" name="artikkel_frimerke"> NRK Super | Fin Fredag | Trenger du hjelp?

 • Gå til Kristines blogg.
 • Nett-TV

  Se Fin Fredag
ff_ffhd_2

Trenger du hjelp?

14. mars, 2013

La Fin fredag hjelpe deg å løse problemene dine!

Er du for eksempel forelska, men tør ikke fortelle det til den du liker? Lurer du på hva du skal si til mammaen din for å få mer lommepenger eller for å være lengre oppe om kvelden?

Send inn ditt spørsmål, så hjelper vi noen av dere med å finne svaret. Ingen problemer er for store, og ingen er for små. Fin fredag finner ut hva du bør gjøre - send inn i dag!

ff_ffhd_1

Skriv inn hva du kan tenke deg å få hjelp med kommentarfeltet under, så blir det kanskje akkurat du som får svaret på ditt vanskelige, morsomme eller rare spørsmål!

Legg igjen en kommentar

248 kommentarer til “Trenger du hjelp?”

 1. Julian sier:

  Halo Jeg heter Julian jeg har burstag den 05.12.13.
  Og jeg ønsker meg en PC men faren min vil helst få en god grunn.Jeg
  har prøvd med: Pappa alle vennene mine har en jeg har sakt at jeg
  skal kjile han hvis han ikke sier ja ja jeg har til og med sagt kan jeg
  Få en autograf? Men det er egentlig en kontrakt men faren min er en luring
  Hva skal jeg jøre?

  • KristineM sier:

   Hei Julian,

   Skjønner godt at du ønsker deg egen PC, men hva har du tenkt å bruke den til, egentlig? Hvis du bare har tenkt å spille på den, kan det være derfor faren din ikke vil kjøpe en? Da kan du si at du også skal bruke den til skolearbeid, sånt liker fedre å høre. Ellers må du huske på at en PC er veldig dyrt, så det kan jo hende faren din sier nei fordi han ikke har råd. Kanskje du kan tjene noen av pengene selv, så kan dere spleise? Måke snø for naboene, eller gjøre noen ekstra oppgaver hjemme for penger? Eller du kan foreslå at hvis du får PC til bursdagen trenger du ikke noen stor julepresang? Håper det ordner seg.

   Kristine

 2. Kanikkesidetprivat sier:

  jeg er en gutt på 10år og jeg er stup forelsket i en jente. Mange i klassen min har kjæreste ka skal jeg gjøre skal jeg bare spørre henne om vi skal bli sammen? det er sykt flaut for meg :( eller skal jeg la være? og det føler som om alle ser meg som en nerd:(

 3. Jino sier:

  Hei fin fredag

  Jeg er forelska i en gutt i klassa og jeg har spørt om vi skal bli sammen men han sier alltid nei.Skal jeg spøre mere eller ikke

 4. Alexander b sier:

  hva skal jeg få være lenger oppe i hverdagene?

 5. Maja 9 år sier:

  Hei jeg bare lurer på om hvordan jeg skal få mamma og pappa at Apple bruk er et bra merke, og at det har vært noen tusen lapper. Jeg har veldig lyst på iPad eller iPad MINI men dem sier at det er for dyrt hva skal jeg gjøre.

  (Maja på 9 år)

 6. Kristin sier:

  hei fin fredag min største drøm er og bli håndballspiller bør jeg prøve

 7. warvin sier:

  :-)hei finfredag po skolen er det smo gutter som erter meg og sier at jeg er en heks. jeg lurer po om jeg skal bare go en annet vei eller si det til bake :-)hade:-)

  • Anonym sier:

   Ikke si det tilbake!! Hvis du gjør det så blir det bare verre. Du burde prøve å ikke bry deg om det, gå en annen vei eller bare lat som om du ikke ser eller hører dem. Hvis de fortsetter å plage deg så bør du si det til en voksen som kan hjelpe deg, hvis du ikke gjør det kan det til slutt bli mobbing

 8. Marius sier:

  Hei! På skolen vår er det en kiosk som vi kan kjøpe mye godt i, og da lurer jeg på hvordan kan jeg få mere kiosk penger enn bare ti?
  Jeg hadde blit glad vis dere kunne ha gitt et tips

  Marius!:)

 9. julie sier:

  Hei på deg jeg bare lurer på hvordan jeg kan få en kjæreste :)

 10. Madelen Victoria 14 år sier:

  Hei eg lurer på om dere kan helpe meg litt med ein ting, at eg går i eit jentegruppe kor for ungdommer på ein måte og me har konserter av og til og skal snart ha det, men eg blir alltid så nervøs når eg skal på scenen kan dere gi noen råd til korleis eg kan bli litt meir avslappa på ein måte. :)

 11. Annonym sier:

  Jeg har lyst på eget rom men mamma og pappa sier nei nei nei

 12. sofie sier:

  hvordan spør man om å være lenger oppe

 13. marijela sier:

  hva skal jeg gjøre hvist foreldrene mine aldri har tid til meg å i fjor glemte de bursdagen min :( ?

 14. rebecka sier:

  jeg vil at mamma eller pappa skal gå klatre kurset men de sier bare nei
  burde jeg høre på de eller fordsette å mase?

 15. rebecka sier:

  jeg vil være litt lengere hos vennene mine men mamma og pappa sier jeg må hjem kl sju:(

 16. Marte Johanne sier:

  Jeg lurer på masse. Alt mellom himmel og jord. I skolegården kan jeg plutselig begynne å tenke på hvordan det vil være nøyaktig her jeg står om 100 år. Om jeg ennå vil leve, begrunn av en vidundermedisin eller fordi jeg er halvt robot. Jeg kan tenke på slike ting hele tiden. Det er nesten slitsomt! Jeg går i 6. klasse, og jeg lurer da på om dette er noe som vil gå over etter hvert som jeg utvikler meg mentalt og psykisk?

  Klem undrende Marte!

 17. hedda sier:

  hei jeg er forelska i en men vet ikke om han er det i meg jeg tør ikke å spøre hva skal jeg gjøre

  • Anonym sier:

   Du kan for eksempel skrive en anonym lapp og sende det gjennom venner eller legge det i sekken til han du liker. Du kan selvfølgelig også skrive navn.

   PS: anonym betyr uten navn.

 18. Sofie sier:

  Hei jeg går i sjuende å er forelska i en gut :) men trur ikke han er det i meg :( trenger tips til å få han til å like meg !!!:):)

  • Anonym sier:

   Du burde bare være deg selv. Du må gi han tid, kanskje om et år eller to liker han deg. Men du burde ikke forandre deg i mellomtida. Gutter kommer i puberteten senere en jentene derfor kan det ta litt tid før han liker deg.

   MVH: Meg

 19. kathereen sier:

  Hei Kristine, jeg heter kathereen og er 11år.
  jeg har litt strenge foreldre, og jeg for ikke lov til og sminke meg på skolen og jeg elsker sminke! håper du kan gå rundt og spørre folk om hva de syns om det så jeg kan fortelle det til mamma og pappa s¨å kjanse de sier jA!

 20. Julie sier:

  Hei finfredag;)
  Jeg vil veldig veldig gjerne bli skuespiller, men alle programmer i norge fårgår bare i oslo! Har dere noen forslag til hva jeg skal gjøre?

 21. maria sier:

  hei jeg er stup forelsket men tør ikke si det til mamma hjelp meg plisssssss storklem fra maria

 22. maria sier:

  hei jeg lurer på hva jeg skal si til mamma.jeg er litt forelska men tør ikke og si det til mamma hjelp meg hilsen fra maria

 23. Isabel sier:

  hvortid er det på tide og begynne og date

 24. Oda sier:

  Jeg er snart tennåring, og føler jeg for ALT for lite lommepenger.. Pappa og mamma er skilt, og jeg bor mest hos pappa og derfor er det han som skal gi meg lomme penger. Men har er SÅ jerrig at det går ikke ann! Føler at alle andre vennene mine får mye mer og har rå til mer.. Hva skal jeg gjøre får og få mer lomme penger?

 25. trenger hjelp!! sier:

  Hei jeg er en jente på 10 år som ikke tørr å si til pappa at jeg har mensen. skal jeg gjøre det eller ikke? svar meg plizz.. :)

 26. Sanne sier:

  Hei, hva skal jeg gjøre viss jeg vil så gjerne gå på fest men for ikke lov?
  Hilsen en jente på 13år

 27. sofie sier:

  Jg er forelsket i en gutt men hver gang jeg ser han går jeg litt til bake og er redd for å gjøre feil hva skal jeg gjøre

 28. Hedvig sier:

  jeg er veldig glad i og synge og synger veldig ofte men en dag e lå på sofaen og sang så kom pappa inn og sa att det var helt forferdelig og høre på mener han da att jeg ikke er flink og synge va skal jeg si til han blir veldig takknemelig og få svar

 29. julie sier:

  mamma sier at jeg ikke får henge opp flere bilder en de jeg har av justin bieber på rommet og jeg har bare 12 bilder og jeg har mange flere plakater!

 30. Hannah sier:

  Jeg ønsker meg så inderlig hund! Jeg har laget power-point, lagt lapper rundt i hele huset og jeg går tur med andre sine hunder hver dag! Men hvordan skal jeg få mamma og pappa til å si ja?

 31. JennyDenAwesomeDudinnen sier:

  Hvordan få moren sin til å la deg få bli lengre oppe om kvelden?
  Hva skal jeg si for å få mere ukelønn?
  Ja, jeg vet at dere skrev det, jeg tok det derfra. Her har dere noen andre:
  Hvordan få lov til å slutte på leksehjelp?

 32. Jente. sier:

  Nå sier jeg bare meningen min.
  -
  Hvorfor ikke bare la teamet svare på 'problemene' til folk(?). Liksom, deres svar kan kansje ikke hjelpe. Og, dere er barn selv, så dere vet nok ikke bedre enn de som spørr.. Jeg er 13år, forresten.
  -
  Og, jeg er belieber! Til dere som sier at man ikke får møte Justin, osv osv. STOPP! Jeg vet om en jente som har møtt Justin Bieber, og alle sa til henne hele tiden før 'du vil aldri møte Justin Bieber' blablabla. Og forresten, hvis noen sier det til meg, blir jeg helt ææh, knust- siden det er idolet mitt\andres, mange har lyst til å møte han men det er ikke 0% sjanse for det!? Jeg skal møte han en dag, uansett hva andre sier... (Meningen min) Ingen hat.

 33. tuva sier:

  justin bieber er best

 34. anna sier:

  Det er 13års aldersgrense på instagram!

 35. Mariam sier:

  Hei! jeg er 11 år gammel og jeg er nesten aldri glad hjemme eller på skolen pga. at jeg ikke fikk noe billetter til Justin Bieber konserten;( Det er vel ikke noe dere kan hjelpe meg med da.. Men hadde vært utrolig glad om dere hadde sagt noe tilbake! Klem Mariam..

 36. Aset sier:

  Heii, Jeg er flau for nesten alle jeg kjenner, Men burde jeg slutte og bli flau??!:/ Håper dere svarer tilbake, Ha en Fin fredag!:D

 37. Beliber sier:

  Jeg er sykt forelsket i en gutt han har lyst hår sånn meg å i dag var jeg i lag med han på mat og helse siden læreren sa det men det som er problemet er at han ikke liker meg tror jeg fordi jeg spurte han en gang i 5.klasse på sjangs å da sa han nei, å nå går jeg i 6.klasse hjelp meg!!! <33

 38. Hanna sier:

  alle vennene mine får ca. 50-100 hvis de gjør en ting, mens jeg får 50,- hvis jeg gjør det jeg må i en hel uke!! pliiiiiiiis hjelp med<3 elsker fin fredag:-)<3<3

 39. Meh sier:

  Må legge meg halv 10, men vil absolutt sitte til 10, da blir jeg først trøtt.

  HJELP?!

 40. Hjelpe-teamet sier:

  kult♥♥♥♥

 41. Malin sier:

  Jeg tenker hele tiden på justin bieber, men jeg blir alltid trist når jeg vet jeg ikke kan på konsert og møte han! :(

  • Hjelp sier:

   Fortsett å kjempe med å møte justin bieber , og du må huske at han kommer snart til norge og da må du huske konserten han skal ha tenk på det som et møte:)

 42. Nora sier:

  Hei ...ikke så viktig men synes dere at 5.kl og oppover for ta ut bilde av seg selv å legge ut på instagram??jeg tar bare natur bilder??

  • Hjelpe-teamet sier:

   Ja, i 5.klasse og oppover er dt greit og legge ut bilder av deg selv, men ikke la instagram ha tilgang til bildene dine.
   Lykke til<3 klem Hjelpe-teamet.

 43. Sofie sier:

  Jeg har mensen, og 2 i klasssen(jenter) spør alle jentene i klassen om vi har det! Jeg bruker å si nei! Men er litt lei av det! Har du noe forslag om hva jeg kan si neste gang de spør! PS:vil ike at de skal vite det!!!!

  Hilsen Sofie i sjuende klasse!

 44. ida sier:

  hei jeg har fått gul lapp men tør ikke vise det til forelderene mine!
  hva skal jeg gjøre så de ikke blir sinte?

  • Ida sier:

   Bare vis den og hvis det blir sint så sir du bare hvis dere blir så sint så neste gang jeg får noka sånt så viser jeg den

  • Hjelperen sier:

   Det spørs hva det står på den:)
   Står det noe alvorlig burde du si ifra med en gang, men hvis det ikke er noe alvorlig og bare det er et komliment er det ikke noe farlig:):)

   Mvh
   Hjelperen

 45. linda sier:

  hei jeg har portforbud av mamma til klokken 17:30 men vennene mine har det til klokken 20 og 21 hjelp PS: går bare i 5.

 46. Edith sier:

  Hei

  Fint at dere har en si der vi kan spøre rett ut men jeg har noen spørsmål

  1.Jeg har kommet lit i puberteten det er en jente i klassen som sier æsj så ekkelt ka skal eg gjøre

  2.Jeg går i 5.kl og er fårelska i en 6 klassing er kjansen liten?

  3.En i 7ende er mye snilere mot meg en de andre jeg kasta en bal oppa take pa meg så sa han du må ikke kaste sånn men på en anen jente i klassen kalte han får meitemark når hu gjorde det og hu e mye penere en meg

  4.Jeg melte meg på en audijon men jeg fikk ikke vere med dere sente meling på Email til pappa og sa at jeg ikke fikk en rolle uten og la meg prøvespille

  PS:Vet at jeg har mye skrivefeil

 47. Emma sier:

  Jeg er litt rampete på skolen ogsloss med en gutt. Jeg fikke med lapp hjem:-(. Hva skal jeg gjøre, burde jeg vise den til foreldrene mine???

 48. rithik sier:

  hvorfor liker så mange jenter one direction??

  • 1D fan sier:

   fordig de er kule!

  • StyPayHorLikSon sier:

   1. Fordi de sykt flinke til å synge ;))
   2. De hjelper fattige barn (noe som er veldig bra!)
   3. De er bare helt fantastiske!!!
   4. De er morsomme,søte,sjarmerende og snille ps: jeg kunne ha sakt enda mer om dem...
   5. De lager Bra sanger!!!
   6. Sangene handler om jenter som er mindre enn dem som blantannet (fansen)...
   7. De bryr seg veldig mye om fansen!!!
   8. De har blitt populære ved at de var soloartister i starten å så ble de satt sammen på The X-Factor.
   9. De har tålt å bare blitt satt sammen til en gruppe med gutter de ikke kjente!!!
   10. De har fått alt for mye HAT og det har de klart å skjule!!!
   PS: Ikke hat One Direction bare fordi du ikke liker dem, da kan du helst holde Hate inni deg...!!!
   Det er derfor mange jenter elsker dem blantannet meg... :))))

 49. Anonym sier:

  Hvordan blir man kvitt kviser, FORT!?

  • me sier:

   Kjøp hudkrem, elrn. Si det til moren din, hun vil hjelpe. Isåfall hvis du ikke vil ha det igjen kan du begynne å vakse ansiktet ditt hver dag med aloverakrem, får kjøpes på Apoteket, tror jeg. :) Lykke tiL!

  • Hedvig sier:

   du bør bruke kvisekrem :) det hjalp meg i vertfall

  • Anonym sier:

   Hvis du vasker ansiktet ditt med en klut hver morgen minsker sjansene for å få kviser med 90 %. De som ikke har det bør alikevel gjøre det fordi da minsker sjansene enda mer. PS: IKKE ta på dem eller klø på dem. Da blir kvisene større.

 50. Ylva sier:

  hei, jeg har en hund som heter Issi og vi vil gjerne ha valper på henne, men alle sier at hun er for gammel (hun er 6 år). Vet dere hva som er grensen...?

  • Styles sier:

   Grensen er som regel 6-8år men det går jo greit hvis hunden er i fin form og sånn :) Hunden brude helst være renraset da 😉 Og så burde dere helst spørre vetrinæren til hunden...
   Hilsen, en som har litt peiling på Hund pga. Jeg er hjelper til en kennel for Chihuahua ;))

  • Alv sier:

   Man bør ikke la en hund få valper når hun er over 5 år.
   Fjerde år er siste sjanse.

 51. roda sier:

  Kan du HA en kunkuranse på 2 og2 den gruppen som viner få mø justin kirker med deg . Bare to grupper kan vine.

 52. roda sier:

  Jeg vil til en kunsert med venner men jeg har ikke nok penger og jeg får bare 50kr til uke penger hva skal jeg gjøre.

 53. Ylva sier:

  hei jeg heter Ylva og er 13 år. jeg ønsker SÅÅ veldig å bade med delfiner! og det har jeg drømt om siden jeg var 4 år! jeg vet ikke egentlig åssen dere skal hjelpe meg med det men.... håper dere ser denne meldingen og at dere hjelper meg med å få drømmen oppfylt <3

 54. Sofie sier:

  jeg er forelsket i en gutt som heter Vebjørn han er kul og god i fotball.
  hva skal jeg gjøre?
  jeg vil be han ut på date men jeg er livred for å spøre hva skal jeg gjøre det er skole ball om 1,5 år kan jeg få hjelp av dere på fin fredag. plis jeg trenger bare litt hjelp plis jeg går i 6.trinn hvis jeg får hjelp av dere så blir jeg så takknemelig

 55. Sumaya sier:

  FORFERDELIG FACEBOOK GRUPPE

  Hei! Jeg ville tipse om en gruppe på Facebook som heter "Norske Beliebers " og det er over 9.000 norske Beliebers og fan som er med på den gruppa men det er da probleme kommer krangling , trussel og alt i den gruppa .. Folk legger ut bilder av armen sin der de har kuttet seg
  Folk begynner å mobbe over nette
  Så jeg lurte på om det var mulig og si hvor forferdlig dette er gjennom supernytt jeg vill gjerne vise dere dette !
  Mvh Sumaya

 56. Desperat jente sier:

  Hei! Jeg er dødsforelska i en i klassen min.De var noen som spørte for meg, han sa nei.Nå har jeg gått og deppa og har vert inmari lei meg.Men jeg prøver fortsatt og inponere han.Han snakker med meg og sånne ting jeg prøver og prøver men det er noen i klassen min som erter meg for di.Han har invitert meg hjem til han men jeg er usikker .Jeg er desperat.JEG VIL!!!!

  PS:jeg vil att dere skal hjelpe meg,med noen råd til forelskelse for jeg har ikke peiling:(

 57. Andreas sier:

  Hei fin fredag jeg vil være oppe lengere i helgene men tørs ikke og si det så jeg lurer på hva skal jeg gjøre

 58. Safleid sier:

  Hei :) Jeg har et problem og jeg håper på svar :)
  Mitt problem er : At jeg har forelsket meg i en som jeg er venn med meg på facebook, twitter, blogg, og på skype. Han vant NT 201*. Men problemet er at vi ikke kjenner hverandre, hvordan får jeg mer oppmerksomhet? Kanskje det lureste er bare å blåse i det? Men men.. Håper i verfall jeg får svar fra hvem som helst :)

 59. victoria sier:

  Heiija! Jeg har en kjæreste som jeg har vært ilag med i tre månder. Men alle andre maste hele tiden at vi skulle kysse, så nå tørr han ikke kysse meg. Hva skal jeg gjøre! Hjelp meg plis hjelp meg!

 60. sofie sier:

  jeg elsker justin bieber akkurat som deg, men jeg liker one direction også;)

 61. F.R.Bieber sier:

  jeg har kansje dysliksi og det er veldi vanskeli å lese og nå på skolen har vi en kokoranse med å lese flest sier og jeg har ikke lest så mange så jeg er red for at de andre skal le av meg hva skal jeg jøre

  ps vesosnill og svar

  • Maria sier:

   Hei dei har ikkje rett til å le av deg om du har dysleksi eller ikkje.Du kan jo sei til læreren din at du syntes det er vanskelig å lese bøker med dysleksi ps:prøv det du kan men du les kanskje bedre om du tar det sakte;) lykke til<3

 62. stine sier:

  hei jeg har skilte foreldre og jeg liker meg ikke hos pappa hvor gammel må jeg være får å bo bare hos mamma pliis svar det er flere i klassen som har skilte foreldre og har samme spørsmål

  • Hjelperen sier:

   Når du er 12 år kan du bestemme når du skal være hos mamman og pappan din.

  • edith sier:

   HEI

   Jehg har å skilte foreldre jeg bor bare oss Pappa og jeg er 11 vis du ringer til barnevernet hjelper de deg sikkert

   Lykke til XOXO Edith

  • Hjelpe-teamet sier:

   Prøv å si det til mammaen din, det er ikke no grense på hvor gammel man må være for å bare bo til en av foreldrene dine, mammaen din kan kansje snakke med pappaen din.
   Lykke til <3 klem hjelpe-teamet

 63. Martin elias sier:

  Hei kristine jeg er forelsket i en i klassen min men problemet er at hun liker ikke meg så hvordan skal jeg få henne til å like meg

  • KristineM sier:

   Hei Martin Elias,

   Hvis du ikke tør å si det til henne rett ut kan du jo prøve å vise henne det. Du kan bli med på det hun og vennene hennes liker å gjøre i skolegården, eller foreslå noe dere kan gjøre sammen i friminuttet. Spør henne hva hun synes er gøy, hva hun liker å spise, yndlingsfarge, favorittdyr alt mulig. Når dere har blitt litt bedre kjent kan du jo spørre om hun vil henge med deg etter skolen en dag også? Lykke til.
   Kristine

   • Martin Elias sier:

    jeg skal prøve mend et er ikke enkelt for hun vil ikke være i nærheten av meg

    • Hjelpe-teamet sier:

     Jenter liker når gutter gir komplimanger, prøv og gi henne komplimanger og bare vær snill, du kan starte med det.
     Klem Hjelpe-teamet

    • Marte Johanne sier:

     Det er sikkert fordi dere ikke kjenner hverandre! Snakk med henne og vis at du liker henne, da går det nok etter hvert! 😉

     Lykke til! Klem Marte <33

 64. Kevin sier:

  Hei Kristine
  Kjæresten min skal flytte og jeg hvet ikke hva jeg skal gjøre
  Jeg har tenkt til å kysse henne før hun drar men.......... jeg er for pinglete!!

  • KristineM sier:

   Neida, dette tør du. Bare gjør det. Du har ingenting å tape, og alt å vinne på å gjøre det.

   Lykke til!
   Kristine

  • Martin Elias sier:

   jeg har og hatt det sånn når min kjæreste måtte flytte men jeg tørde og kysse henne da bør du det og det er bare og lene seg fram over for å late som om du skal gi kjæreste din noe men så skal du kysse han

 65. S sier:

  Hei kristine alle i klassen liker meg ikke fordi jeg er rar ;(

  • KristineM sier:

   Hei S,

   Så leit å høre at du føler at du ikke blir likt i klassen. Jeg vil likevel ikke råde deg til å slutte med å være rar, for rart er kult. Det er alltid best å være seg selv, og ikke prøve å forandre seg for å passe inn. Men hvis du veldig gjerne vil være med dem kan du jo prøve å interessere deg for noe av det de synes er gøy? Lykke til!

   Klem fra Kristine

 66. simen sier:

  hei jeg vill gjerne være med på nrksuper fin fredag og jeg vill gjerne være med i fritt framm sammenn med asgeir og vaske i fritt framm også vill gjerne være med på superkviss. hilsen simen

  • Hjelpe-teamet sier:

   Hei Simen, hvis du har så lyst til det så kan du søke om en plass der du vil være. Ingenting er for sent, lykke til.
   Klem hjelpe-teamet

 67. Liv sier:

  Hei,
  jeg er en jente på 11 år som har kjempe lyst til å dra på språkreise med bffen min, men pengene er det store problemet...
  jeg vet ikke hvordan jeg skal skaffe nesten 10 tusen kroner._.
  så jeg lurte på hva du syns...
  skal jeg bare glemme alt eller gjøre noe allternativt?
  hilsen en usikker jente :-s

 68. kaja sier:

  hei,jeg er en jente på 12 år. Jeg har en lille bror som er 9 år. Vanlig vis så pleier jeg og han og legge oss samtidig det syntes jeg er urettferdig. Jeg lurte på om finfredag hadde et svar på hva jeg burde gjøre for å være lengere oppe! mvh. 12 år Kaja.

  • Hjelperen sier:

   Du kan prøve å si at du syntes det er uretferdig at dere må legge dere likt!, jeg er helt enig. Når du er eldre burde du få være lengre oppe.

 69. Alice sier:

  Jeg er en jente på 12 år!<3
  Jeg er forelsket i en gutt som er 8 år eldre meg samt. at det er en lærer på skolen eller vikarlærer da men... Han vet det også fordi noen i klassen har sagt det til han! :(
  Hva burde jeg gjøre? hver gang jeg ser han på skolen ler han av meg....

  • Anonym sier:

   Hei Alice....

   Jeg har det samme problemet som deg, men jeg er 16 år og er forelsket i en som er 20 år, han er også en lærervikar på skolen, men jeg tror jeg faktisk har sjansen på han fordi han flørter sykt mye.
   Men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre for å ikke dumme meg ut pluss at vi fremdeles kan kanskje bli noe til slutt.

   Og på skolen en dag var jeg veldig dårlig så han begynte å trøste meg, pluss at han flørtet.

 70. Helena sier:

  Hei jeg er 8 år jeg lurer på om hvordan jeg kan la mamma og pappa kjøpe hest, stal og utstyret jeg må ha. Kan dere hjelpe meg plis?.

 71. hatice bieber sier:

  Hei hei jeg er en beliber jeg er forelska i justin bieber er hans største fan kan død får han mitt problem er at jeg ikke har justin bieber biletter hvordan kan jeg få det

 72. kattegalemeg sier:

  Katten min er sur på meg
  hva skal jeg gjøre?

 73. Rebecca sier:

  Hei!! fin fredag
  Jeg lurer på om dere kan hjelpe meg,
  jeg har en vennine som nesten ikke leker sammen med meg mer fordi en i klassen hennes alltid er i sammen med henne, hun andre liker nesten ikke meg bare to andre jenter. Det føles som om hun har stjålet venninnene mine fra meg
  hilsen Rebecca

  • Edith sier:

   Det er spørs

   Da jeg starta på ny skole spurte jeg en venn om vi skule leke sammen hu sa ja men så kom en annen og spurte hun om de skule leke sammen jeg så sån forsiktig at da må du leke med meg å og da sa hu må du vere med jeg sier det til voksene men de trur ikke på meg hun jenta sier bare med sån søt steme Nei det har jeg alderig sakt

   Så vis hu ser på deg får og se om du ser på og vis hu snur hodet og leker med vennina di så stjeler hun ikke bffen din men hun vil jøre deg sjalu IKKE GI HENNE DEN GLEDEN

   LYKKE TIL XOXO Edith

 74. Emelie sier:

  Til alle som vil møte Justin Bieber; det kommer ikke til å skje, men det er lov å drømme.
  Mitt spørsmål er, jeg liker en gutt veeldig godt. Og jeg tror han liker meg også, men bestevenninna mi liker han også. Han smiler til meg og snakker med meg..og ja. Hvordan får jeg han til å like meg mere?

  • Kyssemesteren sier:

   Hei Emilie! hvis du liker han, og bestevennina de liker han så kan det jo kanskje bare være første mann til mølleren. du må tørre og spørre og gutter liker søte, snille og morsome personer som tørr og stå opp for seg selv. du er sikkert det. hvis du ikke fikk svar skal jeg hjelpe det videre<3<3

  • Katinka n sier:

   Du e drømt om og fer på rihanna konsert og det gikk i oppfylelse og nu skal eg det igjen, den 25.juli ❤❤❤❤❤❤❤❤ mvh katinka 12 år..

 75. en syyyykt forelska gutt sier:

  Hei!
  eg er ein gut på elve år. eg er forelska i ein jente i klasa mi. eg klara ikje og seie det.
  i tileg sitar hu ved sidan av meg.

  korleis skal eg få sagt det?

  • Edith sier:

   Senmd henne en lapp bare gi de til henne og på den KAN DET STA

   Hei jeg syns du er pen,morsom og veldig søt
   Liker du meg kryss av ja eller nei

   JA:___ NEI:___

   LYKKE TIL XOXO: Edith

 76. Amalie sier:

  Hei jeg er 11 år og lurer på hvordan kan jeg bli lenger oppe om kvelden?

  • Hjelperen sier:

   Jeg skjønner deg godt, men hvis det er foreldrene dine som har satt grensa syntes jeg du burde respektere det. Grensa er sikkert satt p.g.a at du ikke skal bli så trøtt om dagene (særlig på skolen).

 77. Marte sier:

  Hei,jeg er en jente som elsker hester
  Men mamma og pappa sier at jeg ikke får lov til å begynne og passe en hest.
  Og en ting til. Jeg hadde kansje fått lov VISS jeg iallfall hadde funnet en hest å passe,vi har en del staller her jeg bor,men vert i noen og sett. Har dere tips til hva jeg bør gjøre?
  Hilsen meg
  Jeg blir superglad viss dere svarer!♥

 78. leah sofie sier:

  hvordan ble fin fredag til?

 79. leah sofie sier:

  hvordan ble fin fredag til? har lurt på dette siden jeg var 8 og nå er jeg 10! :)♥

 80. Andrea og Sunniva sier:

  Kultttttt!!! Jeg og Sunniva vil også vere med ..... det ser så kult
  Vi hadde vunnet alt

  Hilsen Andrea og Sunniva

 81. Huldra sier:

  Hva skal man gjøre visst noen venner syntes du er klengete eller du syntes noen er det jeg har et lite problem om det en jente i klassen er helt gal etter klemming og er sykt irriterende:(

 82. Signe Marie sier:

  Heei!!

  Jeg lurer på hvordan jeg kan være lengre oppe om kvelden i helgene

 83. Natalie sier:

  Hvordan kan jeg bli like stor som Justin Bieber ?

 84. Ingrid sier:

  hei fin fredag<3 jeg har ikke noe problem men jeg lurte påå om dere kunne hjelpe meg med noe.....veninna mi har bursdag 9.januar... ho er en helt spessiell venn og jeg har lyst til å overaske henne med noe veldig spessiellt... kan dere hjelpe meg...? kan dere komme og intervjue ho på skola eller noe sånn? håper virkelig dere vil det.... ho har støttet meg hele tiden og ho er verdens beste..... send e-post om dere vil hjelpe....:D dere får mer info der;)

 85. Kaia F sier:

  Hei♥ Eg har kjempe lust på ein I phone, men eg får ikkje låv av Mor og Far å få det:-(
  Korleis kan eg få den iphonen eg har sååååå lyst på?

  Eg blir veldig glad vist dere vil hjelpe meg;-) Takk, på fårhand!

  Fra Kaia F, Time

 86. fin fredagelsker sier:

  Hei jeg er en jente på 11år å har lyst på kjæreste men ingen av guttene i klassen min er noe for meg. Å jeg synes alltid at de som jeg ikke kjenner er noe for meg, for jeg hører på fossen oppføsen er å da er den grei for alle er som meg da! Men plutselig så var jeg på ferie på en båt å da så jeg en perfekt gutt som vår norsk å hadde, lysebrunt hår og perfekt hud å snille øyne og slank og så sterk ut også og, hadde kule klær. Men jeg så at han vår intrisert i meg, og jeg har infisert i han. Også kjekket han meg opp med å gå nærme meg og sånt. Og det likte jeg jeg tror at han het Olav! Men jeg er ikke helt sikker. Så sa de som han var sammen med at han måtte komme å spise på en restaurant. Å da så jeg inni meg: Nei ikke gå nå! Men han så på meg og jeg så på han. Men det beste med han var at han var høyere enn meg å jeg er jo ganske høy eengekli. Men jeg vet ikke hvor han bor! Og nå kommer jeg aldri til å finne en som han igjen. Å det er jo vanskelig å finne en da'h! Og før så var jeg forelska i Steffen fra Dauinger å jeg er det litt fortsatt! Men hva skall jeg gjøre dette er så vanskelig :(
  Så hvis dere kan hjelpe meg eller gi meg noen tips så er det super fint :)
  I LOVE FIN FREDAG!!!......

 87. Marie sier:

  Hei jeg er en jente på 11år å har lyst på kjæreste men ingen av guttene i klassen min er noe for meg. Å jeg synes alltid at de som jeg ikke kjenner er noe for meg, for jeg hører på fossen oppføsen er å da er den grei for alle er som meg da! Men plutselig så var jeg på ferie på en båt å da så jeg en perfekt gutt som vår norsk å hadde, lysebrunt hår og perfekt hud å snille øyne og slank og så sterk ut også og, hadde kule klær. Men jeg så at han vår intrisert i meg, og jeg har infisert i han. Også kjekket han meg opp med å gå nærme meg og sånt. Og det likte jeg jeg tror at han het Olav! Men jeg er ikke helt sikker. Så sa de som han var sammen med at han måtte komme å spise på en restaurant. Å da så jeg inni meg: Nei ikke gå nå! Men han så på meg og jeg så på han. Men det beste med han var at han var høyere enn meg å jeg er jo ganske høy eengekli. Men jeg vet ikke hvor han bor! Og nå kommer jeg aldri til å finne en som han igjen. Å det er jo vanskelig å finne en da'h! Og før så var jeg forelska i Steffen fra Dauinger å jeg er det litt fortsatt! Men hva skall jeg gjøre dette er så vanskelig :(
  Så hvis dere kan hjelpe meg eller gi meg noen tips så er det super fint :)
  I LOVE FIN FREDAG!!!......

 88. Gerd sofie sier:

  hei jeg er 10 år og jeg er veldi lei meg for at katten min er veke og mange sier at hun er dø.

  PS. jeg elsker pogramet

 89. ??????????? sier:

  Vennina mi prøver å få alle hun kjenner til å bli sammen med noen. Hun har prøvd å få meg sammen med noen flere ganger og nå er jeg og de andre vennene mine lei. Har noen, noen gode tips?
  Jeg blir glade for alt, bare jeg ikke sårer henne. Hun er følsom.

 90. meg sier:

  Hei!
  Jeg er så forelska i en gutt i klassen.Men jeg får ikke til å spørre.
  noen i klassen min spurte uten att jeg ville,å nå er jeg knust.For han sa NEI!
  Han smiler til meg hele tiden ,men vi krangler av og til.
  Hva skal jeg jøre! HAN ER SÅ SØT.Jeg vil ikke bli måbba for att jeg liker ham.

  Hilsen desperat etter gutt jenta som er rar! hjelp. 11 år :(

 91. Super anonym sier:

  Hei KristineM

  Det er en jente i klassen min som er big big big fan av Justin Bieber. Hver gang hun hører noe om JB så begynner hun å synge eller snakke om han (det er det fler i klassen som gjør men.... ), hun vil bli sammen med han, men tror du JB hadde villet det??? Noen ganger hører hun ikke på lærerene så...... hva tror du????

 92. JB Fan sier:

  Hei:)

  Har JB julekalender???????

 93. Ronja sier:

  Jeg er verdenst største belieber , og jeg har prøvd alt for å få møte han. Har send email til radioer , megafon og nå dere. Jeg håper virkelig på hjelp. Jeg skal alldri gi opp. #NeverSayNever

 94. Ronja sier:

  Jeg er en 14 år gammel jente som heter Ronja. Jeg er verdens størtse Belieber ( stor justin bieber fan ) og har en stor drøm å få møte han. Konserten han skal ha til neste år har storeboren min skaffet meg og min lilesøster biletter til. Siden min store drøm er å få møte han , altså det er veldig vanskelig å få til alene. Jeg har spurt dere , megafon og radio NRK mP3 om hjelp.

 95. Mememe ♥ sier:

  Hei =) Jeg er 13 år.
  Dette er sikkert et spørsmål som kanskje er litt for stort eller noe, men OM dere kunne ha hjulpet meg hadde jeg blitt superglad!
  Altså: Jeg er lesbisk, og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre om jeg skal si det til noen eller noe.... Jeg har sagt det til vennene mine, og selvfølgelig kjæresten min, men hvordan jeg skal si det til andre..... Tusen takk på forhånd. ♥

 96. Madde sier:

  hei jeg heter Madeleine og er 11år
  jeg lurte på om hvordan jeg kan få mamma til og kjøpe en n kjole til meg.
  Håper dere kan hjelpe meg:-)

 97. Laila sier:

  Er det rart å si fjortuzz ord som ingen i den nye klassen min bruker?

  • Hjelperen sier:

   Selv om du har startet i en ny klasse trenger du ikke å være annerledes enn det du var før. Alle i den nye klassen må respektere deg som den du er!

 98. gutt som har det man kaller et problem (men som kanskje ikke er sååååå viktig) sier:

  Er det rart å starte på noe helt nytt som ingen syns er noe kult?

 99. jente som har et problem sier:

  Jeg liker, eller liker og liker, jeg elsker fin fredag, men bestevennen min liker det ikke, så vær fredag hun er sammen med meg og jeg vil se på fin fredag, så vil ikke hun:(

  Skal jeg bare se på det, og si at det er hennes problem at hun blir med meg hjem på en fredag, og at det FAKTISK er MITT hjem og det er JEG som bestemmer da.

  Hva skal jeg si? Plissssssssssssssss hjelp meg!

 100. jente på 9 år sier:

  Jeg ELSKER å synge opra, men er veldig redd for å opptre foran folk jeg kjenner. Men det er ok hvis jeg opptrer for folk jeg ikke skjenner.

  Er jeg litt rar eller er det vanlig?

 101. litt rar person sier:

  birkeblipp i klassen min er forelska i meg, men jeg er ikke i han:(

  Hva skal jeg gjøre?

  • Edith sier:

   Avis han pa en snill måte du kan si fåreksempel: Hei det er korsjelig at du liker meg men du er ikke min type du er snill og sånn men jeg tror ikke det går

   LIKKE TIL XOXO Edith

 102. Sara b sier:

  Noen i klassen er syyyyyktforelske. Men noen andre i klassen prøver å få stoppet det, ha skal jeg gjøre?
  Skal jeg si det?

  Trenger hjelp!!!!!!!!

 103. En som er litt dum, det sier ivertfall vennene mine sier:

  Hvordan skal jeg gi en sjokolade fundant, hvis jeg ikke har sjokolade?

 104. ida vb sier:

  hei jeg er ida 8 år¨

  hvordan kan jeg få flere lomme penger?
  hilsen ida

 105. ida sier:

  hei jeg er ida jeg er 8 år

  hvordan kan jeg få skaffet flere lomme penger ?

  hva skal jeg gjøre?

 106. Ellen sier:

  Jeg liker en gutt ganske mye og han går i klassa mi, men jeg vet ikke om han liker meg... hva må jeg gjøre??? Plis hjelp meg!

 107. Maria sier:

  Hei!
  Hvordan kan jeg møte Justin Bieber? STOR FAN!

 108. Kristine sier:

  Har du sett på Olsenbanden jr. på cirKUS på tv som film?

 109. Sofie sier:

  Hei! Jeg er super duper fan av Justin Bieber,og jeg har lyst til og gå på Justin Bieber konsert, men mamma sier at når jeg blir 12 år da kan jeg gå på konserten hans. jeg er bare 9 år!
  Kommer han til norge om tre år og har konsert?
  Hilsen Sofie:)

 110. Charlotte sier:

  Hei,Jeg er en jente på 10 år som er sykt fan av JUSTIN DREW BIEBER! Jeg vil møte han.Men mamma sier jeg ikke kan på konsert pga det er dyrt !! HVA MP JEG GJØRE!

 111. ingebjørg sier:

  jeg blir mye mobbet på skolen og nesten bare har1 eller2 venner hvet dere hvordann jeg kan få flere venner?

 112. renate sier:

  Jeg har et problem! jeg er forelska i en populær gutt men jeg gjør allt for vennene mine. men nå er det de som gjør allt for meg å begynner å blir lei! jeg blir helt knust..hva skal jeg gjøre nå:( ????? (ps: jeg vet ikke heelt..men jeg tror han er forelska i en annen!)

  HJELP!

 113. louise sier:

  hvordan skal jeg spør den jeg liker om å være kjæresten min?

 114. aila sier:

  jeg er litt redd for og synge for andre,men problemet er at jeg elsker å synge!!!!:(

 115. Camilla sier:

  korsen kan eg få en ny modil?
  korsen kan eg slep og ta helge vasken?

 116. Miranda sier:

  Hei jeg er super super faen av justin bieber og har parfymen hans
  og jeg vil også bli børømt og lage en parfyme men jeg vet ikke vordan
  kan du gjøre det 10000 klemer fra Miranda

 117. Katrine sier:

  Heri fin fredag jeg er One Directions støsrte fan jeg har håndkle 2-3 bøker og rommet med super mange plakater jeg har se den ååå lyst til og treffe dem og kan de komme på fin fredag kansje please svar jeg måå se 1D jeg bare måååååå se dem stoooor klem Katrine

 118. anonym!!! sier:

  Hei!
  Jeg er forelsket i en gutt i klassen.
  Han ser på meg så spesiellt noen ganger og da føler jeg at han liker meg!
  Men han er helt garantert forelsket i en annen, fordi han smiler til henne når hun gjør forskjellige ting.
  Og jeg tror kanskje han ser mer på meg, men de samarbeider hele tiden sammen. Jeg begynner å bli litt lei.
  Mange ganger er det s¨vanskelig å tenke på noe annet. Jeg trenger hjelp.
  Hva skal jeg gjøre?

 119. Frida sier:

  Hei "Fin Fredag"! Håper dere ka svare meg på dette spørsmålet. Jeg kommer til og bli ganske gal hvis jeg ikke får hjelp snart!!!!! Ei i klassen min var sammen med en gutt i klassen under. Og jeg snakket veldig mye med han i to dager.Så fikk jeg bare mer og mer følelser for han. Så tulla vi litt med hun som han var sammen med. Hun begynte og oppføre seg rart og han slo opp. Så spurte jeg han om vi skulle bli sammen og han sa ja!:) Vi var sammen i 3mnd og 4 uker. Så fikk jeg en melding på MSN og det sto det: Det e slutt.... Og en halvtime etterpå stod det Sorry:-( Så det så ut som han angret. Og nå går han og kikker og smiler te meg hele tiden. (Og tøffer seg...) Det ser ut som han følelser for meg enda. Det har jeg også, men jeg tørr ikke og spørre.... Kan er pliiiis hjelpe meg med dette!!!!!????? Hilsen forvirret jente på 11 år:)

  • Hjelperen sier:

   Jeg syntes det er han som skal spørre deg når det var han som slo opp, men vis du er super forelska i han kan du få en av vennene dine til å spørre!

  • Alv sier:

   Få en av vennene dine til å spørre, hvis du ikke våger å spørre selv. Du har intet å tape.

 120. One sier:

  Eg har eit problem med at det bare e Oslo som he "tv-stasjonar" og at eg sikkert aldri kommer til å komme på tv, og vis eg ska det må eg og familien min liksom flytte t Oslo det er veldige domt

 121. Anonym123 sier:

  Jeg vil at kjæresten min skal være mer oppmerksom på meg, jeg synes han kan være litt barnslig av og til men han er veldig snill. men han inviterer meg ikke ut eller noe :( han snakker også bare litt med meg.

 122. Anonym sier:

  Hei,eg er en sjenert gutt som er forelsket i en jente. Hun er så pen att eg ikkje klarer å ikkje se på henne. Eg snakker nesten alldri i klassen.og eg kan ikkje swømme. Hjelp mei.

  • Anonym Jente sier:

   Få en av vennene dine til å gå bort til henne å si at du liker henne. Vennene dine vil det sikkert. Du kommer til å få svar om hun liker deg eller ikke. Lykke til!

   Det er mitt tips!

 123. Elin Marie sier:

  Hei. Jeg er 11 år. Jeg er hyyyyperforelska i en gutt, som gikk i barnehagen min. Så flyttet jeg til Tromsø. Den gutten snakker jeg med på skype hver dag fra 2-4 timer!!! Han vet at jeg liker han, og han liker meg litt. Men han liker veninna mi bedre!!! Hva skal jeg gjøre/si til han???

 124. ugbad sier:

  jeg er en jente på 11 år og jeg heter ugbad .alle i klassen har en twiter men jeg får ikke lov til og ha en twiter

 125. israh sier:

  hvordan kan jeg bli kjent? plizz velg kommentaren min den første og den andre jeg uansett detaldri vil skje det er fordi det aldri har sjedd

 126. israh sier:

  jeg er 11 år
  og vil vise hvem jeg er og at jeg klarer å synge foran klassen men hvordan skal jeg gå fra frykten vennen min har meldt megpå stjener i sikte hva skal jeg gjøre tenk om jeg feiger ut!!!! hjelp meg
  og hvordan jeg kan bli kjent og hvordan jeg kan møte JB

 127. anonym sier:

  Jeg er 12 år og fylte det i september.
  -jeg vil ha facebook siden alle i klassen min har det pluss at jeg har veldig lyst til det. Søstrene mine lar meg ikke få lov. Derfor har jeg heller ikke spurt mamma eller pappa og søstrene mine kommer ikke til å la meg få facebook før jeg fyller 13.

  Om jeg ikke for den til ungdomsskolen tror jeg at jeg kommer til å være litt utenfor har dere noen råd eller tips. Pappa spør meg gjerne om hvorfor jeg skal ha det hva skal jeg si da?

  • Edith sier:

   Hei

   Du kan svare:

   Jeg vil jo ha kontakt med vennene mine og pluss det er GRATISSS 😀

   LYKKE TIL XOXO Edith

 128. Fredrikke sier:

  Hei jeg har så lyst til å møte justin bieber men hvordan skal jeg det ? Kan dere hjelpe meg

 129. 123 sier:

  Kjære fin fredag!!!
  Jeg lurer på om Selena Gomez
  og Justin Bieber fortsatt er sammen?
  Håper kjempe på svar.
  klem meg!.

 130. Fredrikke sier:

  Jeg har så lyst å møte justin bieber men hvordan skal jeg det ?

 131. Thea sier:

  Hei jeg er en jente som elsker å spille fotball, men jeg får vond i foten av å spille.
  Må jeg gå til legen eller må bare slutte??

  Hilsen en redd jente

 132. EMILIE sier:

  jeg får alltid lite penger vær uke og de andre får alltid 50 kr mer hva skal jeg gjøre

  • Anonym sier:

   Du kan hjelpe mer til hjemme hver dag (eks. gå med søppla, hente posten, ta ut av oppvaskmaskinen og sånne ting.... )

   Det er mitt tips!

  • Edith sier:

   Du kan si til fåreldrene dine at du syns du får lite uke penger og at du har lyst pa lit mer

   LYKKE TIL XOXO Edith

 133. anonym (14) sier:

  hei jeg blir mobbet helle tiden på skolen siden 5 klase. og ønsker meg venner. har ingen ting og gjøre i friminutene og vem skal jeg vere med i friminutene på skolen da alle bare går una eller bare ler og går
  mitt spørsmål er hva skal jeg gjøre?

  pc.: ønsker meg venner til jul

  • Me sier:

   Hei!! Vet hvordan du har det :( det er ikke gøy bare si til en voksen å vær bestemt det skal aldri skje igjen :) :@

  • Maria sier:

   Sei det til foreldra og rektoren på skulen din at du blir mobba sei ka dei heiter og prøv og bli bere kjent med dei i klassen din ps:Hadde eg vert der hadde eg snaka til dei so dei blir redde :
   >:(

 134. lars magnus sier:

  hei. jeg diger JB og lurte på en ting om dere kan lage en remix til belive?

 135. ida sier:

  Hei Fin Fredag! :)
  Jeg vil bare si takk for et supert program, stå på! (-:
  Vell..., Jeg er forelska i ei fyr som er x-en min, og han flørter med meg å sånt..Men jaja, håper jeg får svar..Fordi jeg liker han <3

 136. kajsa sier:

  hei jeg er en jente på 10 år ,og jeg vill veldig gjerne ha dette spørsmålet på tv eller i det hele tatt få svar på det her er det \jeg lurer på om det er vaneligt å like 2 gutter samtidigt

 137. Sandra 13 år sier:

  Jeg er forelsket i en gutt i klassen min og det har jeg vært siden 4.klasse og tør ikke å si til ham at jeg liker ham.

 138. sigurd sier:

  var det gøy i suiten din justin

 139. sigurd sier:

  hei justin
  hva synes du om norge?

 140. Emen sier:

  Hei Fin Fredag,
  Jeg har et problem jeg vil kjøpe en ting jeg har ønsket meg ett par dager men det som er problemet er at jeg ikke for lov til og kjøpe det og om jeg skal kjøpe det må jeg spare penger men det orker jeg bare ikke for da blir jeg fristet til og kjøpe smågodt ellerno annet godt før jeg har så mye penger til det jeg vil kjøpe <3

  hilsen: Emen

 141. Gutt 11 sier:

  Hei!
  Jeg er en gutt på 11 år og jeg er forelsket i en jente og jeg vet ikke om hun liker meg og jeg har lyst og bli kjæresten hennes men jeg vet ikke hvordan jeg skal gjøre dette kan jeg få tips?

 142. KristineM sier:

  Hei alle,

  Jeg blir så glad for at dere engasjerer dere i hverandres problemer. Og det er kjempefint at dere har gode råd til hverandre, særlig hvis det er til noe vi ikke velger å ta med i tv-programmet. Så, skriv gjerne inn rådene deres her. Det er helt lov å være anonym, men det er ikke lov å utgi seg for å være noen andre på internett.

  Stor klem,
  Kristine

 143. Mari sier:

  hei jeg heter Mari jeg er 9 år. det er en gutt i klassen som heter Sebastian
  som jeg synes er søt hva kan jeg gjøre for og bli sammen med
  han og hvordan for jeg han til og bli intrisert i meg

 144. linda sier:

  Heei Fin Fredag:)Problemet mitt er att søstra mi ruth sitter alt får mye på dataen at ikkje eg går lov har dere noen tips??

 145. tiril sier:

  å få mer lommepenger 😀

 146. Fru bieber/ delina sier:

  Hei jeg er verdens største beliber og jeg vil sånn få se justin bieber med egene øyne og jeg vil treffe han. Og vis du får møte han kan du spørre om hvordan han ville at kjæresten hans skulle ha vært og om du kunne spørre om han liker Norge og om han kunne komme til Kolbotn torg og hvordan han feirer jul ????

  MVH. Verdens største beliber

 147. martine sier:

  Hei jeg er ganske sjenert i klassen og tør nesten ikke å prate med de fra pararellklassen og det blir ganske flaut også Har dere noen tips???

  • Grace sier:

   Jeg har en venn som ikke tørr å prate i klassen.Når læren spør om noe sier henne vet ikke.Men hun vet svarte.Når læreren spurte henne hva er 1+ 4 = ?.Hun sier vet ikke.Hun sier ikke vet ikke engang hun tar skuldrene opp som betyr vet ikke.Og hun vet hva 1+4 er.Selfølgelig 5. Vi går i 4.klasse altså.

 148. Nina sier:

  Jeg liker to gutter, men den ene har spurt meg før om vi skal bli sammen, men da likte jeg han ikke så jeg sa nei, men nå jeg liker jeg han og en annen. Men det ser ut som om han ene liker en annen. Hva skal jeg gjøre for at de skal snakke med meg eller like meg?

 149. Jaslin sier:

  Jeg vil møte Justin Bieber 😀
  Men får sikkert aldri møtt han face til face....

 150. Thea sier:

  Hei. Jeg heter Thea. Jeg liker en gutt og jeg tror han liker meg. Men han er en av de som frekke.
  Han er snill mot meg, men ikke mot alle andre rundt han selv. Hvis han spør meg bør jeg si Ja eller skal jeg si Nei? eller bør jeg spørre han???

  Hilsen Thea

 151. Jaslin sier:

  Møte Justin Bieber

 152. Lisa sier:

  Eg er forelska, men eg er redd for og si det til foreldrene mine, fordi de liker ikke at jeg får meg kjæreste når jeg bare er 13 år. Men han liker meg å men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre??

  Hjeelp meeg

 153. jente 10år sier:

  Jeg har en kjæreste men det er en annen jente i klassen som også er forelsket i han og hun får på en måte litt mere oppmerksomhet enn det jeg gjør hva kan jeg gjøre?

  • Julie sier:

   hei du bør virkelig si det til kjæresten din. det er virkelig dumt av han å la deg bli utelatt sånn. jeg vet foressten hvordan du føler deg. men ta det opp meed kjæresten din så blir du mye bedre. hvis han ikke slutter så trorr jeg du må gjøre det slutt

 154. Marie sier:

  Hei Fin Fredag<3
  Jeg har et Stort problem jeg har et lite sinne problem.
  nor noen plager blir jeg utrolig sint og kan gjøre alt og så blir jeg samtidig veldig lei meg:-( Jeg trenger veldig stor hjelp!!!
  kan dere gi meg noen råd????

 155. silje sier:

  jeg er småforelsket i to stykker men tør ikke og si det.
  jeg blir også ertet av vennene mine forde jeg er forelsket i de to.

  • svareren123 sier:

   ikke bry deg om venene din de er også sikert forelsket i noen men du kan spør om en av de du liker om de vil verme hjemm til deg så kan du fortele det til han i den rete stevningen

  • Edith sier:

   kjere Silje (Fint navn :) )

   Du kan si pa en lit små frekk måte:
   Jeg fårkjeter og bli stor mens dere er noen små jenter som ikke kan vere inerheten av kjerlighet

   Lykke til XOXO Edith

 156. Ardina sier:

  Hvordan kan jeg se om han liker meg også ? <3 :)

  • Edith sier:

   Arinda

   Vis han ser på deg og snur hode kjapt kan det vere et tegn og han ser lit sånn sint utt

   Lykke til XOXO Edith

 157. Elin sier:

  Hei Fin Fredag! :) Det er en gutt i D klassen som Jeg synes er kjempe kjekk han heter Simen. Han er veldig populær på skolen, også er jeg ikke så glad i alle de han er med.. Jeg vet ikke hvordan jeg kan få onkentlig kontakt med han, det var en stund som jeg prøvde å snakke med han på Facebook, men etter en stund når jeg sa hei skrev han bare "skriver du forsatt?" Nå tørr jeg ikke å snakke med han mer! Jeg tror ikke han liker meg :( vær så snill å hjelp meg med hvordan jeg kan få bedre kontakt med han!

  • Anonym sier:

   Kjære Elin, prøv og inviter han til noe FKS: på kino eller skal vi gå en tur sammen?
   prøv det. eller prøv å smil til han å gå å heng med dem litt jeg tror han kommer snart til å bli forelsket i deg :) tro meg.

 158. Anastasia sier:

  Kann jeg få møte Justin Biber på t-v?

 159. Anastasia sier:

  Kann vi få høre Bojfrend på Finfredag Plizz!...

  • Elin F sier:

   Serrr????

   • Belieber sier:

    Hvordan kan jeg møte Justin Bieber???
    plis svar jeg vil møtehan mer enn noe annet!!!!!!!! <3

    • Anonym sier:

     Hei..
     Jeg har et spørsmål som jeg gjerne vil ha svar på!
     Moren min jobber ikke, så hun har dårlig råd.
     Men jeg har veldig lyst til å tjene penger.
     Jeg er 12 år, så jeg vet ikke om noen steder jeg kan jobbe utenom avisgreier, og det vil jeg ikke.
     Jeg får ikke ukelønn, men jeg får heller litt og litt penger av og til når jeg spør om det.
     Jeg har spurt henne flere ganger om jeg kan få penger for å gjøre arbeid i huset, men da sier hu bare at jeg får nok penger ellers (når jeg spør henne om penger. Og noe jeg er uenig i) og at det er greit sånn det er nå, for å hjelpe til hjemme er en selvfølge uten å tjene noe.
     Hjelp!? Kan jeg få noen råd til å tjene penger? Jeg er opptatt av å dra ut på en cafe med venner, kose meg og ut for å kjøpe klær!
     Men det gjør jeg alt for lite, fordi jeg har lite penger.
     Plis, svar fort!

     • Hjelpe-teamet sier:

      Hei Anonym, det finnes alltid noen småjobber her og der, som for eksempel å gå med avis og barnepass, lufte hunder og plukke bær og selge. Du tjener faktisk en god del penger på avis så hva er problemet med p gå med avis? Men allikevell lykke til
      Klem hjelpe-teamet

     • Jenta♥ sier:

      Hei!
      Det var ikke bra å høre det av deg. Be moren din om å prøve og skaffe seg en jobb.
      Hvis ikke det går så kan du klage til kommunen/ordføreren eller Barne alarmen. ( 111 116) Og få hjelp der ♥ Eller spørre pappa,bestefar,bestemor,mormor,eller morfar om penger eller vaske for dem og tjene 50-250 kr månden. Jeg har det helt topp her,har råd til mye! Og jeg tjener ikke mye for jeg har en sykdom som blir kalt "LAT" OG da gidder jeg ikke jobbe for penger. Men jeg får mye da,og jeg har masse penger !
      Ja...Lykke til♥

Informasjon

NRK Super er NRKs kanal for barn. På denne siden kan du se aktuelle programmer i nett-TV, spille spill, lese om og delta i aktiviteter i forbindelse med programmene.

Kontakt

Epost: info@nrk.no

Telefon: 230 47 000

Redaktør NRK Super: Hildri Gulliksen

Ansvarlig redaktør: Thor Gjermund Eriksen