverandre.

   Kristine

 15. aurora sier:

  Hvis du har slott opp med noen og de blir veldig lei seg har du en grunn til og føle deg sjyldig.<3

  • utestemme sier:

   Det er alltid vondt å såre noen som er glad i deg. Men det er enda verre å være kjæreste med noen man egentlig ikke er forelska i, da er det bedre å gjøre det slutt. Den andre blir lei seg, men det går heldigvis over.

   Kristine

 16. Dyreelsker sier:

  Liker han meg eller flørter han med meg da han slår kompisene sine, ser på meg så smiler ham, skriker i gangen, snakker om meg og står ved klasseromet??

 17. S.H.H sier:

  Er han forelska i meg nå han slår kompisene sine, ser på meg, smiler til meg og skriker i gangen når jeg er i nærheten??

 18. SexyBaby sier:

  Eg er forelsket men korleis skal eg spør ? Sende lapp / Si det til hun

 19. lura sier sier:

  Hei, jeg har en kjærste og jeg vil kysse han offentlig, men han tørr ikke.

  Hvordan skal jeg få han til å gå med på å kysse offentlig?

  • utestemme sier:

   Det er mange som synes det er litt flaut å vise at man er kjærester. Og hvis kjæresten din ikke vil er det bare dumt å tvinge han. Kanskje han gjør det av seg selv hvis han får litt tid på seg?

   Kristine

 20. SAD SIER sier:

  Hei, jeg har en kjærste og jeg vil kysse han offentlig men han tørr ikke. Hva skal jeg gjøre.

 21. Signe sier:

  Jeg liker en gutt som går i klassen min , vi har kysset flere ganger.
  Jeg er ikke like tynn som de andre jentene i klassen og jeg tror ikke han vil være sammen med meg fordi jeg er litt feit .
  Jeg har netopp spurt han på facebook "hva han syns om meg " .
  Jeg har vurdert å slanke meg lenge .
  Jeg trenger hjelp .
  Hva skal jeg gjøre?

  • utestemme sier:

   Hei Signe,

   Du er tøff som har sendt melding og spurt. Heldigvis liker forskjellige gutter forskjellige jenter. Hvis han du liker ikke vil være sammen med deg er det selvfølgelig trist, og du har lov å bli lei deg for deg. Men det går over, og plutselig en dag møter du noen som liker deg akkurat som du er.

   Når det gjelder slanking er ikke det noe du skal begynne med for deg selv. Snakk med helsesøster eller en annen voksen du stoler på om det.

   Hilsen
   Kristine

 22. Linnea sier:

  jeg er forelsket i en gutt men tørr ikke si noe fordi at jeg er redd jeg dummer meg ut.
  hva skal jeg si?

 23. sine sier:

  hei jeg er gangke forelsket i en gutt i skolen hva skal jeg gjøre

 24. anonym sier:

  Hei eg er lesbisk, men eg har ikke sakte det til nokon burde eg si det til foreldra mine og kansje vennene mine eller burde eg hole det inni meg?

  • utestemme sier:

   Hvis du kjenner at du har lyst å fortelle det, gjør det. Hvis du helst vil holde det for deg selv er det også helt greit. Hvis du føler du trenger noen å snakke med om det burde du velge ut en voksen du kjenner godt eller en venn du stoler på, eller snakk med helsesøster.

   Kristine

 25. sara sier:

  Hei!Det er en gutt i klassen min som sitter ved siden av meg han tuller mye at han får meg til å le og noen ganger drar han meg i håret men det gjør ikke vondt.Han ler med meg og sånt.er han forelska i meg

  • utestemme sier:

   Det høres ut som han flørter med deg hvertfall, så han liker deg nok veldig godt. Hvis du vil være helt sikker må du nesten spørre han om han er det.

   Kristine

 26. vilde sier:

  Hva gjør man hvis man hvis man liker en gutt som er et år eldre ???

  • utestemme sier:

   Det sies jo at alder bare er et tall. Og selvom det kan virke som en stor aldersforskjell hvis f.eks. du er 12 og han er 13, så er ett år egentlig ganske lite. Så du kan se på det om en helt vanlig forelskelse.

   Kristine

 27. kev sier:

  hva skal jeg gjøre når en annen liker den jenta jeg liker???
  kan dere plis svare...

  hilsen kev

  • utestemme sier:

   Hei Kev,

   Du må bare gjøre det som passer best for deg. Vis henne at du liker henne og ikke bry deg så mye om hva den andre gjør.

   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 28. Rebekka sier:

  Hvordan kan man se at en gutt er forelska i deg???

  - Rebekka

  • sumeetheidimariekristine sier:

   At han er ekstra snill mot deg og gir deg mye oppmerksomhet. Husk at gutter skal jo ofte være tøffe, så kanskje han later som han ikke er interresert men så er han det likevel..

   Med andre ord, ingen fasit!

   Hilsen
   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 29. Søta sier:

  Hvis jeg er forelsket hvordan skal jeg få den personen til og legge merke til meg?
  Klem Søta

  • sumeetheidimariekristine sier:

   Du kan være ekstra greit mot den personen. Kanskje si noe fint. Alle liker jo å få komplimenter.

   Hilsen
   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 30. Eline sier:

  Hei jeg heter Eline.
  og jeg er så forelsket i en gutt på skolen han er så søt. Kan dere si meg hva jeg skal gjøre. stor klem fra Eline

  • sumeetheidimariekristine sier:

   Send han en melding og si du er keen på å finne på noe med han fordi du synes han er kul.

   Hilsen
   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 31. miriam sier:

  Hei Heidi Marie og Sumeet! Er dere forelsket??? Klem fra Miriam

  • sumeetheidimariekristine sier:

   I hverandre??? Neida...joda litt! kniiis

   Heidi Marie er forelsket i kona si og Sumeet kan ikke si noe..

   Hilsen
   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 32. SUSANA sier:

  HEI har forelsket i noen hadde

 33. Sara sier:

  Hei!Jeg lurer på hvordan man kan se om en gutt er forelska i deg?PLIIS svar.

  • sumeetheidimariekristine sier:

   Noen ganger må man faktisk ta en sjans og bare spørre..

   Hilsen
   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 34. maria sier:

  kanskje dere vil være kjærester,
  hvis ikke så kan dere plis prøve og kysse?

 35. rebekka sier:

  hadde du elskt meg heidi mari vist jeg hadde vært gutt?

  • sumeetheidimariekristine sier:

   HVis du hadde vært eldre og jeg hadde fått mulighet til å bli kjent med deg OG jeg hadde vært singel OG du var jente så kanskje...

   Hilsen
   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 36. elina sier:

  hei hvordan skal drømme kjæresten være ?

  • sumeetheidimariekristine sier:

   Drømmekjæreste er en som hører på deg og en du hører på. Gi og ta!

   Hilsen
   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 37. tuva og tove sier:

  Kva er det rareste du har set av i kjærligehets livet dit?

  • utestemme sier:

   Sumeet trodde han skulle på en date med en jente, men så var det moren og faren han møtte. Og faren mente han ikke trengte møte jenta fordi mamman var en prikk lik kopi...

   Da Heidi Marie var 12 år hadde hun en hemmelig bok på låven der hun skrev ned alle hun var kjæreste med og hvor mange ganger hun hadde vært sammen med dem.

   Kristine dro en gang helt fra Oslo til Rio de Janeiro i Brasil for å gå på date. Det var både fint og rart. Mest rart.

   Hilsen
   Sumeet, Kristine og Heidi Marie

 38. ingrid og jannike sier:

  Hei Heidi Marie!
  Vis du er forelsket i en gutt, og ikke tør å si det til han.
  Hva skal du gjøre da??

  Mange klemmer fra Jannike og Ingrid:)

  • utestemme sier:

   Faktisk må man noen ganger ta en sjanse og bare spørre. Det føles kanskje tøft, men tenk så kult hvis han også liker deg! Lykke til!

   Hilsen
   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 39. tollef sier:

  har der kjysa nokon

 40. Marthe og Emilie sier:

  Hvor tid var deres føste kyss?Når var deres første kjæreste?

  • utestemme sier:

   Sumeet hadde verken hatt kjæreste eller kyssa noen før han begynte å lete etter en kjæreste i tv-programmet sitt.

   Heidi Marie og Kristine kyssa og hadde kjærester på barneskolen.

   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 41. Frida sier:

  Når var første gang dere ble forelsket?

 42. sølvi sier:

  hvor mange ganger har dere kyssa

  • sumeetheidimariekristine sier:

   Sumeet hadde ikke kysset når han begynte å spille inn programmet sitt. Kanskje han ikke har gjort det enda heller 😉

   Kristine har kysset så mange ganger at hun ikke kan telle det.

   Heidi Marie har kyssa kona si minst fire ganger om dagen i åtte år, det bli ca. 12000 ganger.

   Hilsen
   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 43. Lene sier:

  Hei hva må man gjøre for at en gutt skal bli forelsket i deg og bli sammen med deg?

  • sumeetheidimariekristine sier:

   Det viktigste er at dere liker hverandre. Hvis dere gjør det så blir dere sikkert forelsket etterhvert. Målet må være å finne en som passer deg og ikke at han skal bli forelsket..

   Hilsen
   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 44. pooja sier:

  fvorfor må brude ikke smile

  • sumeetheidimariekristine sier:

   De kan smile, men ofte er bruden litt lei seg (og veldig glad selvfølgelig). Grunnen til at de er lei seg er fordi de den dagen de gifter seg skal flytte ut fra familien sin.

   Hilsen
   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 45. Alexander sier:

  Hvordan er dere såinressert i kjærlighet

  • sumeetheidimariekristine sier:

   Alle er interresert i kjærlighet! Det største av alt er kjærligheten...

   Hilsen
   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 46. Karoline sier:

  Hvordan skal man gjøre sån at gutter skal bli forelsket?

  • sumeetheidimariekristine sier:

   Det viktigste er å bli kjent. Finner man tonen så blir det kanskje en forelskelse

   Hilsen
   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 47. mika sier:

  hva er de beste kjærlighet tipset?

 48. emma sier:

  hei er dere bestevenner?

 49. marte sier:

  vil du engeligt ha en kone for du må ikke vist du ikke vil ha for:-)

  • sumeetheidimariekristine sier:

   Sumeet: Ja, jeg har veldig lyst på kone..

   Hilsen
   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 50. Sofie sier:

  hei!
  jeg er forelsket i en gutt, men den gutten er "x-en" til bestevennen min.
  og jeg tør ikke spørre ham fordi jeg vil ikke såre bestevennen min.
  men han har sagt at han liker meg 😀
  hva skal jeg gjøre?!?!
  håper dere kan hjelpe meg
  hilsen meg!

  • sumeetheidimariekristine sier:

   Da må du snakke med bestevennen din først. Hør med henne hva hun tenker.

   Hilsen
   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 51. den gutte gale sier:

  Hei jeg er en jente fra Stavanger og jeg er helt sinnsykt forelsket i en gutt i klassen. Det er veldig vanskelig og få øyekontakt med ham og i tillegg er det akurat som at jeg har noen konkurenter og den verste er en annen jente. I fjerde klasse la hun seg bare oppå ham og mitt spørsmål er hvordan skall han bli forelsket i meg????plis svar for hann er min drømme gutt PS jeg går i 5 kl!

  • utestemme sier:

   Det er vanskelig å FÅ noen til å bli forelsket i seg, hvis de ikke er interessert fra før. Vårt tips er å være deg selv og bli bedre kjent med gutten du liker.

   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 52. Magnus sier:

  Heyy!!!
  Hvar dere forelsket på barneskolen???

  Ps:Frekk fredag ruler!!!

  • sumeetheidimariekristine sier:

   Heidi Marie var forelsket i naboen sin.
   Kristine var forelsket hele tiden.
   Sumeet: NEI

   Hilsen
   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

  • sumeetheidimariekristine sier:

   Du ruler!

   Hilsen
   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 53. Tuva sier:

  Hei Heidi,hvem ville du ha skysset av Atle Pettersen og Justin Biber

 54. Emilie sier:

  Hva er betyr det at man elsker noen??

 55. Lisa sier:

  heii er dere forelsket

 56. Hestegale meg sier:

  Hva er det flaueste dere har opplevd innen kjærlighet og forelskelse <3 B-) 😉

  • utestemme sier:

   Sumeet trodde en gang han skulle på en date med en jente, men så var det moren og faren han møtte. Og faren mente han ikke trengte møte jenta fordi mamman var en prikk lik kopi...

   Da Heidi Marie var 12 år hadde hun en hemmelig bok på låven der hun skrev ned alle hun var kjæreste med og hvor mange ganger hun hadde vært sammen med dem.

   Kristine dro en gang helt fra Oslo til Rio de Janeiro i Brasil for å gå på date. Det var både fint og rart. Mest rart.

   Hilsen
   Sumeet, Kristine og Heidi Marie

 57. Andreas Andy sier:

  Hei Hedi Marie.
  Kan jeg få autgrafen din?
  Andy.
  [moderert]

 58. Mariell sier:

  Hva er egentlig kjærlighet?

 59. MFS sier:

  Hei!!!!
  Er Syyyyyyyyykt forelska i en gutt, men han er den populæreste i klassen, og jeg er sånn middels, og han ser på meg ganske ofte og sånn, men jeg vet ikke hva jeg burde gjøre!!!!!!

  Håper dere svarer!
  MVH. En ulykkelig jente.

  • Stine sier:

   jeg spurte gjenom chat på moviestarplanet om å bli sammen med min kjereste jeg er 11 år og han 12 år vi går på samme skole!

   • utestemme sier:

    Du får i hvert fall aldri vite hva han egentlig synes om deg hvis du ikke spør han. Hvis du ikke tør spørre selv kan du gjøre som Stine og spørre via en chat eller skrive en lapp. Eller så kan du kanskje få hjelp av en venn?

    Kristine

 60. P.S.K sier:

  Hvem var dere første forelskelse???
  Jeg er også sikh,og er ganske glad for at jeg er det.
  håper på svar 😀

  • utestemme sier:

   Heidi Marie var forelska i naboen sin da hun var liten.

   Kristine var forelska i en gutt i klassen sin som het Eirik

   Sumeet hadde ikke vært forelska i noen før han begynte med tv-programmet sitt.

   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

   • P.S,K sier:

    PS: Jeg kjenner deg Sumeet <3
    pleier å komme på templet vettu!
    Gleder meg også til sikh camp ;D

    forresten: Tusen takk for svar <33

 61. ukjent sier:

  Hei
  Jeg er en jente på 11 år. Jeg er kjeme forelsket i en gutt (drømmer om han vær kveld), men jeg tror ikke han er interesert i meg, jeg har ventet åse vis han skulle spørre meg ut på en skole disco eller noe, men det har ikke skjedd. Jeg kommer heller ikke til å spørre han om vi skal bli sammen, hva skal jeg gjøre?

  • utestemme sier:

   Hvis du ikke tør å spørre, og han ikke spør deg kommer det ikke til å skje noe. Da kan du fortsette å være avstandsforelska og drømme om han helt til det går over.

   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 62. eva kristin sier:

  Hei jeg er litt forelska i 2 gutter men jeg er sikker på at de ikke liker meg

  Hva skal jeg gjøre?

 63. Silje sier:

  Hei!
  mange mener at man bør være åpen for kjæresten sin, men er det noe man absolutt ikke bør fortelle kjæresten sin?

 64. Sine sier:

  Hei Heidi Marie og Sumeet.
  Jeg er en jente på 10 blir 11 år.
  Jeg er ganske opptatt av kjærlighet, og har nettop
  begynt å like en gutt.
  Vi chatter sammen på PCen og er ganske gode venner.
  Men han er ganske høy, og jeg er ganske lav og VELDIG upopulær.
  Han er egentlig ganske populær, han syns jeg er veldig snill,
  men han sier at han ikke er forelsket i noen akkuratt nå.
  Uansett, han skal flytte til Canada eller USA tror jeg i sommer.
  Han blir der i to eller tre år :(
  Han bor uansett i gaten min, å jeg er så glad ihan <3
  (Venner altså)
  Jeg trenger litt hjelp om det om forelskelse, og om hvordan i kan få mer kontakt i sommer pluss om hvordan jeg skal klare meg uten han.
  Han er liksom den som gjør alt morsomt på trinnet!
  Håper dere vil hjelpe meg :)
  PS: Elsker sangen "Listen to your heart", en kjærlighetssang. Trist da.
  Håper dere også vil ha den som tipset mitt (på kjærlighetssanger)
  Klem Sine fra Stavanger.

  • utestemme sier:

   Hei Sine,

   Unnskyld at du ikke har fått svar før. Det var en lang og fin forklaring du hadde og du har tydeligvis tenkt mye på dette. Det beste for deg er nok å fortsette å være gode venner med denne gutten og henge med han i sommer. Dere kan jo fortsette og chatte og sånt selvom han bor i et annet land, men å ha et avstandsforhold når du er 11 år blir nok litt voldsomt. Tenk så mye som kommer til å skje med både deg og han på de to-tre årene dere skal bo i forskjellige land. Du kommer til å klare deg helt fint på egen hånd også. Lykke til!

   Sumeet, Heidi Marie og Kristine

   PS. Takk for tipset om kjærlighetssang :)

 65. rakeb sier:

  Hein eg er en jente på 10. synes du at du at det eg vanskelig og sei at du er forelsket
  i noen?
  fin fredag er best :)

  • utestemme sier:

   Det er kjempevanskelig å si "jeg er forelska i deg" til noen, for man risikerer jo at den andre ikke er forelska tilbake. Men så kan det jo hende den personen føler det samme og da blir man kjempeglad.

   Kristine

 66. Marthe sier:

  Hei jeg er en jente på 11 år.
  Jeg er veldig forelsket i en gutt som har kjærste.
  Jeg tror han liker meg,men siden han har kjærste tør jeg ikke og spøre.
  Jeg klarer aldri og gleme han.Så hvær eneste dag håper jeg at han skal dompe den andre jenta.Jeg prøver og gleme han men jeg klarer det ikke.
  Har dere noen tips til hva jeg kan gjøre??????VÆR SÅ SNILL OG SVAR PLIS <3

  • utestemme sier:

   Det er sikkert lurt av deg å ikke spørre han når han allerede har kjæreste. Det er lov å håpe at han skal ville være sammen med deg, men det kan jo også hende at du møter noen andre du kan like enda bedre.

   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 67. lille meg sier:

  hei, jeg er sammen med drømmeprinsen.
  men det er en som er kjempe forelska i meg, men jeg er ikke det i han.
  hva skal jeg gjøre?

 68. Victoria sier:

  Hei !
  Jeg er 10 år og har bursdag på mandag !
  Jeg heter Victoria !
  Jeg har kjæreste, så han bruker å gjøre ting å da kan jeg fortelle hva du burde gjøre.
  Du burde finne ei du har noe til felles med og begynne å være med henne.
  Når dere har vært ilag lenge burde du da begynne å flørte å stryke henne på kinnet.
  Også burde du holde henne i hånda og legge arma rundt henne.
  Da vil hun forstå at du liker henne !

  Hilsen Victoria ♥

 69. Catharina sier:

  Fin fredag! Jeg heter Katarina og er fra Halden og er 10 år. Jeg lurer på hvor man kan få den mest romantiske daten, uten noen feiltagelser? Håper dere svarer, tusentakk!

 70. kim andre sier:

  jeg er kjæreste men jeg er nesten aldri med henne hvordan kan jeg være med henne

 71. Line sier:

  Hei. Jeg har verdensbeste kjereste men trenger noen tips til og ha det litt mer romantisk

 72. Anonym sier:

  Hei!
  Jeg er en jente på 10 år.
  Er veldig forelsket i en gutt men en annen er også forelska i han,
  føler jeg blir litt utestengt når vi tre er sammen.
  Blir veldig lei meg bare ved å tenke på at han kanskje liker henne.
  Hun er en sånn som alltid skal være i Rampelyset mens jeg er mer sjenert.
  Pliiiiiiiiiis svar på spørsmålet, takk på forhånd, elsker dere :))

  • utestemme sier:

   Det er jammen ikke lett å være sjalu, og veldig vanskelig å konkurrere om en gutt. Du kan ikke gjøre så mye annet enn å være deg selv og vise han at du liker han. Ikke tenk så mye på hvordan hun er og hva han synes om henne.

   Sumeet, Heidi Marie og Kristine

 73. Ishpriya sier:

  Hei!
  Jeg har egentlig ikke noen spørsmål angående Kjærlighet men jeg har et spørsmål til Sumeet
  har du funnet noen du intressert i

  Hilsen Ishpriya [moderert]

 74. Alina sier:

  Hei!
  jeg liker 2 gutter og kan ikke besteme hvem jeg liker best ?
  jeg trenger svar på det .
  :)

  • utestemme sier:

   Det går an å like to stykker samtidig, og du MÅ ikke velge noen av dem. Kanskje du møter en tredje gutt du liker ENDA bedre når det har gått en stund.

   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 75. alexandra sier:

  hei!
  det er en gutt som er sinnsykt forelsket i meg, og alle tror jeg er forelsket i han.
  men jeg er forelsket i en annen... hva skal jeg gjøre?

 76. Katinka sier:

  Hei!
  Jeg er sammen med en gutt, han er veldig snill....
  Men jeg er litt usikker på om han vill kysse meg...
  Vi har kysset en gang før, men jeg har lyst til å kysse han men jeg vet ikke om han har lyst til å kysse meg, hva skal jeg gjøre ??
  + at jeg har lyst il å komme til han en dag men jeg vet ikke ossen jeg skal spørre kan dere hjelpe meg?

  Plis hjelp meg! :)

 77. frida sier:

  hei!
  jeg liker en gutt, vennina mi spurte for meg han sa nei:(
  hva skal jeg gjøre.
  liker han fortsatt.

  • Silje sier:

   du må ikke spørre en gutt du bare liker. når du blir ordentlig forelska så skjønner du hva det er.

   • utestemme sier:

    Det var trist å høre, men hvis han sa nei var han ihvertfall ærlig. Det er lov å være trist for det, men etterhvert går det over og så finner du noen andre å like. Det er vi HELT sikre på.

    Sumeet, Heidi Marie og Kristine

 78. Priya sier:

  Hei Sumeet!
  Jeg er Sikh selv og har vært på et bryllup før, jeg er litt enig med deg at du bør bestemme selv hvem du skal gifte, men jeg er bare elleve så jeg har lang tid på å finne den rette.

 79. Ada Marie sier:

  hei.
  hvordan får man gutter til å synes du er morsom?

  • utestemme sier:

   Hm. Gutter har like forskjellig humor som jenter, så det gjelder å finne ut hva de guttene du vil få til å le synes er gøy. Prøv deg litt fram. Kanskje du kan fortelle en morsom prompevits? Mange gutter har skikkelig barnslig humor.

   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 80. Ane sier:

  Til Heidi Marie: hva heter kjæresten din, hvis du har noen?

  Hilsen Ane 5 år i Ålesund

 81. Guro sier:

  Eg er 9 år kan eg ha kjerste fordi om eg er så liten?

 82. Guro sier:

  Hvordan er det å ha sitt eget tv pogram.

 83. Kev sier:

  jeg liker en jente, men jeg vet ikke hvordan jeg skal bli sammen henne.
  hva synes du jeg burde gjøre?
  plis help me!!!

 84. Maria sier:

  Hei!
  Jeg trenger litt hjelp...
  Jeg og en annen jente i klassen er forelska i samme gutt. Hun er så flink til å snakke med han og får han til å le. Hver gang jeg ser at DE har det fint sammen får jeg lyst til å knuse noe, selv om det er dumt av meg å bli så sint. Når jeg snakker med han sier jeg bare masse tull, hva skal jeg gjøre?

  • utestemme sier:

   Det er vanskelig å være sjalu, og det blir veldig slitsomt for deg i lengden. Det er helt naturlig at du blir sint, men så lenge dere alle tre er bare venner er det sikkert ikke så lurt å knuse ting. Ikke bry deg så mye om hva de to gjør sammen, men tenk på å vise at du liker han. Lykke til!

   Hilsen
   Sumeet, Heidi Marie og Kristine

 85. Alva Sophie sier:

  Hei !
  Jeg lurer på hvorfor vi har kjærlighet ? Det er veldig fint ihvertfall !
  Klem ifra Alva Sophie

 86. Hawdam sier:

  Hvordan kan du få en jente til å like deg?

 87. teresa sier:

  hei eg er en jente på 13 år som heiter teresa her er spørsmålet.en gutt i klassen min er helt klin kokkos forelska i meg og eg føler noe får han og men noen andre jenter i klassen min er også forelska i han og eg har akuratt kyssa han på kinnet men han såg ikke så glad ut han bare sprang inn i garderoba og blei der etter det blei han partneren min i forsking og etter det har han flørtet skikkerlig kordan kan eg spørre han lett om vi kan bli sammen?

  • utestemme sier:

   Det letteste er nok å bare spørre rett ut. Hvis du ikke vil si det ansikt til ansikt kan du sende en melding eller få hjelp av en venn.

   Hilsen
   Sumeet, Heidi Marie og Kristine

 88. elisa sier:

  1.eg er forelska i en gutt i klassen min men det er bestevennina mi og i den samme gutten vi har en konkuranse om at den som kysser han først får date han men vennina mi er så tøff ho må kysse han på munnen eg på kinnet.men vennina mi har kysset han på kinnet en million ganger før men kordan kan eg klare og kysse han sånn at bare veninna mi ser det og ingen andre?

 89. dyug sier:

  hei elsker sovet fortset med det

 90. benjamin sier:

  Hei jeg er benjamin jeg er 11 år. Jeg lurer på hvordan man kan imponere en man er forelsket i? jeg er forelsket

  • TIPSERN sier:

   hei! Benjamin på 11 år .....alle jenter liker forskjellige ting...det første du må gjøre er å bli veldig godt kjent med henne du liker å finne ut hva henne liker...så kan du imponere henne

 91. nico sier:

  hva kan man gjøre for å få en jente forelsket i en gutt?

 92. Marte sier:

  Hei eg har vert forelska mange ganger, men eg tror di fleste gngene bare var mege følelse. Vordan vet eg egenktli når eg er forelska?
  MVH Marte

  • utestemme sier:

   Det er det bare du som kan vite helt sikkert, magefølelse er en bra følelse å begynne med. Du kommer til å skjønne det når det skjer, og det kommer til å føles fantastisk!

   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 93. Adriana [moderert] sier:

  Heisann!
  Jeg er en Jente på 12 år (fyller 13)
  Jeg liker en gutt kjempe kjempe godt! Men han er mer med
  sånn eldre jenter,men han flørter innimellom med meg men plutselig så stopper han helt opp,jeg blir forvirra ;S Jeg skjønner liksom ikke helt tegnene han gir meg. Og på Facebook helt siden jeg laget det har jeg ikke turt å snakke med han siden jeg er redd kanskje jeg liksom irriterer han,fordi jeg vil jo ikke være en sånn innpåsliten jente.. Litt tips?

  • utestemme sier:

   Skjønner godt at du ikke vil virke innpåsliten, men du finner ikke ut av noenting hvis du ikke tør kontakte han.

   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 94. Adriana sier:

  Heisann!
  Jeg er en Jente på 12 år (fyller 13)
  Jeg liker en gutt kjempe kjempe godt! Men han er mer med
  sånn eldre jenter,men han flørter innimellom med meg men plutselig så stopper han helt opp,jeg blir forvirra ;S Jeg skjønner liksom ikke helt tegnene han gir meg. Og på Facebook helt siden jeg laget det har jeg ikke turt å snakke med han siden jeg er redd kanskje jeg liksom irriterer han,fordi jeg vil jo ikke være en sånn innpåsliten jente..

  • utestemme sier:

   Hei Adriana,

   Skjønner godt at du ikke vil virke innpåsliten, men du finner ikke ut av noenting hvis du ikke tør kontakte han. Lykke til!

   Hilsen
   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 95. Favnn sier:

  Er du sammen med en? og hva heter han?

 96. Caroline sier:

  Hei, jeg er ei jente på 12 år og lurer på hvordan man vet at en gutt liker deg? :)

  Jeg er kjempe forelska i en gutt men jeg vet ikke om han liker meg...

  Håper på svar <3
  Hilsen Caroline.

  • utestemme sier:

   Det er vanlig å merke det hvis noen liker deg ekstra godt ved at de gjør alt de kan for å være i nærheten av deg for eksempel. Men noen er veldig sjenerte og gjør akkurat det motsatte av det de har lyst til for eksempel løper sin vei. Så det enkleste er nok å spørre gutten.

   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 97. Caroline sier:

  Hei, jeg er en jente som er 12 år og jeg lurer på hvordan man vet at en gutt liker deg?
  Jeg er veldig forelska i en gutt men jeg vet ikke om han liker meg ... :)
  Håper på svar! <3

  Hilsen Caroline

  • utestemme sier:

   Det er vanlig å merke det hvis noen liker deg ekstra godt ved at de gjør alt de kan for å være i nærheten av deg for eksempel. Men noen, særlig 12 år gamle gutter, blir veldig sjenerte og gjør akkurat det motsatte av det de har lyst til for eksempel løper sin vei. Så det enkleste er nok å spørre gutten hvis du tror han liker deg.

   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 98. Ingrid Margrethe sier:

  Hei. Jeg har en hund til late-kjereste! Har du/ dere noen tips om hvordan jeg kan få en ordentlig kjereste????

  • utestemme sier:

   Finn noen du liker, bli godt kjent med dem og så kan du spørre om dere skal være kjærester sånn litt etterhvert.

   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 99. Emine sier:

  Hei
  Jeg lurte på om hva er kjerlighet er.

 100. Karoline sier:

  Hei <3
  jeg er forelsket i en gutt men tørr ikke si det til han og jeg vet ikke om han liker meg. Hva skal jeg gjøre ??
  Går det an og være forelsket og bli sammen med noen som er yngre ??

  Please svar på spørsmålet mitt.....

  • line bertine sier:

   eg e sammen med en som er et år mindre 😀

  • utestemme sier:

   Hvis du ikke tør å fortelle han det er du kanskje ikke så forelsket likevel? Da trenger du ikke si noe til ham. Det går helt fint å være både forelsket og kjæreste med noen som er yngre enn deg.

   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 101. Hestejenta sier:

  Hei jeg er en jente som er veldig forelska i en gutt som sitter ved sinna meg i klassen men jeg sier til folk at jeg ikke gjør det og han synes jeg er stygg og jeg synes det om meg selv men jeg liker han så veldig hva kan jeg gjøre ? XD Hilsen en jente som er forelska <3

  • utestemme sier:

   Noen ganger vil man ikke innrømme at man liker noen og det er helt greit. Men det er ikke fint å kalle noen for stygge.

   Sumeet, Heidi Marie og Kristine

 102. filippa sier:

  Er dere forelsket i hverandre?

 103. madde sier:

  heeei <3
  jeg har en kjæreste og jeg synnes han er perfekt <3
  men det er ikke det som er problemet . veninna mii liker en fyr og han liker henne. han vil bli sammen med henne men hun er ikke klar for et forhold ennå . ( jeg vet ikke hvorfor ) men hun ba meg hjelpe henne siden jeg har god kontakt men han henne liker . jeg vet ikke hva jeg skal gjøre ... dettte er så komplisert .
  plis hjep meg <3

  • utestemme sier:

   Når venninna di sier at hun ikke er klar for et forhold er det jo det samme som å si "nei, takk jeg vil ikke være kjæreste med deg" til han gutten som liker henne. Da må han enten vente til hun ombestemmer seg, eller finne en annen å like.

   Sumeet, Heidi Marie og Kristine

 104. benedicte sier:

  heei <3
  jeg har et spørsmål .
  jeg har en perfekt kjæreste , som er akkuratt den type drømmegutt alle drømmer om <3 men det er bare et problem . venninna mi er forelska i han og sier at vi burde slå opp og at vi ikke passer sammen osv ...
  hva skal jeg gjøre ??<3<3
  klem er usikker jente <3

  • utestemme sier:

   Ikke hør på venninna di. Hun er jo bare misunnelig. Så lenge du og kjæresten din har det fint fortsett med det.

   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 105. benedicte sier:

  heei <3
  jeg har et spørsmål .
  jeg har en perfekt kjæreste , som er akkuratt den type drømmegutt alle drømmer om <3 men det er bare et problem . venninna mi er forelska i han og sier at vi burde slå opp og at vi ikke passer sammen osv ...
  hva skal jeg gjøre ??<3<3
  klem er usikker jente <3

  • utestemme sier:

   Så lenge du og kjæresten din har det fint sammen burde du tenke mer på det enn hva venninnen din synes. Hun har jo sine egne motiv når hun også er forelska i han.

   Hilsen
   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 106. Martine sier:

  Hei :)
  Jeg liker virkelig en gutt som e ett år eldre enn meg men han bor ute på hytten min og jeg bor laangt vekk fra han, og hvis vi hadde vært kjærester da hadde vi ikke fått så mye tid til hverandre siden det tar nesten 2 timer ut til der som han bur og 2 timer ut til her som eg bur, hva skal jeg gjøre ? ? :/

  • utestemme sier:

   Du må selvfølgelig snakke med han om dette. Hvis han liker deg også kan dere kanskje være hyttekjærester?

   Hilsen
   Sumeet, Heidi Marie og Kristine

 107. Mona sier:

  Heia, eg er ei jente på 13 år. Eg er kjempe forelska i ein gutt som er 1 år minde ein meg. han seier at han liker meg, men de skjer ingen ting. Når vi er med kvarandre liger eg i fanget hans og vi holder i hendene, eller han ligger å holder rundt meg. Eg kysset han på kinnet, då smilte han til meg å hold runt meg. Men koffor skjer de ikkje någe. koffor spør han meg ikkje ?? å kva kan eg gjer for å få han til å spør meg ??

  • utestemme sier:

   Det høres ut som dere allerede er kjærester, spør du oss. Det er ingen tvil om at han liker deg. Hvis du blir lei av å vente på at han skal spørre kan du jo bare spørre han selv. Gjør det!

   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 108. Amalie sier:

  Hei :-.)
  Jeg har en kjæreste som jeg syntes er veldig søt,
  men han er så sjenert,
  han tørr ikke å bli med på noen ting,
  hva kan jeg gjøre?

  • utestemme sier:

   Det må være lov å være sjenert, bare gi han litt tid til å bli bedre kjent med deg så tør han sikkert mer etterhvert.

   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 109. Trine [moderert] sier:

  hei jegf er bare 9 og jeg lurer på om mann kan ha kjæreste selv om man er så liten som meg??

 110. Sunniva M sier:

  Hei jeg liker en gutt veldig godt men jeg vet ikke om han liker meg ! og vi sitter vesidnav verandre på skolen men han ser ikke akkurat noe på meg HVA skal jeg gjøre????

 111. Marthe sier:

  Hei
  eg bare lurer på om vi oppfører oss rart når vi er forelska i fks. ein gutt i klassen?
  fra Marthe

  • utestemme sier:

   Ja, er ikke det rart? Det er nok fordi vi blir så opptatt av den andre presonen at vi glemmer litt hvordan man gjør helt vanlige ting, som å åpne døren før man prøver å gå gjennom den, eller knyte skoene før man begynner gymtimen eller la være å rødme bare noen sier "hei".

   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 112. Christina sier:

  HEI: Heidi Marie liker du alexander rybak.kunne du tenkt deg en date me ham. :) <3

 113. Christina sier:

  Heidi Marie: Har du kjæreste, eller er du singel ? <3
  Sumeet: Har du kjæreste? <3
  Hvis dere har det, er dere gift?? :-)

  Klem fra meg <3

  • Sofie sier:

   Jeg har hatt 5 kjærester, men en av dem er jeg fotsatt litt forelsket i å jeg tror han også er litt forelsket i meg å<3<3<3

   mvh: Sofie 11år.

  • utestemme sier:

   Heidi Marie har en kjæreste som hun er gift med.

   Sumeet kan ikke si noe om den saken.

   Sumeet og Heidi Marie <3

 114. meg sier:

  Hei.
  Jeg var sammen med en gutt så ble det slutt å vi miste på en måte kontaketen.. men jeg har fortsatt følelser får han, sselv om det var jeg som slo opp....men hvordan kan vi bli sammen igjen..?

 115. Maria sier:

  hva skal du si om ein gutt kommer bort og spør om å bli sammen men
  så liker du han ikkje og du synest han er teit og dum.

  • utestemme sier:

   Da svarer du at du ikke har lyst til å være sammen med han. Men ikke at du synes han er teit og dum, for det er slemt.

   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 116. Nina sier:

  Hva skal man gjøre for at den du liker, liker deg?

 117. Maria sier:

  Hvordan traff du kjæresten din eller eks-kjøresten din?

 118. sofie [moderert] sier:

  Hei Kordan fikk du din første kjæreste ?<3<3 😉
  Helsing sofie !

 119. Anna sier:

  Jeg er forelsket i noen i klassen min, men hvordan imponerer jeg han slik at han blir forelsket i meg

  • utestemme sier:

   Det er ganske vanskelig å imponere noen til å bli forelsket hvis de ikke er det i utgangspunktet, men det hjelper alltid å være seg selv.

   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 120. erica sier:

  hei hvordan for jeg en gutt til og like meg

 121. Iselin sier:

  Finnes det en enkel måte å si til en gutt som hater deg: "Jeg liker deg,sammen?" på uten at han blir sinna og banker deg opp og så dummer deg ut foran hele klassen?

  • Vibeke sier:

   Lurer på det samme =(

   • utestemme sier:

    Egentlig synes vi ikke du skal ha en kjæreste som banker folk og dummer deg ut. Men det kan jo hende han er en av dem som blir veldig flau av følelser og sånt. Da kan du snakke med han bare dere to, eller sende en melding.

    Hilsen
    Sumeet, Heidi Marie og Kristine

 122. nina sier:

  Hvordan kysser man?

 123. charlotte sier:

  jeg liker noen , men hvordan kan jeg vite at de liker meg?

 124. Trude sier:

  Hei, jeg lurer på om man skal være seg selv
  eller være en du ikke er på hvilken av de to måtene er mest
  riktig når man skal skaffe seg en kjæreste. klem Trude

  • utestemme sier:

   Det er alltid best å være seg selv! Både når du skal skaffe deg kjæreste og andre ganger i livet.

   Hilsen
   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 125. E sier:

  Hei! Det er en gutt på skolen min som jeg liker kjempe mye, Men jeg tørr ikke å snakke med han. Jeg har snakka litt med han på facebook men nå svarer han ikke lenger :( Jeg tørr ikke snakke med han på skolen. Å det er litt fordi han er ganske populær der ( Han har kjempe mange venner.) og jeg er ikke så veldig poulær... Kan dere være så snill å hjelpe meg??????!!!
  Hilsen en jente som er helt desperat etter en gutt som byner på S <3

  • utestemme sier:

   Hvis han ikke svarer deg når du skriver til han kan det være fordi han ikke er så veldig interessert. Du kan jo skrive en melding og spørre han om det. Stemmer det har du lov å bli lei deg, men det kommer til å gå over. Og så møter du noen som er enda bedre og som liker deg tilbake. Vi lover!

   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 126. Maria sier:

  Hva skal jeg si til en gutt viss jeg liker han og han liker meg,og jeg vil bli sammen med han men det er ikke sikkert han vil bli sammen med meg?

  • utestemme sier:

   Du kan si "Jeg liker deg, og jeg vet du liker meg også. Skal vi være kjærester?". Hvis han sier nei, vet du at han ikke vil være sammen med deg. Men det kan jo hende han sier ja.

   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 127. johannes sier:

  hei marie så deg da du var på andenes men jeg lurer på hvis du var en pingle på skolen hvordan blir man likt av jenter

 128. Maria sier:

  hvis du har likt en person ganske lenge... og du sier til den personen at du ikke liker han.. og du har sagt det mangen ganger, og når du faktisk ikke liker han, og han ikke tror noe på det og er sur og irritert på deg hva gjør du da?

  • utestemme sier:

   Liker du han eller liker du han ikke? Hvis du egentlig liker han burde du fortelle han det. Hvis du faktisk ikke gjør det, spiller det vel ingen rolle om han er irritert på deg?

   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 129. Madelene [moderert] sier:

  Hvist du er sammen med noen, og vennen til den gutten du er sammen IKKE liker henne, og baksnakker henne, så får han gutten lyst til å slå opp med deg pga at gutten ikke liker han.. Hva skal man gjøre da ?
  eller:
  Gutten liker 2 andre jenter, og er sammen med en annen, og vill bare være sammen med den jente pga av å Bare HA en kjæreste" ! Hva kan man gjøre da ?

  ps: dette har på en måte skjedd med meg før :(

  • utestemme sier:

   Hvis gutten du er sammen med slår opp på grunn av noe kameraten hans har sagt har du det bedre uten. Og egentlig det samme hvis kjæresten din egentlig er forelska i noen andre.

   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 130. Anonym sier:

  Hvordan får man en gutt til å like deg og hvordan flørter man ????????

  • utestemme sier:

   Vær masse sammen med gutten du liker, snakke med han, få han til å le og smile ditt peneste smil når du ser han.

   Sumeet, Heid Marie og Kristine <3

 131. Marthe sier:

  Hvordan får man en gutt intrisert i meg???<3

 132. Pv sier:

  Når en gutt ser eller GLANER på deg hele tiden, betyr det at man er forelska i den personen da?

 133. frida sier:

  hei har du kjæreste???

 134. Thea-marie sier:

  Hei hvorfro heter oredt kjælighet

  Hilsen thea-maie 10 år:)

  • utestemme sier:

   Kjærlighet er å være glad i noen. Det begynner med ordet "kjær" fordi det er et annet ord for "glad i".

   Hilsen
   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 135. jack sier:

  Hvordan Blir man forelska???

 136. Annonym sier:

  Hei!!
  Hva gjør man hvis den du er forelska i er sammen med en annen??

  • utestemme sier:

   Venter til det går over. Eller forteller det til den du er forelska i, men da er sjansen for at det blir masse drama stor.

   Hilsen
   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 137. Ingunn sier:

  Hei Har du egentlig fott deg kjæreste?

 138. Victory sier:

  Hei Heidi Marie!!!
  Jeg lurer på om du kan
  si EN av de flaueste kjærlighetshistoriene
  du har vært med på..
  Hilsen Victory

 139. gongoisar sier:

  hvordan blir man kjæreste med noen som ikke bor i samme by

 140. maria a a sier:

  Hvor mange har dere kysset

 141. Rackel sier:

  Hei:)
  Jeg er en jente fra Oslo på 11 år og lurte på en ting...
  Når man er 11 år... hva gjør man egentlig når man er kjærester??
  Det er liksom litt unaturlig å gå rundt å kysse men å bare oppføre seg vanlig er jo litt teit.
  Hva kan man gjøre?? ♥

  • utestemme sier:

   Når man er 11 er det helt naturlig å være både venner og kjærester samtidig. Man trenger virkelig ikke gå rundt å kysse hele tiden. Gjør vanlig ting du pleier å gjøre med vennene dine. Spille spill for eksempel, eller bygge hytte, gå i svømmehallen eller se på tv for eksempel.

   Sumeet, Heidi Marie og Kristine

 142. Cessilie sier:

  Hei en gutt i klassa driver og lugger og slår meg er dette flørting, Har snakket mye med han altså men er det?

 143. Isabell sier:

  Hvis jeg var sammen med en gutt for.eks Vegard og jeg slo opp og var sint på meg og ikke snakket til meg va skal man gjøre da ? PS: Det har ikkje skjedd jeg bare tok et navn...

  • utestemme sier:

   Det er helt vanlig og bli sint og lei seg når noen slår opp. Det hender faktisk også at den som blir slått opp med blir så trist at han ikke vil snakke med deg. Da er det best å la han være i fred.

   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 144. Ingeborg sier:

  Hei dere!! Hvis man er forelsket i en gutt også hater han deg,
  hvordan får du han til og like deg??
  Klem Ingeborg

  • utestemme sier:

   Hvis han ikke liker deg er det ikke så mye du får gjort med det. Hvis han EGENTLIG liker deg, men LATER som han ikke gjør det må du nesten bare vente til han slutter å være så barnslig.

   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 145. Sofie sier:

  Hei, jeg har kjærste, men jeg lurer på om man er nødt til og altid være enig i hva han sier og gjør? (Vi har det veldig fint sammen)<3

  • utestemme sier:

   Nei, man trenger ikke alltid å være enige i alt kjæresten sier og gjør. Så fint at dere har det bra sammen.

   Hilsen
   Sumeet, Heidi Marie og Kristine

 146. ingrid [moderert] sier:

  Hvis jeg er sjenert overfor den jeg liker hva skal jeg gjøre da?

  • utestemme sier:

   Det er helt vanlig. Enten liker du personen så godt at du tør litt mer etterhvert, eller så venter du til du treffer noen du ikke er like sjenert med.

   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 147. Anna sier:

  Er det sånn at hvis en gutt ser på deg i timen liker han meg da?

 148. frida sier:

  koffor må det finnes så syyykt kjekke guttar av og til??
  og koffor må det finnes så syyykt teite guttar av og til?

 149. kine sier:

  hva er enkelig kjærlighet???????????
  :-)
  <3

 150. hanna sier:

  hvis man er forelska i en gutt og vet ikke at han liker deg hva er kjennetegnene jeg kan merke?

  • utestemme sier:

   Det kommer veldig an på gutten. Noen gutter blir sjenerte og rødmer og løper sin vei når de ser en de liker. Andre gjør alt de kan for å være i nærheten, men dytter og lugger istedenfor å gjøre hyggelige ting. Andre igjen er veldig flinke til å prate og være morsomme og gi deg oppmerksomhet. Er du skikkelig heldig forteller gutten deg at han liker deg.

   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 151. silije sier:

  hei.jeg lurte på om du liker en men som ikke liker deg??hvordan føles det?

  • utestemme sier:

   Det føles alltid fælt å like noen som ikke liker deg tilbake. Men heldigvis går det over, og da kan du møte en annen som gjør det og det føles kjempebra!

   Hilsen
   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 152. Sofie T L sier:

  hvordan merker man at folk er forelska i deg?

  når burde man begynne å kysse den man er sammen med?

  • utestemme sier:

   Forelska folk er like forskjellige som andre folk. Noen blir sjenerte og rødmer og løper sin vei når de ser en de liker. Andre gjør alt de kan for å være i nærheten, men dytter og lugger istedenfor å gjøre hyggelige ting. Andre igjen er veldig flinke til å prate og være morsomme og gi deg oppmerksomhet. Er du skikkelig heldig forteller personen deg at han eller hun er forelska.

   Du burde ikke begynne å kysse noen før du selv synes det passer.

   Hilsen
   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 153. kawser 8 år sier:

  Til Tobias
  jeg er jo jente så
  1prøv å lekk med henne.
  2 spør om hun vil være din venn.
  3 spør å bli kjærester vis du ikke tør si det til bestevennene dine at di skal si det å du jømer deg tips fra kawser

 154. annamn sier:

  for og inponere guter va må man da viss du liker han\henne

 155. Cecilie sier:

  hva kalles det om man bor i 2 forskjellige land og begge er forelska i hverandre?

  • utestemme sier:

   Hvis de to er kjærester pleier man å si at de har et avstandsforhold. Hvis du er forelska i noen i et annet land, eller en person som ikke vet at du er det kalles det avstandsforelska.

   Hilsen
   Kristine

 156. Selena 11 år sier:

  Hei!
  Hvordan får man en gutt til å bli vennen min?
  (siden det er en gutt i klassen jeg liker veldig godt!)
  😉

 157. En sjenert jente sier:

  Hei, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre?
  Jeg er forelsket i en gutt, men tør ikke snakke med han.

  • utestemme sier:

   Du kan:
   1. Vente til du ikke er så sjenert lenger og snakke med han da
   2. Få hjelp av en venn som ikke er like sjenert som deg
   3. Vente til forelskelsen går over og gjøre ingenting
   4. Vente til du blir forelska i noen du ikke er så sjenert for
   Lykke til!

   Hilsen
   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 158. lea sier: sier:

  hvordan få drømme gutten eller jenten ? er det noe spessielt vi må gjøre får at de skal like oss? bare lurer

 159. Ihne sier:

  hvem hadde du blit sammen med vis du måtte velge om katyparry eller lady gaga???

 160. Ella sier:

  jeg er forelska i en gutt. er ikke sikker på om han føler det samme! jeg kan dere hjelpe meg med hvordan jeg kan gå fram uten at han synes jeg blir for klengete, eller desperat

  • utestemme sier:

   Fortell han at du er forelska, og spør hva han synes om deg. Hvis han ikke føler det samme er det dessverre ikke så mye du kan gjøre. Men tenk så kult hvis han føler det samme!

   Hilsen
   Sumeet, Kristine og Heidi Marie <3

 161. Solveig sier:

  hva er det pinligste sjekke tipset du har gitt eller fått
  lag en trut munn akkurat når du skal kysse

 162. ole sivert sier:

  hvordan får jeg en jente vis hu sier nei nei nei hele tiden?

  • utestemme sier:

   Hvis hun sier nei, er det kanskje fordi hun ikke er så interessert? Da må du enten vente til hun blir det, eller finne en annen som liker deg tilbake.

   Hilsen
   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 163. Nikkoline sier:

  Hva gjør man hvis han/hun du liker har en kjæreste men du har håpet i flere år på at den personen en dag vil bli sammen med deg ??

  (Jeg er desperat!!)

  • utestemme sier:

   Hei Nikkoline,

   Hvis de to har vært kjærester i flere år burde du kanskje finne deg noen andre som ikke er opptatt? Vi vet det er vanskelig altså, men det er sannsynligvis det beste for dere alle tre.

   Hilsen
   Sumeet, Heidi Marie og Kristine

 164. Rozerin [moderert] sier:

  Er du forelska i noen?

 165. birgitte sier:

  du kan vere samen i nokre år og så kan du gifte med den perfekte dama di

 166. En forelska tulling ♥ sier:

  Heisann Sumeet
  Jeg er forelska i en gutt, men vet ikke om han liker meg :(
  Vet du om noen metoder eller noe sånt, for jeg vil gjerne vite det, men tør ikke å spørre :(

 167. veslemøy sier:

  hvem liker du

 168. andrea sier:

  hvorfor blir vi forelsket?
  hvorfor klarer vi ikke og si noe?
  hvordan er det og være forelsket?
  klemz Andrea:)

  • utestemme sier:

   Å være forelsket kan være både fint og vondt. Vi klarer ikke å si noe enten fordi vi blir sjenerte elelr fordi vi er redde for å dumme oss ut.

   Hilsen
   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 169. Thomas sier:

  Hei! jeg har kjæreste. vennen til kjæresten min er forelsket i meg. men jeg liker henne ikke. hva skal jeg gjøre når hun bare følger etter meg og senner kjærlighetsbrev til meg?

  fra Thomas

 170. liva sier:

  hva skal man gjøre hvis en gutt du liker ser ut til og like en annen? Jeg trenger hjelp

  • utestemme sier:

   Noen ganger er det sånn at man liker noen som ikke liker deg like mye tilbake. Det er trist, men det går over. Vi lover!

   Hilsen
   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 171. Emina sier:

  Hei fin fredag jeg har en spømål har du hat kjærste da du var 8år

 172. sandra sier:

  Jeg har 3 smørsmål til dere:
  1. Hvordan vet man at noen er forelska i deg ?
  2.Hva skal man gjøre hvis en gutt/ jente er utro mot deg?
  3. HVordan kan man fortelle hjemme at du har kjøreste?

  • utestemme sier:

   1. Den sikreste måten å finne ut om noen liker deg på er å spørre den det gjelder.
   2. Da skal man snakke med den som har vært utro og høre hva den personen synes dere skal gjøre.
   3. Det er alltid best å være ærlig. Bare si "Jeg har fått meg kjæreste"

   Hilsen
   Sumeet, Heidi Marie og Kristine

 173. Anniken sier:

  Hei, jeg har noen spørsmål. Hva gjør man hvis man liker en gutt som bor langt unna ? Blir det ordentlig forelskelse og kan man bli sammen med den personen? Plizz svar :) <3

  • utestemme sier:

   Det er klart man kan være ordentlig forelsket i og kjæreste med en som bor langt unna, men da må man være flinke til å holde kontakten med chatting og telefon.

   Hilsen
   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 174. sara sier:

  Hvem var den første du kyssa??

 175. sara sier:

  spør henne vel!!!

 176. Ragnhild sier:

  Hvorfor er alle voksne mye lykkeligere vis de har en kjærste?

  • utestemme sier:

   Voksne kan nok være lykkelige uten kjæreste også, men veldig mange synes det er ekstra fint å ha en annen voksen å være glad i og dele livet sitt med.

   Hilsen
   Sumeet, Heidi Marie og Kristine

 177. Linn sier:

  Hei!
  Kanskje han kan spørre om du vil vere sammen med meg

 178. Elena sier:

  Jeg er forelska i en i klassen.
  Men jeg vet ikke hvordan jeg skal spørre han.
  Har du noen tips?

  Mvh Elena

 179. Thea sier:

  Hvordan merker man at en er forelska i deg?

  • utestemme sier:

   Forelska folk er like forskjellige som andre folk. Noen blir sjenerte og rødmer og løper sin vei når de ser en de liker. Andre gjør alt de kan for å være i nærheten, men dytter og lugger istedenfor å gjøre hyggelige ting. Andre igjen er veldig flinke til å prate og være morsomme og gi deg oppmerksomhet. Er du skikkelig heldig forteller personen deg at han eller hun er forelska.

   Hilsen
   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 180. Viktoria sier:

  Hvor mange gutter har du kyssa?
  Og hvem syntes du er søtest.

 181. Thea sier:

  Hva må man gjøre for at en gutt skal like deg?

 182. Caroline [moderert] sier:

  Hva ska du gjøre for og finne ut om han du like like deg tilbake? <3

 183. Galina sier:

  Kva gjør man vis nokon sier at du er samen med noen når du ikkje er det?

 184. Hemmelig sier:

  Hei hvis jeg liker en gutt som liker meg ogsæ hva skal jeg gjøre da??

  • utestemme sier:

   Du MÅ ikke gjøre noen ting, men hvis du har lyst å bli kjæreste med han kan du jo spørre om han vil det.

   Hilsen
   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 185. sofie sier:

  hei hva slags mann er du på jakt etter?

 186. anna sier:

  hva må man gjøre vist man er forelska i en gutt men tørr ikkje spøøre han om å bli sammen?

  • utestemme sier:

   Da må du enten få noen andre til å spørre for deg, eller ta sjansen og spørre selv om du egentlig ikke tør, eller vente til forelskelsen går over.

   Hilsen
   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 187. ELisabeth sier:

  Hvordan kysser man? Er det ikke litt ekkelt når man kliner, med tungene? Kan dere vise?

 188. Celina sier:

  Hvordan kan du si at du er forelsket i en???

  • utestemme sier:

   Du kan si det rett ut: "Hei, jeg er forelska i deg". Eller du kan sende lapp eller melding. Eller du kan få en venn til å si det for deg.

   Hilsen
   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 189. skrubelideisandutantadupappadu! sier:

  hvordan var ditt første kyss?

  har du noen gang kyssa en gutt?

  liker du kline filmer? 😛

 190. Tirill sier:

  Hvis man er forelska, og er veldig tiltrekket. Hvordan skal jeg si at jeg liker han? Det høres veldig rart ut og bare si ''Skal vi bli kjærester'' XD, hjelp ? :)

  • utestemme sier:

   Du trenger ikke spørre om dere skal bli kjærester med en gang. Fortell at du liker han bare, og se hva han sier. Lykke til!

   Hilsen
   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 191. Marianne sier:

  hvordan vet du at en gutt er forelsket i deg?
  og hvordan er det lettere å si til en gutt at du er forelsket i han?

  • utestemme sier:

   Det kommer litt an på gutten. Vi har svart på dette flere ganger litt lenger opp på siden.

   Å forteller noen at du er forelska er både så lett og så vanskelig som det høres ut som.

   Hilsen
   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 192. Ella sier:

  hvor gode er dere i kysse-limbo???

 193. Ella sier:

  hvordan får men en gutt til og like deg og man tørr ikke spørre om og bli sammen

 194. vilde sier:

  Hvordan er forelske for dere??

  • utestemme sier:

   Forelskelse er best hvis den man er forelska si er forelska tilbake. Hvis ikke kan det være veldig trist.

   Hilsen
   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 195. hannah sier:

  hva er vitsen med kjearlighet vis de vet at de slor opp med deg

  • utestemme sier:

   Hvis de slår opp med deg er det selvfølgelig veldig trist. Men så går det over og da kan du møte en ny, og det er veldig fint. Kanskje må du ha flere kjærester som slår opp med deg før du finner den rette, men når du gjør det er det det som er vitsen med kjærlighet.

   Hilsen
   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 196. ali sier:

  når ble dere sammen kysset dere da

 197. anja sier:

  1.er kjærlighet ekte når man er 10-14 års alderen?
  2.hvordan merker man at noen er forelsket i ås sel?
  3.hvordan skal en kjæreste oppføre seg?

  • Selena [moderert] sier:

   1 for at noen skulle vere sammen på ekte er det beste at dere spør passer vi sammen?
   2 Du må se om den du liker om han ser mye på deg eller om vennene dine spør hvem han liker.
   3 en kjæreste skal vere opptatt av deg.

   • utestemme sier:

    Hei Anja,

    Selena har helt rett. Dessuten tror vi det kan være ekte kjærlighet mellom 10-14-åringer. Det er ikke sikkert det skal vare for alltid, men det betyr ikke at det ikke er ekte.

    Hilsen
    Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 198. cassandra sier:

  Vis en gutt og jente aldri snaker sammen betyr det at det er slutt?.........

 199. dilraj sier:

  når du var i lovesik hvor mange jenter var du usikker mellom får du skulle gifte deg ? jeg er også sikh så jeg håper du svarer på spørsmålet mitt

 200. karoline sier:

  hva om man har en kjæreste og foreldrene får vite det. hva gjør man da?

  • utestemme sier:

   Det kommer an på foreldrene dine. De kjenner jo deg veldig godt, så det er nok lurt å høre på hva de mener om saken.

   Hilsen
   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 201. karroline sier:

  Hva om man har kjereste
  og foreldrene for vite alt.
  Hva burde man gjore

 202. ramiza sier:

  hvorfor er gutter dårlige enn jenter til å vise følelser

  • utestemme sier:

   Alle er forskjellige og viser følelser på forskjellige måter. Det er bare sånn vi er. Mange guter er flinke til å vise følelser også.

   Hilsen
   Sumeet, Heidi Marie og Kristine.

 203. Anne M sier:

  hvordan kan du bli sammen med noen du vet liker deg og du liker han og du ikke tørr å spørre??

 204. alinda sier:

  ja er de sannt at du er for elska i jestin bibber

 205. Sarah Mariell sier:

  hvordan få en gutt til å like deg tilbake?

 206. Sarah Mariell sier:

  hva er den beste terapien for å overvinne kjærlighetssorg?

  • utestemme sier:

   Gode venner du kan snakke med, gråte en skvett, høre på triste sanger og framfor alt massevis av tid. Det går over. Æresord.

   Hilsen
   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 207. Erva sier:

  hvordan skal man få en gutt til å kysse deg,jeg er sammen med en...

 208. Camilla(11) sier:

  Jeg er 11 år og har kjæreste men er det egentlig ekte kjærlighet?
  Er man kjærester selv om man ikke har kysset?

  • utestemme sier:

   Det er ikke sikkert du skal være sammen med den du er kjæreste med nå resten av livet, men det betyr ikke at det ikke er ekte kjærlighet.

   Hvis begge to er enige om at dere er kjærester er dere det. Man MÅ ikke kysse noen hvis man ikke vil.

   Hilsen
   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 209. Suzanne sier:

  Hva skal man gjøre vist det er en gutt man liker
  og nesten alle i klassen synnest han er teit

 210. Elin sier:

  Hvordan skal man spørre en gutt om å bli sammen?

 211. Alva sier:

  Hviss man er forelska hva skal man gjøre for at han eller hun skal like deg?

 212. Emma sier:

  Synes du det er flaut og spøre om noen er forelska i deg?

 213. evy sier:

  hvorfor fines kjærlighet egentlig?

 214. Emilie sier:

  Må man være god til å kysse for å ha kjæreste?

 215. Sara sier:

  Hvordan vet man at han er forelsket?

 216. Sandra sier:

  Vis en du blir sammen med noen, og den personen har vært sammen med noen andre, men fortsatt er forelsket i den personen som har vært sammen med før, hva burde man gjøre da?

  • utestemme sier:

   Da burde man snakke med kjæresten sin om det. Og kanskje foreslå at man skal ta en pause til han eller hun har kommet over eks-kjæresten sin.

   Hilsen
   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 217. Sandra [moderert] sier:

  Hvis en gutt slår opp med meg og vil bli sammen med meg igjen hva skal jeg gjøre ??

  • utestemme sier:

   Det vet nok du aller best selv. Hvis du har lyst å bli sammen med han igjen, så blir du det. Hvis ikke, si nei.

   Hilsen
   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 218. Meliissaye sier:

  hei jeg har nettopp snartet i en ny skole jeg er en jente som er veldig sjenert mange sper rykter at jeg liker en person,eller de tror jeg liker den person tror jeg gjør det mange sier han liker deg også men han gjør ikke det det er veldig dumt hva syntes du jeg skal gjøre vil bli bedre kjent MEN jeg vet ikke :)

  • utestemme sier:

   Hvis du liker han synes vi du skal bli bedre kjent med han. Ikke bry deg så mye om ryktene, prøv heller å finne ut hva du synes selv.

   Hilsen
   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 219. karen lovise sier:

  hvorfor kan vi væra forelsket

 220. Siri sier:

  Fin Fredag Hilde Marie og Sumeet!! Hvis det er en som er forelska, hvordan skal de andre hvite om hun eller han er forelska, er det noen søte smiletegn eller snakker den som er forelska bare pent om den som er blitt forelsket i??

  • utestemme sier:

   Om noen sender deg søte smil og snakker pent om deg liker de deg i hvert fall veldig godt. Hvis du vil være helt sikker er det aller enkleste å spørre den personen du tror er forelska i deg.

   Hilsen
   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 221. Amalie sier:

  Jeg liker en gutt og vi har vært sammen en gang før,men jeg elsker han fortsatt og greier ikke å få han ut av hodet mitt,hva burde jeg gjøre?

  • utestemme sier:

   Snakk med vennene dine, hør på musikk, les en bok eller hva som heslt som får deg til å tenke på noe annet. Det kan ta lang tid, men etterhvert går det vonde over. Vi lover!

   Hilsen
   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 222. Karoline sier:

  Hei Heidi Marie og Sumeet.
  Spørsmålet mitt er:
  Hva skjer når man blir forelsket???
  Hilsen Karoline [moderert]

  • utestemme sier:

   Du blir veldig opptatt av en annen person, du smiler litt ekstra når du møter den personen og kanskje rødmer litt også.

   Hilsen
   Sumeet, Heidi Marie og Kristine

 223. Sofie sier:

  Hvor kommer du fra...?

 224. iselin sier:

  hvordan for man en gutt til og bli kjæreste med meg

 225. Kussi sier:

  Hvis en gutt liker deg, og du liker han, hva gjør du da?

  1. Senner en vennine for å spørre om sjans
  2. La hele saken la være
  3. Bli sammen
  ♥♥♥♥

  • utestemme sier:

   Ja, én av de tre.
   1. Det kan hende han sier nei
   2. Du må glemme han, finne en annen å like
   3. Bra plan!

   Hilsen
   Sumeet, Heidi Marie og Kristine

 226. ingvild sier:

  kvifor vil nokon ha kjæreste?

  • utestemme sier:

   Fordi det er veldig hyggelig å være to. Og veldig fint å ha noen du er glad i som også er glad i deg.

   Hilsen
   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 227. ingvild sier:

  hvis ein gut liker deg korleis kan du sjå det?

 228. oda sier:

  Hvordan skal man få en gutt til å like deg?????

 229. Oda sier:

  hvis en gutt er kjempeforelska i deg, men du er ikke i han, hva skal jeg gjøre da?????

 230. Anette sier:

  Når vart dere kjærster

 231. silje sier:

  hva gjør man vis man ikke tørr og si at man er forelsket?

 232. helena sier:

  hei hvem var din første kjæreste Heidi Marie.
  hvem var din første kjæreste Sumeet.

 233. Marie sier:

  Hei Fin Fredag!
  Hva er det viktigste i et forhold?

 234. anonym sier:

  hva gjør man hvis man er sammen med noen som ikke er så populær og noen erter?

  • utestemme sier:

   Det beste er jo hvis man klarer å ikke bry seg om ertinge. Det er uansett veldig bra å være sammen den man liker best, ikke den som er mest populær.

   Hilsen
   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 235. Mia sier:

  jeg er forelsket i en fyr som er min brors Beste venn og jeg vet ikke om jeg skal spørre han da pluss han er 3 år eldere...

  • utestemme sier:

   Hvis du egentlig synes 3 år er ganske mye eldre enn deg er det helt greit å vente med å spørre. Å være hemmelig avstandsforelska kan være fint det også.

   Hilsen
   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 236. Ingrid sier:

  Hvordan får man en gutt til å bli sammen med deg? :)

 237. 11 åring sier:

  Kan man bli forelsket når man er rundt 11 år?

 238. Mao sier:

  Hei , jeg er en jente på snart 12 år. Jeg har en Kjæreste men det er så flaut når vi er sammen , ingen tørr å gjøre noen ting . Hva skal jeg gjøre for at det ikke skal bli så flaut??? 😀

 239. Katarina sier:

  når var deres første kyss?

 240. Marte sier:

  Hva gjør man for å sjekke om noen er forelska i deg ??

 241. Mie sier:

  For eksempel gi henne en ting hun vill veldi ha

 242. Julie sier:

  hvordan scoorer man en gutt selv om man har spurt og han har sakt nei?

 243. Tuva sier:

  HEI!
  mange sier at man er for liten når man er under 10 år er det rett!

 244. Elisabeth sier:

  hvem er din kjærste

 245. ayaan sier:

  har du kjerste

 246. Madeleine sier:

  hei jeg liker en gutt veldig godt men jeg er ikke sikker på om han liker meg oh jeg vil helst ikke bli avist av han har dere et tips.

  • utestemme sier:

   Hvis du vil bli sikker på om han liker deg eller ikke må du dessverre ta sjansen på å bli avvist. Det er hardt, men sånn er det.

   Hilsen
   Sumeet, Heidi Marie og Kristine

 247. sandra [moderert] sier:

  hvorfor tør man ikke og si til en gutt at du er forelsket i han og hvordan blir det når du sier det er det rett eller galt.

  • utestemme sier:

   Det eneste som er helt sikkert er at det ikke skjer noe hvis du ikke tør si det til gutten du er forelska i. Og sier du det risikerer du at han sier nei, og du blir lei seg. Men du risikerer også at det motsatte skjer og han sier ja, og da kan dere kanskje bli kjærester.

   Hilsen
   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 248. hanne sofie sier:

  vis jeg er forelska i en ikke tør og si det hva skal man da
  og vis jeg er forlska i en og tør og si det men sier nei hva kan man gjøre da?
  og hvordan får man en gutt til og like deg jeg er forelksa

 249. svnn sier:

  det er jo artig med fin fradag

 250. Amor? sier:

  Hei på dere!
  Hvordan kan man få en annen til å skjønne at du er forelsket i hun/han uten å si det direkte til personen...? Hjelp meg, PLEASE!!!

  Kjærlighetspil fra Amor?<3<3<3

  • utestemme sier:

   Den enkleste måten å få noen til å skjønne sånt på er å si det direkte til personen. Da unngår du misforståelser. Men hvis du absolutt ikke tør deg kan du sende en melding, skrive et brev eller få en venne til å si det for deg.

   Hilsen
   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 251. helene sier:

  hvodan oppstår kjærlighet ?

 252. ♥♥Ellen♥♥ sier:

  1.De som er døds forelsket i noen, men ikke tør å si det hva skal man gjøre da??
  2. Hvor gamle synes dere at folk flest før være kjærester??

  • utestemme sier:

   Hei Ellen,

   Det første spørsmålet ditt har vi svart på mange ganger på denne siden. Hvor gamle folk bør være når de blir kjærester må nesten hver og en finne ut selv.

   Sumeet er 26 år og har aldri hatt kjæreste før han begynte med tv-serien sin. Kristine hadde sin første kjæreste da hun var 12 år. Det er ganske stor forskjell.

   Hilsen
   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 253. Tofrontskrig sier:

  Jeg lurer på hvordan man treffer jenter ,de man skal gftei seg med

 254. Merve sier:

  Hvilken Stil Har Du Hvis Du Er Forelsket?

 255. adiana sier:

  jeg er en jente på 14 år og er forelsket i en gutt som 16. er det for stor alderforskjell mellom oss til at vi kan bli kjærester??????

 256. Sarah sier:

  Va gjør du hvis det er en gutt/jente du liker ikke liker deg?

  • utestemme sier:

   Da har du to valg. Enten vente og håpe at gutten/jenta ombestemmer seg og liker deg likevel. Eller gi opp og vente til du møter noen som liker deg tilbake.

   Hilsen
   Sumeet, Heidi Marie og Kristine

 257. nils sier:

  vordan for man en jente til å bli kjæreste med deg

 258. Line sier:

  hvordan er kjørlihet?

 259. Tina sier:

  hva gjør man hvis man er forlelska... mend ikke tør å si det??

 260. ida sier:

  Er man kjærester vis man ikke kysser har en kjæreste men vi har ikke kyssa.

  • utestemme sier:

   Så lenge dere begge er enige om at dere er kjærester er dere selvfølgelig det. Helt uavhenging av kyssing.

   Hilsen
   Sumeet, Heidi Marie og Kristine

 261. meg sier:

  er kjærlighet mellom 10 åringer ekte.
  <3

 262. Marie sier:

  Har du kyssa noen før og hvoedan var det?

 263. marie sier:

  jeg har kjæreste,men han vill att det skal være hemelig!
  det synes jeg er dumt,men hvordan skall jeg spørre om att det ikke skal være hemelig?

  • utestemme sier:

   Du må bare si til han at du ikke vil at det skal være hemmelig. Hvis han fortsatt vil det er det ikke så mye du får gjort. Da får du vente til han er klar for å fortelle det til andre.

   Hilsen
   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 264. meg sier:

  hvordan få sitt første kyss?
  jeg har fått det,men ikke bestevennen min.

  • utestemme sier:

   Hvis du allerede har fått ditt første kyss er du har du helt sikkert noen gode råd til bestevennen din selv.

   Hilsen
   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 265. Onsha sier:

  1.ossen for man vite at noen er forelsket i deg
  2.hvorfor gjør det så vondt når noen slår opp med deg
  3.hva skal man gjøre hvis kjæresten din har vært utro

 266. Tobias sier:

  Er det noen som har et godt forslag om hvordan jeg kan få noen jenter til og like meg ?

  • Mariaa sier:

   Du kan pynte deg litt også smile til dem og ikke tulle med vennene dine. Jenter avsyr gutter som tuller!

   • helene sier:

    nei de avskyr ikke gutter som tuller, bare de som tuller på feil måte . jeg liker at gutter har humoristisk sans, jeg tuller masse hele tiden 😛 <3 <3

   • Sofie sier:

    Du kan vere grei med hu å smile å vere med hu :-)

   • marte sier:

    nei ikke alle jentene veldig få faktisk. jeg og mange andre får latterkrampe.

    ps en i klassen min heter tobias

 267. Annonym 2 sier:

  1. Hvordan vet man at en gutt liker deg?
  2. Jeg er forelska i Bestevennen min og jeg vet ikke om han liker meg. vi går mye sammen og sånt. Men jeg tør ikke å spør han om å bli sammen !
  og det var like før vi kyssa i dag.. men det var fordi vi satt ved sidna hverandre også dytta en i klassen han. Men PLIISSS HJELP MEG

  • utestemme sier:

   Hei Anonym 2

   Begge spørsmålene dine har vi svart på lenger opp på siden.

   Forresten er det et veldig godt utgangspunkt hvis dere allerede er bestevenner. Lykke til!

   Hilsen
   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 268. maria sier:

  1:hvordan vet man at en gutt liker deg?
  2:hvorfor slår en gutt deg? forelska eller er frekk
  3:hvor burde man dra på date sammen?

  • utestemme sier:

   1. Dette har vi svart på mange ganger lenger opp på denne siden
   2. Det kan være enten at han er forelska eller at han er frekk. Kommer an på gutten
   3. Et sted du liker hvor dere kan finne på noe morsomt.

 269. Megselv sier:

  Hei,
  Jeg lurer på om man kan ha to kjærester og må man kysse kjæresten sin.

  • Iselin sier:

   Megselv: Hei, Jeg lurer på om man kan ha to kjærester og må kysse kjæresten sin.

   Svar: Hei,ja,man kan ha to kjærester men det er ganske frekt hvis ikke de to vet at du er sammen med en annen,dette kalles å være utro+ at man trenger ikke å kysse kjæresten sin hvis man ikke vil. Så det bestemmer du selv.

  • utestemme sier:

   Det blir fort mye rot hvis man prøver å ha flere kjærester på en gang. Du trenger ikke kysse noen hvis du ikke vil.

   Sumeet, Heidi Marie og Kristine

 270. kristine sier:

  Hva kan man gjør får å vite at en gutt liker deg ?

 271. anonym sier:

  hvordan hvet man at guttene er forelsket i deg??
  hvordan hvet man at ener forelsket?????
  burde man spørre den personen du er forelsket i?
  Hvordan burde man spøre den person en er forelsket i??

 272. Karen sier:

  når var deres første kyss?

 273. Karen sier:

  når var dres første kyss?

  ps: jeg vil hilse til min morsomme vennine linn å si bosse boss

 274. Anonym sier:

  Jeg er en jente på 13 år som går i 7 klasse. Gutten jeg liker går i 8 klasse og vi snakker sammen på skype og sånne ting. Han vet at jeg liker han, men jeg vet ikke om han liker meg. Men det virker sånn, så skal jeg ta sjangsen på og spørre ellers skal jeg vente og se. Tenk om det er for sent om 1-2 måneder :( Vi snakker jo bare sammen over nettet, men jeg har jo hvert med han og snakket med han på ekte. Hadde satt stor pris på om jeg fikk svar tilbake

 275. Anonym sier:

  1: Hvordan vet man at en gutt liker deg?
  2: Det er en i klassen som er KJEMPESØT, men det ser ut som han ikke ser at jeg fins i det hele tatt. Hva skal eg gjøre?
  Tips: Vær hyggelig og blid. Snakk om ting du syns er interessante og som hun syns er fint å prate om. ( helst ikke biler eller supermann og sånn, for jenter er IKKE så beeistret) Ser på Fin fredag veldig ofte

 276. ingrid sier:

  hei er kjærlihet mellom gutter og jenter på 12 år ekte

 277. Andrea sier:

  Hei :)
  eg lure på Hvordan det er enklere å spørre om å bli sammen med noen? eg syntes det er veldigt flaut og bare spørre de eg :S

  Fra Andrea

 278. Renate sier:

  Ja eg er forelska i ein gutt , så eg lurte på vist gutta slår deg eller tar lua di er gutten forelska i meg da? TRENGER SVAAR !

 279. Karen sier:

  Hvis Gutten du liker er sammen med besteveninnen din, og besteveninnen din vet at du liker deg, og hun vet også at han liker dere begge???

  • utestemme sier:

   Det kan fort bli rotete hvis to bestevenninner liker en gutt. Snakk med bestevenninnen din og hør hva hun tenker.

   Hilsen
   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 280. Maria sier:

  Hei! jeg lurer på:
  1. hvordan kan man bli sammen med noen? jeg synes det er litt teit å SPØRRE folk...
  2. er det riktig å prøve å få andre til å like deg, uten at de egentlig var forelsket først?
  3. hvordan skal man fortelle hjemme at man har kjæreste?
  Dere er kule <3

  • utestemme sier:

   Hei Maria,

   Aller først: DU er kul!

   Vi har svart på alle tre spørsmålene dine lenger opp på denne siden.

   Hilsen
   Sumeet, Heidi Marie og Kristine <3

 281. Emma sier:

  Prate med en litt søt og hyggelig dame.Bli kjent med henne.Så kan du spørre om dere skal møtes litt ofte spise middag sammen.Så kansje en dag:)

 282. Anonym sier:

  heii jeg har vel egentli ikke ett spm men jeg har en kjæreste vi har vert sammen i 1 mnd å ett parr dager men no bynner nesten ALLE jentene i klassen min å flørte me han å for meg virker de som om han liker de:( å de er MANGEEE gutter så liker meg åsså... :( hva kan jeg gjøre ? børr jeg gjøre de slutt selv om jeg ELSKERRR han ??? :(

  • utestemme sier:

   Han synes sikkert det er hyggelig med oppmerksomheten fra de andre jentene. Hvis du blir lei deg og usikker av at andre jenter flørter med kjæresten din burde du snakke med han om det. Du burde ikke gjøre det slutt med noen du elsker.

   Hilsen
   Sumeet, Heidi Marie og Kristine

 283. Martine sier:

  hei
  hvem synest du er den søteste ut av en kjendis???

  fra Martine 6 År

 284. kamila sier:

  1:hvordan får man en gutt til å like deg??
  2:å hvordan vet du at en gutt liker deg??

 285. Melissa sier:

  vordan for man en kjæreste

 286. caroline sier:

  hva er det mest romantiske øyeblikket og hvem var det med?

 287. Matilde sier:

  hvordan mener du en kjæreste skal være?

 288. Karen sier:

  Dere kan være enig i alt dere sier, også kan dere ha film kveld, og der kan dere ha nøtt, sannhet og prosent, også kan dere lage noe å drikke også ha 2 sugerør og begge drikker fra hvert sitt sugerør i den samme koppen :-) :-)

 289. susanne sier:

  hei du
  Heei du lurer på hvordan man kan begynne jo sånn her:
  du kan spøre om hvordan dagen har hvert og gi et eller 2 kompliment om utseende så kansje der blir noe ??

 290. Anonym sier:

  Hvordan får man mere kontakt med en gutt som er populær og man føler seg selv sjenert? Og man vil spørre om man skal bli sammen, men klarer det ikke?

  • utestemme sier:

   Noen ganger må man være litt tøff og ta noen sjanser. Så du må nesten bare spørre. Hvis du ikke vil si det ansikt til ansikt kan du sende en melding eller få hjelp av en venn.

   Hilsen
   Sumeet, Heidi Marie og Kristine

 291. Sara sier:

  Dere kan ha et intervju med en. Vis dere har mye til felles så kan du finne kjærliheten.Men dere skal aldri lure å si ''ja jeg å'' vis du ikke liker det samme.Men først må du bli kjent med han eller henne.
  Hilseen Sara

  • zibiah sier:

   hvordan blir man kjærester<3<3<3

  • Sara sier:

   Hva gjør man vis man har en kjereste som ikke vil kysse deg???????????

  • Annonym sier:

   Hei!!
   Hva gjør man hvis den du er forelska i er sammen meden annen???

  • kristoffer sier:

   1. kosen for man vite at noen er forelsket i deg ?
   2. må man kysse når du e sammen med noen vis ikje er du ikje sammen med den personen ?

   • utestemme sier:

    1. Noen ganger kan du merke det, og du vet det hvertfall helt sikkert hvis personen forteller deg det.
    2. Du trenger ikke kysse noen hvis du ikke vil.

    Hilsen
    Sumeet, Heidi Marie og Kristine

  • Selma sier:

   Jeg er forelska i en men vet ikke om han liker meg. Hordan finner jeg ut det, og hvordan kan jeg spørre han?

   • Lene sier:

    Du må bare spørre han om han vil bli sammen med deg det er ofte best å spørre selv.

    • utestemme sier:

     Ja, du må jo bare spørre. Hvis du ikke vil si det ansikt til ansikt kan du sende en melding eller få hjelp av en venn.

     Hilsen
     Sumeet, Heidi Marie og Kristine

     • Rosie sier:

      Eg lika en gutt i klassen, men det gjør bestevennen min og! Han snaka nogen ganger med meg, og nogen ganger med henne. Det er vondt og tenka på at han ikke lika meg, men enda vondere å tenka at han liker hu! Han smila heile tiden, og stirrer ofte på meg, men han stirra på henne og! Meg e jo egentlig ganske ny i klassa, har vært her i 2 måneder. Eg går i 6. klasse. Flytta hit fra Stavanger. Han sier eg har fin dialekt og fina øyna (knall blå) Bestevennen min flørtar sykt mye med han! Det er ichje noge kjekt og se på! Kem du trur han lika, meg ellar bestevenna min? Eller ingen av oss. Han har gjort litt mere med meg, sånn som det med dialekt og øya!♥ Det kriblar ligesom i maga når han nerma seg meg, er eg orntlig forelska? De andre i klassa snakka anderledes enn meg, ettersom eg komme fra stavanger, er det pluss eller minus?

Informasjon

NRK Super er NRKs kanal for barn. På denne siden kan du se aktuelle programmer i nett-TV, spille spill, lese om og delta i aktiviteter i forbindelse med programmene.

Kontakt

Epost: info@nrk.no

Telefon: 230 47 000

Redaktør NRK Super: Hildri Gulliksen

Ansvarlig redaktør: Thor Gjermund Eriksen